Priksa Kontes iki: Menang iMac saka DevDad!

Bubar iki aku luwih nggatekake babagan kontes lan sepira kualitase, utamane amarga hadiah $ 1,000 dhewe meh tekan kene (mung butuh sawetara sponsor maneh!).

Bengi iki aku kelakon Tetep Ing Ngarep Bapak iMac Give-Away. Kontes iki wis rampung. Nduwe hadiah hebat, gambar apik, lan daftar syarat lengkap kanggo melu kontes - masing-masing promosi blog lan sponsor. Mike nggabungake paket sing apik - 20 ″ Apple iMac sing anyar. Nduwe prosesor 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, memori 1 GB, hard drive 250 GB, SuperDrive 8x, lan tampilan glossy 20 ′. Kasedhiya mouse lan keyboard, lan regane regane $ 1199.

Becik banget aku bakal nulis tulisan ing kana lan mlebu kontes!

Apple iMac

Sedhela babagan Mike dhisik - blogger sing ana ing mburi DevDad, ing tembunge dhewe:

Jenengku Mike. Aku swara ing mburi DevDad.com. Aku desainer web lan spesialis SEO umur 21 taun saka Tampa Bay, Florida. Aku seneng blogging, lan bubar ngerti yen kabeh sing dakkandhakake yaiku kerja, kamangka kabeh aku pengin nulis babagan kedadeyan ing omah nalika awan. Aku nggawe online iki minangka cara kanggo nyathet uripku minangka bapak sing wisma ing omah, dadi pamilik bisnis anyar, lan minangka wong sing nyoba ngerteni cara golek luwih saka sing biyene. Muga-muga sampeyan tetep bisa ndeleng kepiye kemajuane!

Mike duwe tata letak sing apik kanggo situse, aku seneng warna, grafis, lan utamane foto putrine sing ayu. Sampeyan kudu ndelok! Mike uga miwiti BlogHelper.org! Ana sawetara maca apik ing situs iki yen sampeyan pengin khusus maca babagan blog!

Minangka kanggo SitterCity, misine yaiku nyambung wong tuwa karo pengasuh ing wilayah kasebut. Situs kasebut nduweni loro sisi ... wong sing golek sitter lan para sing bisa golek gaweyan! Yen sampeyan prihatin babagan safety, situs iki bisa nambah mriksa latar mburi nggunakake LexisNexis kanthi regane $ 9.99.

Dadi, sampeyan duwe 3 situs hebat ing sak postingan!

5 Komentar

  1. 1

    Aku main ing salah sawijine ing toko saiki. Aku wis mesthi duwe PC, mula aku durung nate ngerti 'mac world'. Sanajan sawise menehi test drive iMac, aku yakin bakal entuk hadiah sing apik. Apa iki kabeh padha karo sing sampeyan aturake kanggo Katie?

  2. 3
  3. 4
  4. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.