DialogTech: Analisis Atribusi lan Konversi Telpon

telekomunikasi

Sadurunge smartphone lan piranti seluler, nalika pemasaran digital 100 persen desktop, atribusi luwih ringkes. Konsumen ngeklik iklan utawa email perusahaan, ngunjungi kaca kebangkrutan, lan ngisi formulir kanggo dadi pimpinan utawa ngrampungake tuku.

Pemasar bisa nggawe timbal utawa tuku menyang sumber pemasaran sing bener lan ngukur pengembalian kanggo saben kampanye lan saluran kanthi akurat. Dheweke mung prelu mriksa kabeh tutul kanggo nemtokake regane saben saluran, lan bisa ngoptimalake pengaruhe ing bathi kanthi investasi apa sing wis digunakake lan ngilangi apa sing ora. CMO uga bisa kanthi yakin mbela anggaran marang CEO kanthi mbuktekake pengaruhe ing bathi.

Nanging ing jagad pisanan seluler saiki, dadi akeh konsumen sing ngonversi kanthi nelpon, atribusi luwih tantangan - ora mung kanggo nemtokake sumber panggilan, nanging uga asil sing diasilake. Milyaran panggilan telpon saben wulan kasebut ora bisa ditemokake ing alat marketing, nggawe bolongan ireng ing data pemasaran atribusi pemasaran gumantung kanggo mbuktekake ROI lan nambah penghasilan. Data babagan konversi liwat telpon bakal ilang selawase. Data iki bisa kalebu:

  • Sumber pemasaran saka telpon: Saluran seluler, digital, utawa offline apa sing nelpon - kalebu iklan, kampanye, lan telusuran tembung kunci - lan kaca web lan konten apa wae ing situs sing ditonton panelpon sadurunge lan sawise nelpon.
  • Data panelpon: Sapa sing panelpon, nomer telpon, lokasi geografis, dina lan wektu telpon, lan liya-liyane.
  • Jinis telpon: Apa maksud panelpon - apa telpon sales utawa jinis liyane (dhukungan, SDM, panjaluk, misdial, lsp)?
  • Asil lan nilai telpon: Telpon kasebut diterusake, suwene wektu pacelathon, apa sing diucapake nalika nelpon, lan yen telpon diowahi dadi kesempatan penjualan utawa kanggo penghasilan (lan ukuran utawa regane kesempatan kasebut).

Atribusi kanggo telpon minangka tantangan sing paling angel sing diadhepi para pemasar data saiki. Yen ora, para pemasar ora bisa ngukur ROI pemasaran kanthi akurat lan ngoptimalake mbuwang apa sing nyatane nyebabake lan penghasilan. Kajaba iku, para pemasar ora bisa kanthi aman mbela anggaran kanggo CEO. Singkatnya, bolongan ireng nggawe tim pemasaran dadi tambah akeh tekanan kanggo mbela nilai lan biaya para pelanggan bisnis.

“Telpon mlebu minangka salah sawijining indikator tuku paling kuat ing lelungan pelanggan. DialogTech ngidini tim lan agensi pemasaran perusahaan ngoptimalake kampanye digital kanggo telpon pelanggan nggunakake solusi lan proses martech sing padha sing digunakake kanggo klik. " - Irv Shapiro, CEO, DialogTech

DialogTech dadi mitra strategis kanggo luwih saka 5,000 perusahaan, agensi, lan perusahaan sing berkembang cepet ing macem-macem industri. Pelanggan saiki kalebu Ben & Jerry, HomeFinder.com, Comfort Keepers, Terminix, kanthi telung kasus panggunaan sing kuat F5 Media, HotelsCorp, Lan Pusat Kasur Sepur Turu.

Nggunakake pelacakan telpon sing efektif kanthi atribusi lan pelacakan konversi, para pemasar bisa ngoptimalake kampanye telusuran AdWords lan Bing supaya ora mung nelpon luwih akeh, nanging luwih akeh pelanggan lan penghasilan:

