Cara Nggawe Strategi Otomatisasi Pemasaran sing Sukses

strategi penyebaran otomatisasi pemasaran

Kepiye cara sampeyan nggunakake strategi otomatisasi pemasaran sing sukses? Kanggo akeh bisnis, iki minangka pitakon yuta (utawa luwih) dolar. Lan pitakonane apik banget kanggo takon. Nanging, dhisik sampeyan kudu takon, apa sing diklasifikasikake a strategi otomatisasi pemasaran sing sukses?

Apa Strategi Otomatisasi Pemasaran sing Sukses?

Diwiwiti karo a goal utawa nyetel target. Ana sawetara target utama sing mbantu sampeyan ngukur panggunaan otomatisasi pemasaran kanthi sukses. Iki kalebu:

Hasil Strategi Otomatisasi Pemasaran sing sukses ing Mundakake ing:

  • qualified generasi timbal
  • Kesempatan sales
  • Produktivitas penjualan
  • Revenue

Hasil Strategi Otomatisasi Pemasaran sing sukses ing a Kurangi ing:

  • Siklus penjualan
  • Ndhuwur marketing
  • Kesempatan dodol sing ilang

Sanajan ngelingi macem-macem target sing bisa ditindakake, nggunakake strategi otomatisasi pemasaran sing sukses ora bisa dijamin.

Nemtokake Strategi Otomatisasi Pemasaran

Aku mikir babagan 20+ conto otomatisasi pemasaran sing aku wis ngewangi nyebarke lan apa sing padha karo sukses sing paling sukses. Aku nemokake loro kamiripan banget karo kabeh strategi otomasi pemasaran sing sukses sing dadi bagean saka: manajemen timbal efektif lan perpustakaan konten sing padhet.

  • Manajemen timbal sing efektif minangka komponen otomatisasi pemasaran sing luwih jembar, mula aku bakal ngeculake bidang utama manajemen timbal sing bakal mbantu bisnis nemokake sukses nganggo otomatisasi pemasaran. Kanggo miwiti, sales lan marketing kudu bebarengan kanggo netepake timbal. Luwih becik, jelasake timbal ing antarane sawetara profil utawa personas. Apa nilai demografi / firmographic utama sing dadi kepemimpinan?
  • Nggawe tahapan utama sampeyan iku sabanjure. Iki bisa dadi gampang kaya tahapan timbal tradisional kayata MQL, SAL, SQL, lsp. Utawa, perusahaan bisa nggawe definisi tahap timbal kustom sing luwih akurat ngenali langkah-langkah sing unik kanggo proses tuku para pelanggan.

Sawise, definisi lan tahapan utama, sampeyan pengin menehi peta konten sing ana ing saben tahap utama. Iki bakal mbantu sampeyan nglakokake perawatan timah gumantung saka tahap saiki. Ing endi perpustakaan konten padhet diwiwiti. Kanthi nduweni konten sing apik kanggo dituduhake ing kabeh bagean ing corong penjualan, otomatisasi pemasaran duwe tujuan. Tanpa perpustakaan konten sing apik, sampeyan ora bisa ngomong utawa nuduhake regane apa wae.

Nggawe Program Nurturing Utama

Bali menyang pamimpin, ngrancang, lan nggawe program asuhan utama minangka langkah kritis ing implementasi otomatisasi pemasaran kanthi sukses. Langkah-langkah kanggo netepake tahap timbal / timbal duwe peran penting ing kene, mula aku nyebutake, nanging program asuhan utama sampeyan bakal nggawe utawa ngrusak investasi otomatisasi pemasaran sampeyan.

Kanggo program pemeliharaan timbal, disaranake nggawe diagram alir program asuhan utama kanggo mbantu mbangun jalur asuhan, netepake pemicu sing dibutuhake, ngenali kesenjangan konten lan koordinasi tanggung jawab sales & marketing. Kanthi nggawe lan mriksa diagram alir iki karo para pemangku kepentingan (kayata tim sales lan marketing), sampeyan bisa bebarengan kampanye efektif, ngatasi konflik potensial lan menehi tanggung jawab sajrone proses kampanye kaya sing dibutuhake.

Pemasaran Otomatis Pemasaran

Nanging, supaya bisa ngasilake kanthi efektif, sampeyan kudu bisa ngirim konten sing relevan ing wektu sing tepat. Duwe perpustakaan konten sing kuat lan pemetaan kanggo tahapan utama ora cukup. Otomatisasi pemasaran sampeyan minangka pemicu pangiriman konten sing relevan gumantung karo nggawe aturan bisnis cerdas sing kanthi otomatis mateni konten sing ana gandhengane karo kegiatan spesifik timbal.

Luwih jero sampeyan bisa nglacak kegiatan timbal lan nggawe kampanye pemeliharaan timbal masing-masing sing nanggapi demografi + set kegiatan, luwih sukses karo otomatisasi pemasaran. Pambudidaya timbal kanthi fokus bakal duwe asil positif minimal (yen ana). Pemeliharaan timbal sing ditargetake kanthi nggunakake segmentasi database canggih lan konten sing relevan lan relevan bakal nggawe pengalaman sing migunani kanggo pandhuane lan pungkasane mbantu sampeyan entuk target otomatisasi pemasaran sing wiwitane sampeyan jelasake.

Segmen Pemimpin Pemasaran Sampeyan

kanthi Otomatisasi Marketing Hasil Asil, kita bangga duwe bagean paling apik ing database lan alat memelihara timbal ing bisnis. Ngirim olahpesen sing ditarget kanthi konten sing relevan minangka standar anyar kanggo kabeh kampanye pemasaran lan mula gampang digawe para pemasar karo Hasil Net. Fungsi segmentasi kita minangka inti saka Asil-Net lan mbantu nuntun program asuhan utama ing antarane fungsi otomatisasi pemasaran penting liyane kayata nulis biji timbal, tandha cepet, nglaporake lan liya-liyane.

Strategi Segmentasi Otomatisasi Pemasaran

Sampeyan bisa nggawe aturan segmentasi sing jero kanggo ngluncurake kampanye perawatan lan saben cabang ing kampanye kasebut didukung karo mesin segmentasi kuat sing padha, saéngga atusan kombinasi segmen kanthi cerdas lan gampang pindhah liwat proses pendhidhikan lan tuku.

4 Komentar

  1. 1

    Seneng sampeyan nyebutake charting aliran ing artikel sampeyan Michael! Iki bisa dadi rumit lan aku pancen penting banget. Utamane yen sampeyan nggunakake alat kaya Hubspot sing ora ana perwakilan saka corong sing sampeyan bangun.

  2. 2

    "Semakin jero sampeyan bisa nglacak kegiatan timbal lan nggawe kampanye pemeliharaan timbal masing-masing sing nanggapi demografi + set kegiatan, sampeyan bakal bisa sukses kanthi otomatisasi pemasaran." Seneng iki lan ora bisa setuju liyane.

    Mike sing kepengin weruh kepiye sampeyan nemtokake lan nggunakake "Aktivitas Utama" lan "Aktivitas Sets" kanggo nggawe kampanye asuhan sing luwih cocog?

  3. 3
  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.