5 Elemen Desain sing Bisa Digunakake Kanggo Konversi Seluler

Checkout E-commerce Seluler

Sanajan ana panggunaan seluler sing akeh, akeh situs web nyedhiyakake pengalaman seluler sing kurang apik, meksa calon pelanggan dadi adoh saka situs. Pamilik bisnis sing duwe mung sinau navigasi ing ruang desktop pancen angel nggawe transisi menyang seluler. Nemokake estetika sing pas bisa dadi masalah. Pamilik bisnis kudu kerja keras kanggo ngerti target pamirsa lan nggawe tata lan rancangane babagan personas pembeli.

Mupangat kanggo calon pelanggan mesthi luwih gampang tinimbang rampung. Nanging, tujuane yaiku cocog karo desain situs sing apik kanthi isyarat sing gampang supaya para pelanggan bisa tuku, isi formulir utama utawa bisa ngubungi bisnis sampeyan. Mangkene limang elemen desain sing bakal mbantu sampeyan ngupayakake njupuk calon pelanggan liwat corong konversi.

Situs Web Responsif Seluler

Toko Responsif PonselDuwe situs web sing responsif seluler ngidini kaca bisa gampang dideleng ing kabeh piranti lan ukuran layar. Nalika piranti anyar diluncurake, pangguna adaptasi karo ukuran layar anyar, mula situs sing responsif mbukak dalan kanggo pangiriman situs sing resik.

Yen sampeyan pengin banget supaya situs katon apik, sampeyan kudu nggawe manawa langkah digital paling apik. Situs sing responsif, kanthi responsif katon luwih apik lan gampang dilayari lan dingerteni. Desain responsif penting banget kanggo pangguna seluler, lan pamilik situs web sing paling cepet tren SEO seluler ngerti pengaruh sing ana ing peringkat situs.

Nalika nggoleki kanthi online, pangguna luwih cenderung mbukak piranti seluler. Nyatane, telusuran seluler wis ngluwihi telusuran desktop ing paling ora sepuluh negara, miturut Google. Desain responsif ora mung katon apik, nanging uga kasedhiya karo sawetara mupangat liyane. Iki mbantu nambah kacepetan situs lan ningkatake pengalaman pangguna, sing bisa pengaruh SEO kanthi positif. Kanggo mbantu menehi inspirasi, priksa sawetara conto desain seluler sing apik

Gunakake Gambar Kuat

Ora ana sing salah karo sawetara gambar saham ing situs sampeyan. Gambar stok cepet, sah, lan multi-fungsi kanggo ngirim pesen merek sampeyan. Power

Nanging, yen sampeyan pengin nggawe kesan pertama, luwih becik nggunakake gambar sing kuat. Yen sampeyan adol produk, coba atur a moto produk. Dheweke ujar gambar regane sewu tembung; foto profesional mbantu pengaruhe calon pelanggan supaya tuku.

Ana akeh cara sing ramah anggaran kanggo nggawe gambar sing apik kanggo saham sampeyan. Yen sampeyan adol layanan utawa produk informasi, coba supaya luwih kreatif. Contone, yen sampeyan adol ebook kanggo para produsen ngasilake penghasilan ing Etsy, sampeyan bisa uga nuduhake seniman lan kerajinan sing cedhak. Pikirake ing njaba kothak lan jelajahi apa sing ditindakake pemilik bisnis liyane ing industri sampeyan.

Kaca pendaratan sing Nyengkuyung Nggulung

Desain Kaca LandingNalika pengunjung teka ing situs web sampeyan, dheweke ora prelu nggulung kanthi telas kanggo njupuk informasi sing dibutuhake. Gawe serangkaian hierarki konten, supaya sampeyan bisa nyebar konten sing paling penting ing sisih ndhuwur lan nyaring mudhun. Gunakake plangko lan isyarat visual supaya para pamiarsa ngerti manawa ana informasi luwih lengkap sing bakal diwenehake nalika pindhah menyang kaca kasebut. Kanthi nyengkuyung nggulung tanpa akeh informasi babagan pengunjung, sampeyan bakal nambah kemungkinan dadi pelanggan.

Nyilikake Navigasi

Tip desain liyane sing apik kanggo konversi seluler yaiku nyilikake navigasi. Biasane, sampeyan bisa nggunakake sawetara kaca liyane ing situs desktop, nanging kanthi seluler, sampeyan kudu mundur supaya ora kewalahan karo pengunjung kanthi pilihan. Kaya sing wis kasebut sadurunge, akeh informasi penting sampeyan kudu bisa diakses ing kaca kebangkrutan.

Ana sawetara tren sing nggawe iki luwih gampang. Contone, lambang telung baris sing populer saiki wis ana ing endi-endi karo desain seluler. Mula, mayoritas pengunjung situs bakal gampang ngakoni iki minangka trabasan menu, dadi papan sing paling dibutuhake ing sisih ndhuwur kaca sampeyan. Sampeyan banjur bisa nyoba lokasi lambang telung baris kanggo ndeleng performa paling apik ing kaca sampeyan.

Nggunakake Infographics

Cheetah Infographic

Infografis njupuk konten sing ringkih lan didadekake grafik utawa aliran aliran sing bisa dicerna. Iki penting banget ing situs seluler, nalika pangguna lagi pengin maca lan ngevaluasi konten kanthi cepet.

Ana akeh sebab kenapa infografis bisa mbantu strategi pemasaran konten sampeyan. Bisnis kudu nemokake cara anyar lan unik kanggo nggawe infografis supaya bisa narik kawigaten para pengunjung. Contone, sawetara pangembang web nggunakake infografis obah kanggo narik kawigaten, kayata iki infografis cheetah. Gambar iki dhewe wis nampa luwih saka 1,000 backlinks saka situs liyane sing nuduhake, sing nuduhake keterlibatan sing apik.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana akeh potensial ing kene. Infografis iki nyedhiyakake estetika desain sing sederhana lan transisi kanthi apik ing macem-macem platform, saka situs web sampeyan menyang media sosial kayata Facebook lan Pinterest. Gunakake alat kaya Canva or Piktochart supaya cepet nggawe citra sing apik.

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.