Rancang Email sing Liwat Seluler

desain email seluler

Kabeh tren Internet nuduhake tuwuh gedhe tenan saka pirang-pirang email sing diwaca ing piranti seluler. Sawetara statistik nuduhake yen 40% kabeh email perusahaan diwaca ing piranti seluler. Sajrone 6 wulan pungkasan, maca email ing piranti seluler nganti 150%! Ndeleng email ing layar cilik pancen angel lan mupangate. Sawetara piranti ndhukung HTML, sawetara mbukak gambar kanthi standar, sawetara wis kasedhiya teks pratinjau sadurunge mbukak email, sawetara bakal skala kanthi otomatis ambane email, lan umume bakal skala font supaya bisa diwaca.

Litmus wis nyedhiyakake infographic informatif iki babagan cara ngoptimalake desain email kanggo piranti seluler. Infographic nggambarake elemen penting ing nggawe desain fungsional lan jebakan sing mengaruhi kinerja. Nalika wis cedhak karo musim liburan, dadi pertimbangan penting nalika pengecer ngirim email ... akeh pelanggan sing bakal maca nalika lagi blanja! Apa dheweke bakal bisa maca sampeyan?

infographic desain email seluler

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.