Apa Sampeyan Ora Krungu ing Apple Keynote: iBeacons

Iku mung pendapatku, nanging presentasi Apple pungkasan kayane entuk resepsi sing anget. Desain Apple minangka berkah lan kutukan tumrap perusahaan kasebut. Yen Apple ora ngeculake pangowahan produk utawa desain gedhe, para pamirsa nggrundel. Iki minangka tampilan cendhak banget saka perusahaan sing wis nuntun industri teknologi sajrone puluhan taun ing teknologi, desain lan untung.

Kanthi intine paling anyar, salah sawijining sebutan sepi sing ora digatekake yaiku produk sing diarani iBeacons. Mung sawetara toko warta sing nyebutake iBeacon nganti saiki, kalebu thepush, Apple Insider, GigaOm lan Forbes. Kabeh artikel kasebut kudu diwaca!

iBeacons minangka agnostik vendor lan nggunakake teknologi BlueTooth Smart. Trio beacon murah ($ 99) bisa dipasang ing toko lan kanthi akurat bisa triangulasi lokasi sampeyan. Bayangake potensial! Yen sampeyan ana ing supermarket, ora ana maneh ngumbara nggoleki apa sing sampeyan butuhake. Aplikasi dhaptar blanja mbesuk bisa pesen dhaptar supaya sampeyan bisa mlaku liwat toko - lan kalebu sawetara spesial ing dalan (utawa ora ana gandhengane). Iki nambah pengalaman pelanggan lan nggawa spesial kanggo pelanggan kanthi wektu nyata. Uga, piranti kasebut ngrekam ing ngendi sampeyan mandheg ing dalan ... bisa uga njupuk informasi pelanggan babagan kapentingan sampeyan. Wah

Apple Insider nyebut lokasi mikro iki. Sing ora kejawab ing intine Apple yaiku yen iki dudu mbesuk - saiki saiki. Kit pangembang piranti lunak kanggo iOS7 wis nyakup teknologi lan iBeacon wis didol.

3 Komentar

  1. 1

    kirim apik babagan iki. Geofencing wis suwe, nanging iki bakal gampang nglacak barang ing toko.– gusti ngerti pinten nordstrom sing kudu tuku .. utawa aku mung kudu nggawa siji .. sing bakal migunani

    • 2
      • 3

        Douglas .. iku sing dakkarepake ing kene .. Aku mbantu wong supaya ora ana ing toko lan tuku sing dibutuhake saka onlilne ……. nalika preinan, aku duwe dhaptar barang lan aku bakal ping sawetara wong kanggo ndeleng manawa platforme isih lan / utawa munggah lan diluncurake kanggo menehi visibilitas nalika nggawe toko luwih gampang.
        geofencing sing wis dakdeleng lan dadi bagean kanggo entuk barang sing adol lan dheweke ngandhani persis apa sing kudu dakkerteni ...... lan luwih becik mbuwang sing ana ing sampah amarga mbuwang-mbuwang mbuwang dhuwit nalika ora mbuwang dhuwit - utawa wektu.
        Nanging aku ngerti perasaan sampeyan babagan blanja .. kajaba nalika aku "mburu".

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.