Cara Ngoptimalake Desktop Kanggo Migrasi Seluler

Desktop kanggo Migrasi Seluler

Kanthi cepet-cepet ngrangkul seluler, gampang kanggo bisnis nglirwakake situs desktop, nanging umume konversi isih kedadeyan liwat metode iki, mula ora disaranake ora nggatekake situs desktop sampeyan kanthi lengkap. Skenario paling apik yaiku duwe situs kanggo macem-macem platform; sawise iku, sampeyan kudu mutusake apa sampeyan pengin situs seluler mandiri, situs responsif sing nyalin tata letak desktop menyang seluler, aplikasi seluler berorientasi tugas, utawa solusi hibrida.

Statistik panggunaan Seluler Terusake menyang Skyrocket

  • 71% saka total menit digital sing digunakake online ing Amerika Serikat asale saka seluler. Sing mundhak dadi 75% ing Meksiko lan paling gedhe 91% ing Indonesia. Inggris tilas ketinggalan 61%.
  • Ing AS, wong diwasa nggunakake rata-rata 87 jam sewulan online ing smartphone dibandhingake karo desktop.
  • Meh 70% wong diwasa Amerika gunakake platform desktop lan seluler, kanthi nomer pangguna mung desktop lan seluler mung loro sing ana ing 15% tandha.

Penting, dicathet miturut statistik kasebut, ora kabeh ganti saka desktop menyang seluler… umume tumindak para pangguna kanggo desktop lan seluler. Contone, aku asring blanja produk kanthi online liwat piranti seluler nalika nonton televisi. Nanging aku ora nuli tuku nganti bisa ndeleng produk ing desktop sing bisa ndeleng detail liyane ing foto produk, lsp.

Kosok baline uga. Kaping pirang-pirang wong kerja bisa nemokake artikel utawa produk kanthi online, banjur disimpen ing piranti seluler kanggo dideleng mengko. Nalika seluler dadi pilihan, ora mesthi standar.

Nalika push seluler, cedhak komunikasi lapangan, lan geolokasi dadi alat keterlibatan cerdas ing aplikasi seluler, aku uga nggunakake aplikasi sing saya akeh. Salah sawijining conto yaiku supermarket lokal, Kroger. Aplikasi seluler kasebut langsung menehi tandha yen aku mlaku-mlaku ing Kroger lokal lan ngelingake aku supaya mbukak app lan golek spesial. Ora mung iku, inventaris produk uga ngandhani lorong sing bisa ditemokake ing produk. Target lan wektu kasebut digawe ing aplikasi, nanging ora mesthi akurat liwat browser web seluler.

Infographic iki saka ERS, tim layanan dhukungan IT sing dikelola, ngrembug macem-macem opsi sing bisa dipikirake nalika migrasi situs web desktop lan ngoptimalake kanggo seluler. Uga ngrembug nalika bisnis pengin target seluler kanthi situs web seluler sing kapisah, situs web sing responsif kanggo seluler utawa desktop, aplikasi seluler, utawa sawetara solusi hibrida. Contone, GoDaddy duwe aplikasi seluler sing apik sing diarani Investor sing nggawe wong sing seneng domain bisa tuku lan tuku… produk niche nanging luwih gampang digunakake kanggo nggunakake situs web.

Desktop kanggo Migrasi Seluler

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.