Beda Pakan karo Gambar

Kanca lan kanca kolega, Pat Coyle, ngaturake pujian babagan blogku. Dheweke ujar salah sawijining prekara sing dheweke weruh yaiku aku mesthi nggunakake wektu kanggo nggarap gambar uga konten. Bener bener - soko sing daklakoni karo saben entri. Mangkene teknik sing cepet lan gampang:

  1. Yen aku ora duwe gambar utawa video kanggo topik kasebut, aku bakal golek clip-art representatif ing Microsoft Clipart situs Aku nggoleki nggunakake Firefox supaya bisa nyimpen gif gambar menyang desktop supaya gampang diunggah. Nggunakake IE nggawe sampeyan liwat program Clip art sing ora apik karo Office… mung migunani yen sampeyan pengin nyunting utawa ngukur ukuran gambar maneh.
  2. Yen aku duwe gambar, biasane dakwujudake menyang Illustrator lan coba ukuran supaya pas karo papan sing dakkarepake. Aku ora seneng gambar sing cilik banget lan njupuk papan vertikal… Biasane aku bakal nggunakake align = kiwa utawa kempal = nengen kanggo nyelehake ing loro-lorone entri supaya ora bisa maca entri , nanging isih nambah sawetara warna.

Iki sebab liyane kenapa aku nambah seni klip: RSS. Nalika wong langganan feedku, aku pengin mbedakake aku saka dhaptar feed teks sing biasa ditemokake saben dina. Aku nyoba mindhai judhul lan konten ... nanging aku asring ora njupuk gambar sing dakdeleng ing feed.

Mangkene conto… sing endi sing narik kawigaten?

Tanpa gambar:
Google Reader tanpa gambar

Kanthi gambar:
Google Reader nganggo gambar

Beda pakan sampeyan! Gunakake gambar! Aku ora bisa nemtokake apa iki bakal nyebabake saya akeh maca utawa retensi ... nanging kasunyatane manawa Pat ngelingi aku rumangsa bisa uga.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.