DesignCrowd: Desain Grafis Crowdsource saka 485,000+ Profesional

tawaran designcrowd

Kita seneng karo tim desain full-time sing digunakake ing situs web, infografis lan publikasi liyane. Duwe tim desain sing siyap mbantu kualitas output lan konsistensi. Ngandika, ana proyek siji-sijine sing metu saben-saben, kita mung kudu metu lan ngrampungake. Bisa uga kertu bisnis, logo kanggo proyek sampingan, utawa malah kemasan produk. Yen kedadeyan, kita wis sukses nggunakake sistem outsourcing.

DesignCrowd minangka salah sawijining platform - kanthi luwih saka 395,000+ profesional desain, sampeyan bisa entuk asil sing luar biasa. Lan sampeyan bisa ngrampungake proyek kanthi murah lan cepet.

[box type = "success" align = "aligncenter" class = "" width = "90%"] Entuk Diskon $ 40 kanggo proyek desain + apa wae Listing Proyek sing GRATIS (Regane $ 35), mung ing DesignCrowd.com! Ketik wae kode coupon DC75OFF. Valid nganti 10/31. [/ Box]

Platform kasebut bisa digunakake kanthi gampang:

  1. Kirim Ringkesan - Critakake proyek sampeyan lan terjemah visi dadi pedoman cendhak kanggo para desainer. Priksa manawa nyedhiyakake akeh detail lan uga sawetara conto. Sampeyan ora pengin mbuwang akeh wektu desainer kanthi instruksi sing kurang apik.
  2. Entuk 100+ Desain - Desainer saka saindenging jagad bakal ngirim desain kanggo sampeyan. Sampeyan uga bakal nampa kabar kothak mlebu.
  3. Umpan Balik lan Revisi - Nuduhake desain karo jaringan kanggo entuk saran lan favorit. Maneh, nyedhiyakake akeh umpan balik lan seniman pesen kanthi langsung kanggo perbaikan.
  4. Pilih sing paling apik - Pilih desain sampeyan lan pemenang bakal dibayar!

DesignCrowd minangka pasar online sing nyedhiyakake logo, situs web, layanan desain cetak lan desain grafis kanthi nyedhiyakake akses menyang desainer grafis lepas lan studio desain ing saindenging jagad. DesignCrowd nggunakake Crowdsourcing 2.0 sing luwih adil, sustainable, luwih akeh ing endi wae saben desainer bisa dibayar lan para pelanggan bisa nelusuri desainer grafis paling dhuwur lan milih barang sing disenengi.

DesignCrowd duwe garansi dhuwit bali 100% lan sampeyan bisa nyetel tenggat wektu 3, 5, utawa 10 dina. Desain pertama sampeyan kudu teka sajrone 24 jam. Kanthi cepet nanggepi lan menehi saran rinci, luwih akeh desainer sing bakal mlumpat nalika sesanti kasebut kasunyatan. Sampeyan kudu nampa luwih saka 50 desain saka macem-macem desainer. Yen sampeyan ora nemokake apa sing sampeyan butuhake, sampeyan bisa njaluk mbalek maneh sajrone 60 dina sawise proyek kasebut.

Pengungkapan: Kita kalebu link afiliasi ing artikel iki. gambar 1366071 12176916

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.