Demografi saka Martech Zone

profil maca

Sampeyan bisa uga wis ngerti yen kita wis mlaku a Ilmu akeh survey ing blog kanggo sawetara wektu saiki. Muga-muga sampeyan wis entuk wektu kanggo njawab survey - asile cukup nyengsemake. Mangkene sawetara sorotan:

  • 62.5% pamaca yaiku lulusan kuliah, 21.9% duwe graduate degrees
  • 51.6% pamaca yaiku makarya ing full-time, 32.3% yaiku mandhiri.
  • Umume pamaca yaiku pengambil keputusan utawa duwe pengaruh:

    pangaribawa.png

  • Pamaca asale perusahaan kabeh ukuran:

    ukuran perusahaan.png

  • Umume pamaca yaiku eksekutif senior utawa pimpinan perusahaane.
  • Mayoritas pamaca ing 34 nganti 44 umur.
  • 56.3% pamaca duwe prospek rada negatif ing ekonomi.
  • Mayoritas pamaca nggawe luwih saka $ 75k, kanthi luwih saka $ 150k.
  • Umume pamaca nggunakake Internet luwih saka 24 jam saben minggu, kanthi sapratelone luwih saka 36 jam saben minggu.

Mungkin sing paling menarik yaiku sawetara sikap babagan wirausaha - luwih saka setengah pamiarsa ujar manawa dheweke kepengin miwiti usahane dhewe-dhewe lan / utawa ngganti proyek lan pendhudhukan. Minangka wirausahawan serial (aka - wong sing seneng mumbul saka siji tantangan menyang tantangan sabanjure), aku dadi kepincut. Suwe-suwe, iki bakal menehi saran supaya aku narik kawigatene para pamaca ing blog.

Demografi iki persis kaya sing dakkarepake blog dadi pengaruh lan migunani!