Sampeyan Kabeh padha, Mung Beda

arah sing beda

Krungu kabeh wektu, "Kita beda". Lan kita asring krungu saka para pemasar, "Sampeyan kabeh padha".

Mau bengi aku kepenak melu a Smartup panel pemasaran karo Jeb Banner, Gail McDaniel, Brian Phillips, Lan George evans.

Panel sing apik tenan… kabeh kita padha terang-terangan lan kabeh duwe jaringan lan basis klien sing beda. Jeb nduwe fantastis agensi adhedhasar layanan karo klien sing tresna marang dheweke, Gail mlaku pabrikan bagean medis internasional sing wis diatur banget, Brian dadi terkenal ing jagad iki animasi lan pangembangan toko, lan George nduwe perdana agensi merek produk. Sawetara gedhe, sawetara cilik, sawetara mantep, sawetara anyar… nggawe obrolan (lan episode debat cilik) mbukak mata.

Nalika mlebu ing taun 2014, ana sawetara langkah-langkah winates sing dakkandhani saben pemimpin pemasaran - manawa sampeyan ana ing agensi, perusahaan wiwitan, utawa organisasi gedhe:

  • Pemasaran mlebu, pemasaran media sosial, lan malah pemasaran konten dudu kabeh-kabeh cara marketing pungkasan. Ana ora ana wangsulan tunggal kanggo sing ngenali pesen sampeyan, ing endi pesen sampeyan kudu dirungokake, uga kepiye carane kudu dirungokake. Sawetara perusahaan isih ngandelake tenaga kerja sing kuat kanthi dokumentasi pemasaran produk pendhidhikan. Liyane duwe kinerja apik kanthi merek lan promosi apik.
  • Nyambungake prospek karo produk utawa layanan liwat crito gedhe durung diganti. Apa perusahaan sing nggawe strategi media tradisional, utawa perusahaan sing nggawe seri kathok cendhak animasi kanggo ditinjau online ... nyebarake crita sing nyambung emosional karo pamirsa sampeyan saiki padha karo pirang-pirang dekade.
  • Pelanggan lan bisnis sing pengin tuku sabanjure yaiku riset online lan nemokake informasi sing dibutuhake saka jaringan sosial lan liwat konten sing disebar. Sampeyan bisa mbukak, nanging ora bisa ndhelikake ... perusahaan sing ora jujur ​​bakal weruh pengaruh sing ora jujur. Mbok ora dina iki, nanging ing sawijining dina.

Nalika aku mulih, sing dakpikirake yaiku kegiyatan sing ditindakake kabeh minangka pemasar pancen padha - nanging pamirsa lan dalan sing dituju bisa beda banget. Jeb bisa nulungi berkembang komunitas sing nggawe crita menyang pasar, George bisa uga ngembangake merek sakabèhé lan piranti kanggo nyritakake, Gail bisa uga nggawe produk dokumentasi lan distribusi kanggo nyritakake, lan Brian bakal nerjemahake lan secara harfiah nggambarake crita.

Saben proses duwe macem-macem wong, watesan wektu, lan sumber daya ... nanging kita kabeh fokus kanggo entuk asil bisnis sing bisa diukur kanggo klien. Ora bola mata! Akuisisi, retensi lan upselling saka klien yaiku cara para pemasar serius ngukur kasuksesan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.