DemandJump: Pemasaran Prediktif lan Intelijen Kompetitif

marketing prediktur panjaluk

Internet minangka sumber data sing luar biasa, yen ditambang, bisa ngasilake ilmu. Nanging miturut Survei CMO taun iki, mung sepertiga pemasar sing bisa mbuktekake pengaruhe bathi pemasarane, mung separo sing bisa entuk dhuwit pangertosan kualitatif saka pengaruh, lan meh 20% bisa ngukur pengaruh apa wae mawon Ora nggumunake manawa pemasaran Analytics pangeluaran samesthine bakal nambah 66% ing telung taun ngarep.

Minangka persentasi lelungan tuku konsumen lan bisnis umume pindhah online, para pemasar ngerti yen kudu entuk pesen ing ngarep pamirsa sing ana gandhengane. Pemasaran konten, pemasaran media sosial, lan marketing marketing influencer terus meningkat amarga saluran pemasaran liyane wis jenuh.

PermintaanJump minangka kemajuan intelijen pemasaran prediksi, supaya para pemasar nemokake kesempatan pemasaran, nglacak gerakan pesaing lan nyepetake lalu lintas lan konversi sampeyan. Deleng kanthi cepet ing dashboard menehi ringkesan ringkesan referensi lan kesempatan, kalebu generasi timbal, kesempatan warta lan PR, kesempatan eCommerce, kesempatan afiliasi, blog lan kesempatan konten, lan liya-liyane.

demandjump-referral-kesempatan

Intelijen Pemasaran Konten

Nggunakake alat intelijen Konten DemandJump, sampeyan bisa ngawasi kabeh konten sing digawe pesaing, kinerja, lan uga ngenali sumber lalu lintas rujukan menyang konten kasebut.

konten-tren-dikarepake

Iki bisa mbantu sampeyan nemtokake pengaruh lan ngrujuk situs sing uga bakal nggawa lalu lintas menyang lalu lintas. Platform kasebut uga nyedhiyakake alat manajemen hubungan kanggo sampeyan supaya tetep bisa nglacak lan nglacak hubungan kunci karo para pengaruh.

demandjump-Influencers-by-content

Intelijen Pasar

Saos rahasia ing mburi PermintaanJump yaiku kumpulan wawasan kompetitif utama sing bisa ditemokake saka platform kanggo ngarahake konten lan strategi promosi. Bayangake manawa sampeyan duwe marketing marketing kompleks ing pirang-pirang jaringan iklan, nampilake jaringan iklan, sponsor lan saluran liyane. DemandJump bisa mbantu sampeyan nemtokake sumber sing nyopir lalu lintas lan keterlibatan, ora mung jaringan iklan sing lagi mlaku. Dheweke malah nyedhiyakake algoritma nulis biji proprietari kanggo prioritas kesempatan sing bakal menehi pengaruh paling gedhe.

panjaluk-lalu lintas-saka-situs-menyang-sampeyan-lan-pesaing

Ngerti babagan tumpukan pemasaran pesaing sampeyan nglakokake strategi bisa mbantu sampeyan ngerti platform sing uga kudu saingan.

matrik permintaanjump-ad-platform-matrik

kanthi PermintaanJump, pemasar online ing kabeh jinis bisnis - wiwit e-commerce, publikasi, bisnis-menyang-bisnis, nganti nirlaba bisa entuk wawasan sing penting babagan strategi pemasaran multi-saluran. Delengen ngendi sampeyan nglumpukake saingan lan tumindak sing kudu ditindakake.

Rasakake DemandJump ing Tindakan!

Pengungkapan: Aku wis kerja bareng karo pangadeg Shawn Schwegman suwene taun, kita ngetrapake solusi kanggo upaya kita dhewe, lan nggawe kemitraan terus PermintaanJump.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.