Pasar Pariwara Digital sing Akeh Akeh

pilihan media

Kita ketemu karo nirlaba minggu kepungkur ing kantor sing nggawe pangembangan Facebook sing luar biasa. Nanging, anggaran sing disetujoni mung duwe item baris televisi lan radio pariwara minangka anggaran pemasaran umume. Iki minangka masalah karo akeh nirlaba ... direktur rada komplik amarga ngarahake anggaran adhedhasar dana sing wis puluhan taun.

Iki ora amarga kita televisi-radio lan radio (kita nggawe segmen radio), iku mung medium sing larang sing kudu digunakake kanthi bener minangka bagean saka campuran pemasaran sakabèhé. Media digital nawakake kesempatan ngasilake murah lan murah - utamane karo organisasi nirlaba sing karyawan lan pelanggan dadi semangat banget. Media online nawakake kesempatan supaya sampeyan bisa ngobong geni, lan penggemar lan pandhereke nyebar. Pancen ora beda karo sumber tradisional.

Yen umume wong entuk 3,000 pesen pariwara saben dina, sampeyan priksa manawa kendaraan pariwara bakal nggawa sampeyan menyang target sing dikarepake. Gampang akses Internet nggawe gerbang telusuran sing gedhe kanggo pelanggan mbutuhake produk utawa layanan sampeyan. Sawise ngimbangi rega iklan Internet kanthi mupangate, gampang dingerteni sebabe iki dudu pasar sing kudu diabaikan.

The pethikan ing ndhuwur lan infographic ing ngisor iki saka Advice Interactive Group minangka tampilan komprehensif babagan tuwuhing pemasaran digital kanthi suwe tumrap media tradisional.

Pilihan Pariwara Internet

2 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas, matur nuwun kanggo presentasi. Aku setuju utamane manawa konsumen nggunakake video digital luwih akeh ing saben dinane, sanajan bisa uga ora lungguh ing sofa kanggo ngrampungake kebutuhan iki. Akeh sing nonton video ing tablet lan piranti seluler, ing endi wae lan ing endi wae. Yen merek kita pancen gegandhengan karo konsumen kasebut, mula luwih becik para pemasar sinau lan nguasai pariwara video digital.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.