Apa Pemasaran B2B Berbasis Akun?

Depositphotos 25162069 s1

Kepiye rasane tim sales babagan pemasaran sampeyan? Kapan para pemasar B2B dijaluk pitakonan kasebut, tanggepan universal. Pemasar rumangsa mlengkung mundur kanggo nggawa volume sing akeh, lan Sales mung ora krasa tresnane. Tukaran kasebut kaya mengkene.

Pemasaran: Kita ngirim 1,238 Pemasaran Kualifikasi Pemasaran (MQL) ing kuartal iki, 27% luwih dhuwur tinimbang target kita!
Sales: Kita mung ora entuk dhukungan sing dibutuhake.

Yen kayane akrab, sampeyan ora dhewe.

Dadi, kenapa rong tim kudu nggawe konversi lan nutup penjualan sing berjuang kanggo kerja bareng ing pamisahan B2B sing apik? Nalika pemasar fokus ing volume, tim sales pengin nggayuh sawetara pengaruh ing perusahaan target. Pemasar B2B asring gumantung nyemprot lan ndonga kampanye sing mbuwang sumber daya perusahaan, utawa pemasaran persona sing nggawe individu tinimbang perusahaan.

Nanging, Sales ngerti manawa lead Marketing ngirim ora bakal dadi bisnis sing ditutup. Asile, dheweke ora repot ngetutake pandhuan kasebut ... lan nuduhake driji diwiwiti.

Kunci kanggo ngrampungake masalah iki yaiku supaya loro tim ing kaca sing padha diwiwiti. Janji kasebut nggunakake solusi kaya Cloud Demandbase Awan Pemasaran B2B. Iki minangka solusi end-to-end sing nyambungake teknologi pemasaran ing corong lan ngoptimalake kanggo B2B.

Liwat adhedhasar akun Analytics, Personalisasi lan Obrolan solusi, platform kasebut menehi para pemasar B2B bisa ngasilake asil lan ngerti sejatine upayane bisa ngasilake. Iki ngubungake pemasaran, pariwara lan CRM, saengga Sales lan Marketing bisa nyetel lan nglacak target sajrone siklus urip pelanggan.

B2B Nuntut Rencana Game sing Beda - Pemasaran Berbasis Akun

kanthi Pemasaran Berbasis Akun, sampeyan miwiti nggarap Sales kanggo ngenali perusahaan sing paling bisa tuku. Banjur, sampeyan pasar menyang akun kasebut kanthi konten sing dipersonalisasi, lan ngukur sukses ing level akun. Yen wis rampung, prospek utama entuk perhatian sing dibutuhake kanggo ngliwati corong lan saben segmen akun target nampa pesen sing relevan ing wektu sing cocog. Kampanye iki bisa digunakake luwih irit tinimbang kampanye sing fokus ing jumlah, lan dikirim menyang akun target Sales. Iki tegese luwih akeh bisnis anyar sing ditutup lan tuwuh luwih akeh kanggo perusahaan umume.

Yen sampeyan durung nate entuk matur nuwun saka Sales, saiki wayahe miwiti nglakokake faktor strategi pemasaran kanggo target kaloro tim kasebut. Sales lan Marketing ora mung bisa dadi kolaborator cedhak ing saindhenging pipa B2B, nanging Pemasaran bisa nduduhake ROI upayane marang akun target.

Pemasaran Berbasis Akun dudu ilmu roket, nanging resep kanggo kinerja pemasaran sing luwih dhuwur, pelanggan sing luwih seneng, lan konversi sing tambah akeh. Sampeyan uga bisa nyebabake festival katresnan Sales / Marketing. Sapa sing ora gelem?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.