4 Komentar

  1. 1

    Ing isi lan desain poin liyane sing kudu dipikirake, apa aku bisa nambah paragraf cendhak uga peluru lan nomer? Ya, iki minangka bagean saka apa sing nggawe konten resik lan bisa diwaca ing web (titik sampeyan #31) nanging aku yakin dheweke pantes disebutake khusus ing bagean laporan sampeyan.

  2. 2
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.