Gawe Tujuan Sadurunge Aplikasi Seluler

whitepaper analytics seluler

Wong sing apik ing Webtrends (klien) wis ngeculake papan putih sing luar biasa saka Direktur Mobile Analytics, Eric Rickson. Nggawe Strategi Maturitas lan Investasi Seluler lumaku liwat indikator kinerja utama ing strategi seluler. Ngluwihi topik seluler Analytics, salah sawijining paragraf utama sing ditemokake yaiku:

Kerep banget, para pemasar ngilangi langkah kritis kanggo nemtokake lan ngrencanakake strategi pasar seluler, langsung menyang pangembangan aplikasi. Akeh sing mlebu ing arena seluler kanthi aplikasi iPhone, ngliwati driji, lan ngarep-arep bisa entuk sing positif. Liyane nggawe aplikasi seluler ing kabeh platform utama lan ngarep-arep bisa entuk. Asring perusahaan nerbitake aplikasi lan nuli nggunakake sumber daya kanggo njaga. Lan liyane milih fokus ing web seluler amarga dheweke yakin manawa aplikasi bakal nggunakake dinosaurus.

Kita wis akeh nulis babagan Mobile Marketing kene ing Martech. Minangka media, iki minangka salah sawijining industri paling cepet nanging paling ora dioyak. Perusahaan sing nyerang seluler entuk keuntungan. EBay pengecer entuk adol luwih saka $ 2.5 milyar liwat ponsel ing taun 2010 lan ngarepake bakal tikel kaping pindho ing taun 2011.

seluler vs desktop

Priksa manawa ndownload papan putih iki kanggo pandhuan jero babagan metrik sing bisa digunakake para pemasar kanggo ngawasi lan ngapikake strategi seluler. Kanthi luwih saka 450,000 Aplikasi ing kana, gampang ilang ing campuran kasebut. Ngembangake strategi seluler - banjur nyerang platform iku saran sing luwih apik tinimbang mbuwang ton dhuwit menyang nggawe aplikasi sing ora ana sing pengin, butuh, utawa ora menehi mupangate.

3 Komentar

  1. 1

    Matur suwun, Douglas menehi saran babagan makalahe Eric Rickson… sing diwaca menarik. Minangka pangembang seluler, aku seneng banget karo prediksi Stanley Research babagan pangguna internet seluler sing ngluwihi pangguna desktop ing taun 2014.

    Ana pirang-pirang aplikasi sing bakal kasedhiya?

    Oh, lan kutipan sampeyan 450,000 aplikasi kanggo Apple App Store - ana akeh liyane sing kasedhiya (bakal luwih saka Apple!) Ing toko Google, toko Amazon, ditambah karo RIM, Microsoft, lsp.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.