Deltek ConceptShare: Tinjauan Kreatif, Bukti, lan Persetujuan Online

Markup Umpan Balik Konsep Deltek

Amarga perusahaan ngupaya nambah produktivitas karo tim sing luwih cilik, dheweke butuh alat sing bisa mbantu nambah efisiensi. Kanggo tim pemasaran lan kreatif sing tegese nuntut panjaluk proyek ing wektu sing tepat, koordinasi karo klien utawa rekan kerja, ngrampungake suntingan, entuk persetujuan lan ngirim proyek kanthi tenggat wektu tartamtu.

Sing ngendi KonsepShare Deltek solusi bisa mbantu. Alat kasebut ngidini tim pemasaran lan kreatif ngirim luwih akeh konten kanthi luwih murah lan luwih murah kanthi nyaring lan nyepetake proses panelitian lan persetujuan.


qX69vZdcfi92ARggVVLVfd

Fitur lan Keuntungan Deltek ConceptShare

  • Jaga Tim Review Sampeyan Supaya Selaras - bareng bareng kerja kanthi aman karo klien lan pengulas eksternal, kanthi gampang nggawe ulasan kanthi paramèter lan tenggat sing wis ditemtokake kanthi otomatis, lan kanthi otomatis ngabari tim paninjauan babagan tenggat wektu lan versi kanthi wektu nyata.

Dialog Review Deltek ConceptShare

  • Entuk Umpan Balik sing Cetha, sing Bisa Ditindakake - Tinjau dokumen, gambar, video, kaca web, lan liya-liyane, markup lan komentar langsung menyang aset saka ruang kerja sing ndandani, lan kolaborasi lan klarifikasi umpan balik kanggo ngindhari karya sing ora perlu.
  • Streamline Siklus Tinjauan - Jaga manajemen versi sing ketat kanggo mesthekake yen kabeh wong wis mriksa aset sing paling anyar, validasi pangowahan terus diwiwiti nganti piksel kanthi mbandhingake, lan prioritas, bendera, lan filter saran supaya kreatif ngerti persis revisi kasebut kanggo nggawe.

Ulasan Versi ConceptShare

  • Kinerja Proses Lacak lan Audit - Tinjauan audit kanthi bukti panjaluk revisi lan persetujuan cap, mbukak repot ringkesan umpan balik kanggo njupuk kabeh umpan balik menyang dokumen sing bisa dituduhake, lan nyakup gambar cilik aset kanggo menehi konfirmasi visual babagan panjaluk sing dijaluk.

Ulasan Proofing Online lan Kreatif Kanggo Tim In-House

34% agensi ing omah ujar manawa tim kreatife nglampahi 7 jam utawa luwih saben minggu kanggo tugas kaya nggabungake umpan balik lan entuk persetujuan.

Laporan Manajemen Kreatif Ing Taun 2018. InMotionNow & InSource.

Kanthi fitur umpan balik kolaborasi Deltek ConceptShare, sampeyan bisa njamin manawa tim sampeyan bisa menehi komentar sing jelas lan bisa ditrapake kanthi cepet lan gampang kanggo nyuda bottleneck lan ngirim konten kanthi tepat wektu. 

  • Utas lan balesan komentar nggawe tim bisa kolaborasi sajrone makarya 
  • Gendera lan tanggapan ringkesan menehi umpan balik sing bisa ditrapake saka komentar umum mula Kreatif ngerti persis apa revisi sing bakal ditindakake
  • Kabar lan pangeling manawa tim paninjau ngerti persis apa sing dibutuhake kanggo ditinjau lan disetujoni, kapan, lan nalika versi anyar kasedhiya.
  • Gabungake alur kerja proofing online ing kabeh organisasi kanthi fitur keamanan kelas perusahaan

Bukti Online lan Ulasan Kreatif Kanggo Agensi

Nalika agensi sampeyan ngasilake konten kanggo pirang-pirang kampanye ing pirang-pirang akun klien, tinjauan lan revisi kreatif tanpa wates bisa nyebabake kerusakan ing garis ngisor. Deltek khusus kanggo tim produksi kreatif sing sibuk kaya sampeyan, Deltek ConceptShare nggawa proses proses online kanggo mbantu sampeyan nyepetake siklus tinjauan — nyuda biaya produksi lan menehi luwih akeh wektu kanggo investasi maneh ing kabutuhan klien. 

  • Entuk tampilan universal babagan kabeh karya sing lagi ditindakake
  • Ngirit wektu kanggo nguber umpan balik kanthi gawe jadwal pangeling supaya para peninjau tetep tugas 
  • Sentralisasi lan atur file lan riwayat revisi supaya gampang diaudit 
  • Ngundang klien lan pengawas eksternal kanggo menehi saran babagan aset - ora perlu mlebu
  • Fitur sing gampang digunakake lan fungsi intuisi kalebu kanthi gampang menyang alur kerja pambuktian konten agensi sajrone sawetara menit

Deltek saiki nawakake kesempatan kanggo pangguna kanggo nyebarke ConceptShare kanthi gratis nganti Oktober 2020:

Miwiti Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.