DeviceRank: Biaya Instal Aplikasi Mobile lan Penipuan Keterlibatan

deviciank

Perusahaan nandur modal akeh dhuwit kanggo pangembangan aplikasi seluler. Ing endi wae saham sing akeh, penipuan kaya ngono. Miturut laporan anyar saka PirantiRank, Apik Aplikasi Mobile lan penipuan keterlibatan bakal entuk biaya pengiklan nganti $ 350 yuta ing 2016

AppsFlyer's State of Mobile App Instal & Keterlibatan Penipuan adhedhasar teknologi DeviceRank ™ perusahaan - solusi pencegahan penipuan pertama ing industri kanggo ngenali lan ngilangi penipuan ing level piranti –lan nutupi 500 yuta piranti.

Download Study AppsFlyer

Prakiraan kasebut adhedhasar kegiyatan cidra sing beda-beda, sing wis diverifikasi lan dicurigai:

  • Salah atribusi data klik apus-apus.
  • Instalasi sing mbayar saka piranti apus-apus.
  • Acara apus-apus lan simulasi.
  • Target penargetan lan penargetan target ulang.

Secara geografis, negara-negara kanthi tingkat paling gedhe aplikasi instal lan penipuan iklan keterlibatan, nalika ngetrapake populasi seluler, yaiku Jerman, Australia, China, Kanada lan Inggris, banjur AS, Rusia, lan Prancis. Panliten kasebut nuduhake manawa penipu nyoba target negara tartamtu gumantung saka kemungkinan pembayaran sing bisa diduweni saka ngapusi lokasine supaya bisa nindakake penipuan.

Negara sing duwe pambayaran kanthi biaya per-pasang paling dhuwur uga duwe tingkat penipuan sing luwih dhuwur, dene wilayah kanthi pambayaran sing murah - kalebu Indonesia, India, Brasil, Vietnam, lan Thailand duwe tingkat penipuan sing luwih murah.

Babagan DeviceRank

DeviceRank minangka teknologi penipuan aplikasi seluler pertama ing industri kanggo ngenali lan nyegah penipuan ing level piranti. Teknologi unik iki nggunakake kemajuan paling anyar ing data amba lan pembelajaran mesin kanggo ngirim perlindungan 3x nganti 12x luwih apik tinimbang solusi standar industri.

Kaya sing wis ditemokake saka panelitian global, penipu lan scammer saya tambah canggih, nggawe para pengiklan mbayar mbayar instal lan keterlibatan ing aplikasi. DeviceRank njupuk pendekatan sing beda banget, ngilangi penipuan ing sumber kasebut lan nambah transparan ing industri kita kanggo nglindhungi pengiklan, mitra lan kabeh pasar. Oren Kaniel, salah sawijining pendiri lan CEO AppsFlyer.

Piranti AplikasiFlyer'sRankTM teknologi bisa uga padha karo Skor Kredit, ngenali prilaku sing bisa dipertanyakan lan menehi perlindungan sing luwih apik. Iki nggunakake algoritma data-powered gedhe kanggo nggawe rating anonim, multidimensi kanggo saben piranti seluler.

Saben piranti dirating kanthi skala saka C (apus-apus), liwat B, A, AA lan AAA. Piranti kanthi rating "C" kanthi otomatis dikecualekake saka instal sing disebabake AppsFlyer lan Analytics. Kanthi luwih saka 1.4 triliun interaksi seluler sing katalog ing basis data internal sajrone limang taun kepungkur, lan 98% kabeh piranti seluler ing saindenging jagad sing wis diwenehi rating, DeviceRank nggambarake teknologi pencegahan penipuan sing paling lengkap ing saindenging jagad.

Kajaba iku, arsitektur lan pembelajaran mesin DeviceRank sing unik ngidini basis data lan algoritma tuwuh, sinau lan adaptasi nalika piranti seluler anyar online, interaksi anyar katalog lan pola keterlibatan pangguna berkembang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.