Demografi saka Toko Online

blanja toko online

Sawetara minggu kepungkur aku nyoba Dhaptar klik, Blanja Grosir Kroger online. Sistem kasebut tanpa cacat, kanthi ton kaluwihan tinimbang blanja. Pisanan, aku bisa nonton anggaran nalika nambahake saben item menyang kranjang. Aku bisa ndeleng kanthi jelas saben barang sing adol. Sistem kasebut nglacak produk sing paling umum sing aku tuku. Lan butuh wektu 10 menit kanggo nyopir, tim Kroger mbukak mobilku, lan mriksa.

Yen aku duwe keluhan sing pilih-pilih, tim kasebut ngganteni pickles Claussen dadi Vlasic. Pendugaanku yaiku yen wong sing ngemot barang-barangku nggoleki ing bagean acar, tinimbang bagean sing adhem ing toko. Dhuh kamanungsan!

Nanging regane cilik! Ora nggumunake yen eGrocery bakal entuk adopsi kaping pindho ing 2016:

  1. 40% pembeli toko online 2015 ujar manawa bahan baku utama ora nawakake eCom, nuduhake yen ilang lan kasetyan kesempatan kanggo para pedagang utama kasebut
  2. 64% wong sing wis nyoba blanja Grosir online bakal ngganti grosir kanggo pengalaman digital sing apik
  3. GenX, pria lan sing duwe anak minangka segmen paling cepet kanggo eGrocery taun iki

The 2016 Toko Grosir Online infographic nuduhake data saka laporan anyar dening Unata. Laporan kasebut nyritakake tren ing eCommerce kanggo 2016 kalebu: pria luwih seneng karo eGrocery, GenX minangka segmen paling cepet kanggo eGrocery lan konsumen kanthi bocah wis disedhiyakake online. Aku cocog banget kanggo demografi!

Demografi Toko Grosir Online

One comment

  1. 1

    Halo, Matur nuwun kanggo nuduhake blog sing apik… .Blog paling apik. artikel banget mbiyantu. Bisnis toko online ing India saya akeh. Aku seneng karo artikelmu amarga saiki wis sawetara dina golek teknologi paling anyar lan gampang ditindakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.