Apa Sampeyan Tujuan? Metu? Utawa Mung Tandha?

Persepsi babagan pemasaran online ngirim beda karo perusahaan liyane. Kita duwe klien sing wareg mung duwe situs brosur sing apik supaya bisa mriksa dhaptar pemasaran sing duwe situs sing apik. Minangka sudut pandang sing ora disengaja, nanging sawetara isih kesusu ngerti sifat interaktif web lan terus gumantung marang cobaan lan sejatine tradisional strategi pemasaran. Aku pengin mbuwang analogi sing wis suwe dakkira - nggawa bali menyang analogi superhighway informasi.

philips-55-hdtvStrategi pemasaran online sampeyan bisa a tandha, lan metu utawa panggonan kanggo prospek lan pelanggan. Saben strategi duwe biaya lan mupangate dhewe-dhewe. Tandha kasebut mbutuhake sumber daya minimal lan menehi tanggepan minimal. Metu mbutuhake luwih akeh. Tujuane cukup akeh. Kepiye sampeyan bisa mutusake apa strategi sampeyan?

Kanggo menehi warna kanggo conto iki, umpamane aku bakal tuku lan nginstal HDTV Philips 55 ″. Dadi, aku nindakake riset babagan produk lan informasi kanggo tuku sing apik, lan sinau babagan cara nyiyapake lan ngoperasikake.

Philips: Tandha

Situs web Philips punika Mlebu. Ngilangi rega utawa informasi babagan tuku, aksesoris apa sing bakal digunakake, utawa video babagan cara nggunakake produk - situs web iki mung brosur digital. Nalika situs web sing dirancang kanthi apik, meh ora ana kegiyatan. Nyatane, mung 4 wong sing wis mriksa produk kasebut… kanthi sawetara ulasan negatif. Kaca kasebut pancen wis rusak uga… nyatakake ana 0 review yen sejatine ana 4.

philips

Newegg: Metu

Saliyane spesifikasi teknis sing sampeyan temokake ing Philips, Newegg nawakake kesempatan kanggo tuku, ndeleng produk sing padha, lan ndeleng review (sanajan ora ana). Yen rega, pengiriman lan pengiriman Newegg apik, mula sampeyan bakal metu. Yen ora, sampeyan bali ing dalan lan golek papan liya kanggo golek informasi utawa tuku.

newegg-philips-55

CNET: Tujuane

Siji ndeleng asil telusuran lan sampeyan bisa ngerti perusahaan sing wis ngoptimalake mesin telusuran. Entri CNET nduweni potongan kaya kanggo review lan rega, uga nduweni pangarang:

SERP

Kaca paninjauan jero lan luar biasa… kanthi review CNET, ulasan pangguna, komentar pangguna, kemampuan ngetutake pangowahan ing kaca, video, pituduh panggunaan, integrasi sosial sing jero (kanthi akeh interaksi), ton gambar kalebu sistem menu, sawetara opsi kanggo tuku, rega saiki, sinopsis review, mbandhingake merek liyane, spesifikasi teknis (luwih saka situs Philips!) saliyane review rinci dening panganggit jenenge foto lan biografi .

cnet-philips-55

Sanajan sampeyan ora bisa tuku ing CNET, iki minangka situs tujuan. Wong bisa mlumpat saka situs iki kanggo ngeklik tombol tuku ing Amazon utawa ing papan liya, nanging ing kene ditemokake informasi sing dibutuhake lan ing endi bakal bali.

Tuku Paling Apik: Gagal

Best Buy ora preduli sampeyan tuku produk utawa ora… mung sawise adol anyar. Dadi - lali kasunyatane yen aku duwe kertu Ganjaran Buy Best lan aku bisa uga pengin golek informasi tambahan babagan tuku sing tak lakoni ing toko sampeyan. Ora sup kanggo sampeyan.

BestBuy Philips 55

kesimpulan

Philips bisa nggawe kaca sing apik tenan - kanthi video, instruksi, aksesoris, lan ulasan independen dening pimpinan industri. Utawa dheweke bisa menehi kurasi situs lan ulasan liyane ing kaca kasebut. Mbok menawa fitur sing paling apik sing ilang yaiku kemampuan kanggo ndeleng rega lan klik kanggo tuku ing outlet sing nggawa produk.

Yen CNET bisa duwe bathi kanthi gumantung karo iklan lan penghasilan afiliasi, mesthine situs ing ndhuwur bisa nambah kaca kanggo nampung kabeh fitur lan konten sing dibutuhake kanggo dadi situs tujuan.

Kepiye cara nggawe maneh situs sampeyan supaya bisa dadi tujuan kanggo pengunjung sing nggoleki utawa tuku ing industri? Aku ngira akeh perusahaan sing nganggep dheweke minangka metu lan dheweke bisa cocog utawa ngalahake kompetisi kanthi dadi luwih apik metu. Napa ora dadi tujuane?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.