Deskripsi: Sunting Audio Nggunakake Transkrip

Ngowahi Podcast Deskriptif

Aku ora seneng banget babagan teknologi… Deskrip wis ngluncurake layanan studio podcast sing nduwe sawetara fitur sing apik tenan. Sing paling apik, miturut pendapatku, yaiku kemampuan nyunting audio tanpa editor audio nyata. Katrangan nggambarake podcast sampeyan, kanthi kemampuan nyunting podcast liwat teks penyuntingan!

Wis pirang-pirang taun aku dadi podcast, nanging aku asring wedi nyunting podcastku. Kasunyatane, aku wis nglilani sawetara wawancara sing apik tenan nalika informasi ing podcast sensitif wektu ... nanging aku ora sempat nggawe suntingan lan nerbitake sadurunge tenggat wektu.

Nyatane, yen aku ngrekam podcast 45 menit, butuh wektu sakjam utawa rong jam kanggo nyunting rekaman kanthi lengkap, nambah intro lan outros, ngirim kanggo transkripsi, lan nerbitake online. Aku meh nggrundel nalika digawe serep karo sawetara rekaman. Nanging, iki media sing efektif lan aku duwe pamirsa sing hebat sing kudu terus maju.

Deskripsi ora mung editor, nanging kabeh platform Podcast lan Video Studio. Siji kapabilitas liyane sing narik ati yaiku kemampuan nyisipake tembung sing sejatine ora sampeyan gunakake kanthi nggunakake Overdub fitur!

Fitur Klebu Katrangan

  • Transkripsi utama industri - Mitra deskriptif karo panyedhiya transkripsi sing paling akurat kanggo mesthekake yen sampeyan mesthi entuk transkripsi paling apik ing kana.
  • Owahi audio utawa video kanthi nyunting teks - Seret banjur selehake kanggo nambah musik lan efek swara. Video bisa diekspor menyang Final Cut Pro utawa Premiere.
  • Gunakake Editor Timeline kanggo nyetel kanthi fades lan sunting volume.
  • Kolaborasi Langsung - Nyunting lan menehi komentar multiuser wektu nyata
  • Rekaman Multitrack - Katrangan kanthi dinamis ngasilake transkrip gabungan
  • Overdub - Mbenerake rekaman swara kanthi mung ngetik. Didukung dening Lyrebird AI
  • integrasi - Via Zapier, sampeyan bisa nyambung Deskrip menyang atusan aplikasi web paling populer.

Yen sampeyan pengin gabung karo Descript Beta, sampeyan bisa ndhaptar ing kene:

Program Beta Deskriptif

Tip topi kanggo kolega sing dihormati Brad Shoemaker ing Studios Zombie Kreatif kanggo golek!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.