Apa Sampeyan Tes Kampanye Paling Anyar?

email gif animasi bergerak

Email Zona RewardAku nampa email sing apik saka Zona Ganjaran Buy Best dina iki. Email sing dirancang kanthi apik duwe citra sing asri kanthi tawaran sing solid. Siji tawaran sing narik kawigaten yaiku Kertu SD 16Gb regane $ 24.99.

Aku ngeklik tautan lan dijaluk mlebu. Aku nyoba mlebu banjur gagal. Aku nyoba 2 browser, nyoba nomer akun lan alamat emailku… lan malah ora bisa njupuk tembung sandhi. Aku ngeluh ing Twitter lan @Coral_BestBuy nyoba mbantu aku. Dheweke nerangake manawa aku sejatine mlebu menyang Best Buy - dudu Reward Zone, sing mbutuhake aku ndhaptar Best Buy sanajan aku wis duwe akun Zone Reward.

Dadi aku ndaftar. Nalika proses registrasi, aku kudu ngetik nomer Zona Ganjaran - dakkira bisa ngubungake loro akun kasebut. Sawise dak kirimake, kaca kasebut bakal disegarkan kanthi nomer sing disorot. Ora ana pesen kesalahan. Aku ora bisa maju utawa bali menyang tawaran sing sejatine. Aku nyerah.

Umume wong pancen kudu nyerah sadurunge, nanging aku kepengin weruh kepiye angele. Masalah nyata ing kene yaiku tim email bisa uga entuk asil kampanye sing elek saiki ... sanajan masalahe mung ana ing situs web. Nyuwun wong supaya nglakoni pirang-pirang langkah, mesthine bakal nggawe frustrasi marang konsumen.

Saben langkah ekstra ing proses kasebut bakal ngeculake konversi sampeyan kanthi 50%. Aku nggawe nomer kasebut, nanging aku yakin persentase asline malah luwih ala. Sampeyan kudu nyedhiyakake konsumen kanthi cara sing gampang lan wicaksana kanggo konversi supaya bisa nggedhekake asil kampanye. Mbutuhake registrasi, registrasi ing 2 sistem, nggawe pangguna bingung…. kabeh iku ndadékaké kanggo Kréta Blanja ditinggalake.

Kapan pungkasan sampeyan ndhaptar ing situs sampeyan dhewe kanggo demo, download, utawa malah wis nyoba tuku? Aku nyoba nglakoni saben-saben lan mesthi nemokake kesalahan sing elek. Nyatane, nalika ngluncurake email pilihan, aku duwe link langganan ing situsku sing nuduhake kaca sing salah! Adhuh!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.