Digby: Nyetir Perdagangan Lokal nganggo Aplikasi Seluler

logo digby sq

Aku yakin manawa nulis ana ing tembok lan toko ritel saiki nggawe investasi sing penting kanggo strategi seluler. Mobile wis dadi kunci kanggo riset konsumen lan tumindak tuku. Digabungake karo adopsi smartphone sing akeh banget, ora ana sangsi pengaruh sing bakal ditindakake ponsel ing taun-taun mbesuk. Digby nawakake SDK ing ngendi aplikasi seluler pengecer bisa gampang nggabungake geofencing - Nggawe aplikasi sing dingerteni karo lokasi adhedhasar Digby Analytics lan kapabilitas pemasaran.

Liwat Digby Localpoint ™ Mobile Platform, kalebu Analytics, Outreach, Venue, lan Storefront, Digby nggunakake teknologi adhedhasar lokasi kanggo ngidini merek meksa pesen sing ngerti, target target sing efektif lan narik minat, pengaruh, lan duwe hubungan karo para pelanggan kabeh saluran - kabeh liwat pengalaman seluler merek dhewe.

Platform Localpoint

Platform Mobile Digby Localpoint ™

  • Localpoint Outreach - Pelanggan bisa uga adoh saka transaksi paling apik lan ora ngerti. Napa dheweke ngidini dheweke mlaku yen sampeyan bisa langsung nyedhak lan narik kawigaten menyang toko kanthi langsung komunikasi liwat aplikasi seluler sampeyan? Digby Localpoint Outreach mbantu sampeyan nggawe sambungan karo macem-macem kapabilitas pemasaran sing ngerti lokasi sing dirancang khusus kanggo merek.
  • Lokasi Lokal - Konsumen sing duwe smartphone saiki bisa mriksa rega pesaing nalika mlaku-mlaku. Nyerang kanthi nyediakake pengalaman seluler merek dhewe sing nyengkuyung nilai, keterlibatan lan kertu kasetyan utama. Digby Localpoint Venue ngidini sampeyan duwe keterlibatan toko ing toko kanthi alat sing kuat kanggo menehi informasi, mbantu, lan menehi inspirasi marang konsumen sing gegandhengan kapan lan ing endi sing paling penting.
  • Analytics Localpoint - Luwih saka 90% bathi ritel asale saka toko, nanging saiki sithik babagan pelanggan Analytics ing toko. Digby Localpoint Analytics ngidini sampeyan nemokake gaya web Analytics kanggo lokasi fisik lan data sing larang babagan cara lan kapan para pelanggan ngunjungi toko, ngidini sampeyan sinau luwih lengkap babagan layanan luwih apik.
  • Localpoint Storefront - Pelanggan nuntut supaya telusuran bermerek, browsing lan tuku pengalaman seluler bisa nyenengake, trep lan migunani kanggo tawaran lan konten. Digby Localpoint Storefront ngidini sampeyan nggawe pengalaman blanja sing aktif kanthi commerce lan menehi inspirasi lan ngandhani pelanggan liwat aplikasi seluler kanthi merek seluler lan situs web sing dioptimalake seluler.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.