Digimind: Analisis Media Sosial kanggo Perusahaan

intelijen digimind

Digimind dadi pemantauan media sosial SaaS lan perusahaan intelijen kompetitif sing digunakake dening perusahaan perusahaan lan agensi sing makarya. Perusahaan nawakake macem-macem solusi:

  • Digimind Sosial - kanggo ngerti pamirsa, ngukur ROI pemasaran sosial, lan nganalisa reputasi sampeyan.
  • Intelijen Digimind - nawakake ngawasi kompetitif lan industri supaya sampeyan bisa ngantisipasi pangowahan pasar lan ngenali peluang bisnis.
  • Pusat Komando Sosial - pusat tampilan wektu nyata kanggo nampilake visibilitas sosial merek sampeyan.

Pusat komando sosial Digimind

Kanthi Digimind Social, sampeyan bisa ngawasi, nganalisis, melu, nglaporake, ngukur ROI, lan ngatur reputasi kanthi online.

digimind-sosial

 

Ngrungokake Visual

Digimind unik amarga dheweke kerja sama Ditto lan nggabungake sistem pangenalan gambar menyang toolta, menehi kesempatan merek kanggo ngawasi nyebutake sosial sing bisa uga visual tanpa nyebutake teks!

Ditindakake Ngrungokake Visual

Kemajuan iki bisa digunakake sawetara cara:

  • Analisis kinerja sponsor utawa kemitraan sajrone musik, olahraga utawa acara budaya, uga ngukur cahya merek ing babagan postingan visual sing ora nyebutake merek kanthi nulis.
  • Temokake pengaruh anyar komunitas utawa duta besar calon merek sing masang gambar merek nanging ora kasebut ing teks.
  • Entuk pangerten sing jelas babagan kabiasaan lan sentimen konsumen menyang produk lan layanan merek.
  • Perlindhungan merek nglawan penipuan, kayata produk palsu, mula nyuda krisis potensial.

Intelijen Kompetitif Sosial

digimind intelijen kompetitif

  • Sosial ing Skala - Entuk akses menyang Twitter Firehose, Pinterest, Instagram lan kabeh jaringan sosial utama kanthi luwih saka 120 yuta informasi sing dipantau saben dina.
  • Ngawasi Lanjut - Entuk akses menyang alat ekstraksi, crawler intelijen, sumber sing dilindhungi tembung sandhi lan web sing ora katon.
  • Tambang Tambang - Teknologi Pangolahan Bahasa Alami adhedhasar pembelajaran mesin lan mesin analisis semantik kanggo kategorisasi otomatis lan deteksi acara.
  • Analisis wektu nyata - analisis data sejarah nyata wektu karo 14 mesin analisis eksklusif.
  • Kolaboratif & Sosial - Ngatur proyek global kanggo tim kanthi kabeh ukuran kanthi manajemen hak, mekanisme sosial lan fitur kolaborasi.
  • Deliverables - Buletin, laporan cetak, tandha, dhaptar lagu, situs web - ing desktop lan seluler (kalebu iOS lan Android).

Sony milih Digimind kanggo kegiyatan media sosial minangka alat sing cocog karo persyaratane, ditambah karo klien sing kuwat lan wektu cepet ngrampungake panjaluk. Tan Khim Lynn, Sony Business Manager

Miwiti Uji Coba Digimind Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.