Napa Manajemen Aset Digital minangka Komponen Kritikal ing Ekosistem Teknologi Pemasaran

Manajemen Aset Digital DAM

Minangka pemasar, kita menehi hasil karo macem-macem alat lan aplikasi saben dina. Saka otomatisasi pemasaran nganti pelacakan penjualan nganti pemasaran email, kita butuh alat kasebut kanggo nindakake tugas kanthi efektif lan ngatur / nglacak kabeh kampanye sing wis digunakake.

Nanging, salah sawijining ekosistem teknologi pemasaran sing kadang ora digatekake yaiku cara kita ngatur file, kalebu media, gambar, teks, video lan liya-liyane. Ayo diadhepi; sampeyan ora bisa duwe folder ing komputer kanggo ngatur proyek maneh. Sampeyan mbutuhake repositori pusat supaya tim bisa ngakses lan nuduhake file sing dibutuhake uga tetep diatur. Mula saka iku manajemen aset digital (DAM) saiki dadi komponen kritis ekosistem teknologi pemasaran.

Widen, panyedhiya DAM kanthi integrasi ekstensif, nggawe infographic iki kenapa DAM minangka elemen ekosistem teknologi pemasaran, nuduhake macem-macem cara nggampangake tugas dadi pemasar saben dina. Sawetara temuan menarik saka infographic kalebu:

  • Pemasar ngrancang nambah belanja digital kanggo manajemen konten nganti 57% ing 2014.
  • 75% perusahaan sing disurvei nguatake strategi konten pemasaran digital minangka prioritas pemasaran digital utama.
  • 71% pemasar yaiku saiki nggunakake Manajemen Aset Digital, lan 19% rencana nggunakake DAM taun iki.

Priksa infographic lan sinau luwih lengkap babagan cara nggunakake DAM kanggo bisnis.

Sinau babagan Widen

Napa Manajemen Aset Digital minangka Komponen Kritikal ing Ekosistem Teknologi Pemasaran

Pengungkapan: Widen minangka klien agensiku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.