  • Gunakake Pelacakan Telpon Tingkat Kata Kunci kanggo Mbuktekake lan Ngapikake ROI: Ngerteni persis carane kampanye telusuran sing mbayar nggawe panggilan, banjur ngoptimalake tembung kunci, iklan, kaca kebangkrutan, lokasi, lan dina / kaping sing nggawe panggilan pelanggan paling (lan paling apik).
  • Pemanggil Rute Adhedhasar Data Lacak Telpon: Gunakake data nelusuri telpon sing dijupuk nalika nelpon kanggo ngarahake saben panelpon kanthi optimal, njaluk menyang wong sing paling apik kanggo ngonversi dadi didol. Teknologi nuntun telpon bisa ngarahake panelpon kanthi nyata adhedhasar macem-macem pilihan, kalebu sumber pemasaran (tembung kunci, iklan, lan kaca landas), wektu lan dina, lokasi panelpon, lan liya-liyane.
  • Nganalisa Obrolan kanggo Nambah PPC: Gunakake pacelathon Analytics teknologi kanggo ndeleng manawa panelusur telusuran sing mbayar nganggo buntut dawa utawa tembung kunci liyane, cara nggambarake titik rasa nyeri lan solusi sing disenengi, lan liya-liyane. Sampeyan bisa nggunakake ilmu kasebut kanggo nggedhekake utawa nyetel target tembung kunci lan nggawe olahpesen iklan lan kaca kebangkrutan luwih efektif.

Ringkesan DialogTech

Platform DialogTech ngatasi salah sawijining tantangan sing paling penting ing jagad pisanan seluler kanthi ngilangi bolongan ireng ing data kinerja pemasaran saka telpon mlebu. Nalika para pemasar ngadhepi tekanan sing nyurung ora mung ndadékaké, nanging penghasilan, platform DialogTech nguatake para pemasar kanthi data atribusi panggilan sing dibutuhake kanggo investasi kanthi yakin ing kampanye sing ndorong panggilan, uga teknologi konversi sing dibutuhake kanggo ngonversi panelpon dadi pelanggan. Iki minangka atribusi telpon lan teknologi konversi sing dibangun khusus kanggo para pemasar sing bisa nelpon menyang sembarang lokasi lan bisa digunakake kanthi - utawa ora mandhiri - pusat panggilan bisnis.

dashboard dialogtech

DialogTech nyedhiyakake:

  • Data atribusi telpon pungkasan-kanggo-mburi: Luwih luwih saka nelusuri telpon. Siji-sijine solusi sing ngandhani para pemasar babagan kampanye nggawe panggilan pelanggan, yen telpon diowahi dadi penjualan, lan ngapa - nutup loop antarane dolar sing digunakake lan dolar sing entuk.
  • Teknologi konversi telpon wektu nyata: Siji-sijine solusi kanggo para pemasar ngontrol nuntun lan nggawe pribadi saben pengalaman nelpon kanthi nyata, supaya saben panelpon disambungake langsung karo wong sing paling apik supaya bisa didol.

DialogTech paling anyar diluncurake SourceTrak ™ 3.0 - solusi nelusuri telpon pertama lan siji sing dirancang kanggo nyukupi data, kemampuan, keandalan lan gampang implementasine perusahaan Fortune 1000, organisasi multi-lokasi lan agensi pemasaran sing digarap.

Saliyane SourceTrak 3.0, DialogTech ngluncurake solusi ing ngisor iki ing 2015, kanthi luwih cepet bisa menehi Voice360® platform:

  • Nyegah Telpon SpamSentry ™: Siji-sijine solusi ing industri pelacakan panggilan sing nggunakake teknologi pembelajaran mesin adaptif sing mandheg telpon palsu lan ora dikarepake sadurunge tekan tim sales perusahaan. SpamSentry uga ngalangi data telpon spam supaya ora katon ing Analytics sing gumantung karo para pemasar kanggo ngukur kinerja kampanye pemasaran seluler. Fitur utama kalebu: Jaringan saraf buatan, adaptasi karo spam anyar, lan teknologi keypress. Waca liyane ing:
  • DialogTech kanggo Pemasaran Seluler: Solusi pemasaran sing lengkap lan pisanan kanggo nglacak, ngontrol, lan ngoptimalake panggilan pelanggan saka pariwara seluler. Solusi iki uga nyedhiyakake pemasar kanthi paling akurat data atribusi panggilan level kunci kanggo ekstensi panggilan Google. Bebarengan karo atribusi telpon, kapabilitas tambahan kalebu: Rutin telpon kontekstual, Ngrekam panggilan Wawasan obrolan lan Analytics, lan integrasi kanggo nyakup panelpon khusus kampanye Analytics data kanthi aplikasi martech lan adtech kanggo nambah kinerja kampanye.
  • LeadFlow ™ kanggo Pay-Per-Call: Solusi rute, atribusi, lan manajemen telpon paling maju sing digawe kanggo kampanye bayar saben telpon. LeadFlow menehi pemasar afiliasi lan kinerja kontrol lengkap babagan arah telpon dikirim saka saben saluran pemasaran, sing diarani telpon minangka petunjuk sing bener, lan liya-liyane.

atribusi dialogtech

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.