DesignCap: Desain Grafis Nggawe Cepet Kanggo Bisnis, Acara, Media Sosial lan Liyane…

DesignCap - Desain Grafis

DesignCap minangka platform desain grafis online sing dikemas karo ewonan template sing dirancang kanthi profesional sing mbantu sampeyan nggawe grafis kanthi gampang, kalebu:

  • Visualisasi Data - Desain infografis, presentasi, laporan, lan diagram.

bagan 3

  • Grafik Pemasaran - Desain poster, brosur, brosur, utawa menu.

Desain Flyer

  • Grafik Media Sosial - Spanduk YouTube, Thumbnail YouTube, Tutup Kaca Facebook, Kiriman Instagram.

Rancang Grafis Media Sosial

  • liyane - Kertu desain lan undhangan.

undhangan 2 1

Ora kabeh wong dadi guru Illustrator utawa duwe akses menyang desainer grafis, mula platform kaya iki pancen migunani.

kanthi DesainCap, sampeyan bisa miwiti kanthi milih template sing disenengi banjur nambah, mbusak, utawa ngowahi ukuran clipart sing dibangun karo utawa sing bisa ditemokake ing pilihan online.

Gawe Desain Grafis kanthi 3 Langkah Sederhana

  1. Pilih Cithakan - Pilih saka ewonan template kanggo miwiti nggawe desain sampeyan.

Pilih Cithakan

  1. Ngatur Desain Sampeyan - Ngatur desain sampeyan kanthi alat editing sing sederhana, nanging kuat.

Ngatur Cithakan

  1. Ekspor Grafis Sampeyan - Simpen desain sampeyan utawa enggo bareng kanthi online.

langkah 3

Gunakake kode diskon DESIGNEVO10OFF kanggo diskon 10% DesainCap.

Miwiti Desain Grafis Sampeyan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.