Pangerten Generasi Panjaluk vs Generasi Utama

generasi panjaluk vs generasi timbal.png

Pemasar asring ngijoli istilah generasi permintaan (demand gen) kanggo generasi timah (lead gen), nanging strategi kasebut ora padha. Perusahaan kanthi tim sales sing darmabakti bisa nggunakake strategi kasebut kanthi bebarengan. Perusahaan asring duwe tim sales mlebu kanggo nanggapi dikarepake panjalukan dodolan kui lan tim sales outbound kanggo melu petunjuk sing digawe liwat mimpin kegiatan generasi.

Yen konversi bisa ditrapake kanthi online tanpa interaksi karo perusahaan, generasi panjaluk penting banget kanggo ndorong kesadaran, kepercayaan, lan panguwasa karo produk lan layanan sampeyan. Yen konversi sampeyan mbutuhake interaksi sales, negosiasi, utawa siklus sales sing luwih dawa, generasi timbal penting kanggo target lan entuk prospek penjualan sing mumpuni supaya bisa rampung.

Apa Generasi Permintaan

Generasi panjaluk nyebabake kesadaran lan minat marang produk lan layanan perusahaan. Tujuane yaiku drive bisnis ditutup kanthi interaksi minimal karo konsumen utawa bisnis sing sampeyan minat.

Ing babagan panjaluk permintaan, sampeyan bisa uga luwih agresif nyopir prospek liwat siklus sales lan langsung menyang konversi.

Apa sing diarani Generasi Utama

Generasi utama nyebabake minat utawa penyelidikan babagan produk utawa layanan. Tujuane yaiku koleksi sambungan sing nduweni kualifikasi kanggo nggawe hubungan lan ngrawat nganti ditutup dadi pelanggan.

Nalika nggunakake strategi generasi timbal, sampeyan bisa uga luwih agresif nglumpukake informasi kontak supaya sampeyan bisa nambah kapercayan lan melu prospek kanthi suwe. Mesthi wae, sampeyan uga ora pengin ngganggu utawa nyuda minat utama kanggo nutup bisnis karo sampeyan. Pemandhangan kepala kritis - ngerti manawa kepemimpinan kasebut cocog, duwe anggaran sing kasedhiya, cedhak karo keputusan tuku. Siklus penjualan sing luwih dawa, keterlibatan multi-langkah, lan penjualan perusahaan mbutuhake strategi lan proses generasi utama.

Proses kasebut bisa uga padha, lan taktik bisa uga identik ing antarane rong strategi kasebut. Contone, aku isih bisa ngupayakake strategi pencarian, sosial lan PR kanthi agresif kanggo mbangun kesadharan lan nyurung permintaan utawa petunjuk. Aku bisa nggawe infographic utawa whitepaper sing mbantu nggawe timbal utawa nyengkuyung keputusan tuku. Yen aku nyoba ngasilake timbal, aku luwih bisa negesake kaprigelan perusahaan lan kepiye nggawe hubungan antarane rong jangka panjang bakal strategis banget.

Sukses utawa pangukuran bisa uga beda-beda ing antarane rong strategi kasebut. Kanggo generasi panjaluk, Aku bisa uga luwih fokus ing babagan marketing lan konversi sing diasilake. Kanggo generasi timbal, Aku bisa uga luwih fokus ing jumlah panuntun sales sing mumpuni. Nalika tim pemasaran bisa uga tanggung jawab kanggo salah sawijining strategi, yaiku tim penjualan sing tanggung jawab nutup bisnis kanthi strategi generasi utama. Tim pemasaran mung tanggung jawab kanggo jumlah lan kualitas timbal sing diwenehake.

Generasi Panjaluk

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.