DesignCap: Gawe Poster Gratis utawa Flyer Online

Poster lan Flyer Bisnis lan Pemasaran DesignCap
Wacan: <1 menit

Yen sampeyan ana ikatan lan kudu ngrancang poster utawa brosur sing apik lan apik… priksa DesainCap. Ora kabeh wong dadi guru Illustrator utawa duwe akses menyang desainer grafis, mula platform kaya iki pancen migunani.

kanthi DesainCap, sampeyan bisa miwiti kanthi milih template sing disenengi banjur nambah, mbusak, utawa ngowahi ukuran clipart sing dibangun karo utawa sing bisa ditemokake ing pilihan online.

Clipart DesainCap

Uga ana macem-macem fonts kanggo ngatur judhul lan teks ing poster utawa flyer sampeyan.

Judhul lan Font DesignCap

Fitur DesignCap Kalebu:

  • Atusan Cithakan - Entuk inspirasi saka atusan template sing dirancang kanthi profesional kanggo pirang-pirang acara lan acara.
  • Sepenuhnya Customizable - Alat Editing ngidini sampeyan ngatur poster lan brosur dhewe kanthi mung sawetara klik mouse.
  • Simpen, Nuduhake, utawa Print - Simpen proyek, bareng ing media sosial, utawa cetak langsung saka browser
  • Gratis Gunakake - DesignCap gratis lan gampang digunakake. Ora butuh download utawa registrasi.

Gawe Poster Pisanan Saiki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.