Bahasa Awak Digital ing KTT Pemasaran Online

kayu steven con

Bahasa Awak DigitalNganti saiki, dhaptar buku sing bakal dakwaca luwih jero. Aku seneng ngomong ing KTT Pemasaran Online ing Houston atas jenenge Compendium.

Ing puncak uga Steven Woods saka Eloqua. Keynote lan percakapan panel saka Steven kanthi wawasan lan mikir. Steven wis ngluncurake buku kasebut, Bahasa Awak Digital - Nemtokake Tujuan Pelanggan ing Donya Online:

Pemasaran ngalami owah-owahan utama sing ditindakake dening pangowahan cara wong nemokake lan nggunakake informasi. Apa kemampuan Google kanggo nggawe sumber informasi sing bisa ditelusuri Internet utawa kemampuan media sosial kanggo nyambungake wong liya karo kanca-kanca kanggo pendapat sing dipercaya babagan produk lan layanan, cara ngakses informasi lan telusuran produk wis dhasar diganti.

Topik intine Steve yaiku: Kepiye luwih ngerti tumindak lan bathi online para pelanggan. Steven menehi saran marang perusahaan sing pengin nambah pemasaran lan nambah adol menyang:

  1. Unleash info sampeyan.
  2. Mikir kaya pembeli.
  3. Coba data kanthi serius.
  4. Mbangun budaya analitik.

Pesen tetep konsisten ing puncak - nggunakake alat kanthi efektif, nggunakake data kanggo nambah relevansi lan asil karo pelanggan lan prospek, lan mesthi ngukur. Kanthi konsisten, kabeh pamicara maneh meksa para pamiarsa supaya bisa maksimal upaya pangoptimal mesin telusuran.

Ing Media Sosial

Wujude Richard Evans saka Silverpop nduwe asil sing apik kanggo masang media sosial lan tautan bookmark ing email. Link menyang Digg paling unggul, nanging uga ana tautan tambahan kanggo promosi olahpesen ing Facebook. Richard janji bakal nutupi whitepaper babagan performa tautan sosial ing email. Mbok menawa aku bisa njupuk salinan awal kanggo nuduhake pratinjau karo sampeyan!

Peran Email isih Kritik

Kanca, mentor, lan pembicara sing wis suwe Joel Book nindakake tugas sing hebat kanggo njlentrehake evolusi pemasaran lan kepiye email terus dadi peran penting ing komunikasi saben dina. Ing Compendium, kita nggunakake TargetTrget lan 5Buckets kanthi ekstensif kanggo micu kampanye pendhidhikan saka Salesforce.

Email terus nambah komunikasi menyang klien tanpa prelu nambah sumber daya manungsa. ExactTarget duwe peran penting ing kemampuan kanggo nambah produktivitas klien, sing banjur bisa nambah asil ... lan pungkasane ningkatake retensi.

Ing ranah media sosial, ora kaget yen kalorone Facebook lan Twitter nggunakake email kanthi efektif minangka metodologi push kanggo njaga pangguna lan bali menyang situs web masing-masing.

3 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.