Dell's Clog (Clogging = Blogging Perusahaan)

Dell Notebook

Dell ngluncurake minggu iki, Siji2one. Wis akeh nulis babagan blogos… sawetara wong sing muji dheweke lan sawetara wong liya sing ngetren. Aku ora yakin apa ana sing wis nulis istilah kasebut, nanging aku seneng istilah 'Clog' kanggo Perusahaan utawa Blog Perusahaan. Aku nambahake minangka istilah sing jelas ing wikipedia. Blog Perusahaan bisa dadi berkah utawa kutukan. Sampeyan mbutuhake strategi lan keselarasan para blogger sing melu nggawe Clog:

  1. Cocog - apa blog sampeyan nyedhiyakake industri? klien? prospek? sayembara?
  2. Pas wektune - yen ana kedadeyan sing ala utawa ora apik, apa blog sampeyan kalebu strategi sing langsung kanggo ngucapake tembung kasebut?
  3. Jujur - tanpa rincian sing apik, apa sampeyan ngarep karo para pamiarsa utawa apa sampeyan bakal nyoba?
  4. Regane - apa bakal mbantu bisnis ing jangka panjang?

Clogging bisa uga ana sing negatif, iku sengaja. Muga-muga istilah kasebut bisa ditampa ing saindenging jagad, amarga aku ora yakin manawa mblokir minangka strategi sing apik kanggo perusahaan. Ngandika, aku ora ujar manawa blogging ora apik kanggo strategi perusahaan. Kosok baline, menurutku fantastis. Nanging, aku ana bedane banget antarane blogging lan clogging. Kanthi blogging, individu kasebut duwe swara lan bisa ngutarakake rasa tulus kanthi jujur ​​tanpa kuwatir amarga ana akibat. Clogging, ing tangan liyane, kudu dadi swara kolektif perusahaan. Disaring. Sampeyan kudu.

Dell wis entuk sawetara flack as pictures laptop sing jeblugan ing Jepang ora bisa ditrapake ing Clog nalika ana berita rame ing saindenging blogos.

Kesalahan gedhe! Napa iku kesalahan? Napa sampeyan pengin ngatasi masalah menyang jagad sing bisa uga mung sawetara wong sing ngerti? Amarga yen ora, risiko sing ditrapake pancen gedhe banget.

Nalika sampeyan nggoleki ing blogosfera kanggo Dell saiki, sampeyan bakal nemokake Laptop Mbledhos ing sisih ndhuwur dhaptar! Takon iki ... nalika sampeyan nggabungake berita utama babagan asil telusuran, apa sampeyan nemokake artikel saka One2one sing nyenengake? Apa sampeyan nemokake ing dhaptar?

Meneng wae dadi kapercayan konsumen. Lan kanthi blogging, perusahaan nyedhiyakake media kanggo komunikasi kanthi efektif. Nalika ora katon ing sing blog dhisik, konsumen ngerti yen sengaja ora digatekake. Akibate, bakiak dianggep ora relevan, ora tepat wektu, ora jujur ​​lan ora ana regane.

Raksasa VOIP Skype bisa uga ana ing dhaptar kasebut. Bubar iki, sawetara pangembang ing China negesake mbalikke rekayasa enkripsi Skype lan nggunakake piranti lunak kanggo nelpon wong liya lan ngerti alamat IP kasebut. Iki duwe implikasi gedhe kanggo Skype, amarga enkripsi kasebut dadi masalah. Ora nyerang klaim kasebut, Skype mung nolak. Iki ora bakal apik kanggo pangguna internet sing kesel banget. Aku ngerti aku ora pengin menehi resiko.

Dadi, apa Strategi Clogging Sampeyan? Daripada ngomong babagan apa sing sampeyan pengin komunikasi karo akeh (lan kompetisi sampeyan dhewe), apa sejatine sampeyan ora gelem ngrembug? Iki topik sing bakal bali nyakot sampeyan!

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.