Zaman Digital Ngganti Cepet Kabeh

jaman digital

Nalika aku ngobrol karo karyawan enom saiki, kaget yen mikir yen dheweke ora ngelingi jaman sing durung duwe Internet. Sawetara malah ora ngelingi wektu tanpa duwe smartphone. Pemahaman teknologi kasebut mesthi terus maju. Wis pirang-pirang taun suwene uripku, kemajuan teknologi wis rampung… nanging ora kaya ngono.

Aku kelingan jelas nggarap ramalan 1 taun, 5 taun lan 10 taun kanggo bisnis sing dakgawe. Saiki, bisnis kesulitan ndeleng kedadeyan ing minggu ngarep - aja nganti taun ngarep. Ing ruang teknologi pemasaran, kemajuan sing luar biasa terus ditindakake, yaiku piranti komputasi pribadi, data gedhe, utawa mung gabungan lan integrasi. Kabeh obah lan perusahaan sing ora duwe kekuwatan kanggo ngganti kanthi cepet ditinggalake.

Salah sawijining conto terkenal yaiku media. Industri koran, video lan musik kabeh wis kesusu sadhar yen konsumen utawa bisnis bisa nemokake apa sing dibutuhake online, lan kemungkinan bisa entuk dhuwit kanthi sithik utawa ora ana sing entuk dhuwit sithik. Prentah monolitik lan kerajaan kontrol sing dibangun ora bisa njaga kekuwatane. Lan amarga dheweke ora duwe sesanti kanggo nandur modhal ing jaman digital, rejekine wis ilang. nalika panjaluk wis nambah tenan!

Nanging durung rampung. Kita ora asring nuduhake infografis teknologi, nanging aku yakin tren sing tuwuh saka infographic iki Nered Shredder nuduhake sawetara kemajuan sing kudu nyebabake visi sampeyan babagan cara bisnis ing mbesuk. Lan mesthine uga bakal menehi pengaruh marang upaya pemasaran sampeyan.

ramalan bisnis-2020

One comment

  1. 1

    Infographic apik !!!

    Tanggepan ayat Prediksi apik banget. !!!!

    Yup mbesuk, kebutuhan biaya kanggo pamasaran digital bakal saya mudhun lan persaingan terus saya mundhak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.