Pemasar Apa sing Bisa Sinau saka Riset Transformasi IT Dell?

cahya teknologi dell

Dell nemtokake Teknologi Informasi transformasi minangka proses paningkatan teknologi informasi lan komunikasi saengga ndadekake panguripan manungsa luwih efisien lan luwih apik. Transformasi TI uga dadi pusat peningkatan infrastruktur saengga bisa nyengkuyung efisiensi sistem amarga nyuda limbah sumber daya.

Aku wis kerja bareng Mark Schaefer lan klien, Dell Technologies, suwene sawetara wulan kepungkur kanggo nerbitake podcast sing menehi wawasan babagan wong sing nyetir Transformasi IT uga riset luar biasa babagan gerakan kasebut. Podcast diarani Luminaries.

Transformasi TI intine fokus ing babagan paling apik babagan integrasi teknologi menyang proses bisnis sampeyan, apa sing wis ora ana gunane, kepiye perusahaan sampeyan wis adaptasi karo perubahan teknologi, lan kepiye bisnis bisa transformasi kanthi nggunakake informatika .

Pengambilan Kunci Transformasi IT

Nalika Dell nganalisa babagan transformasi teknologi informasi, dheweke takon pirang-pirang pitakon, amarga luwih becik mbantu kita mangsuli sawetara pitakon penting. Umume masalah kasebut diarahake menyang perusahaan sing ngandelake transformasi It lan dimaksudake kanggo menilai tingkat pengaruh sing ana konsep gedhe kasebut ing sukses institusi kasebut. Pitakon kasebut kalebu: -

  • Jinis teknologi sing biasane digunakake ing perusahaan sampeyan
  • Jinis sistem sing digunakake kanggo mbukak bisnis sampeyan
  • Alam rinci sing digunakake kanggo ngembangake sistem kasebut
  • Lan kepiye teknologi informasi paling apik digunakake ing perusahaan sampeyan.

Uga, Dell ndeleng kaluwihan sing bisa ditindakake transformasi IT ing bisnis sampeyan wiwit wiwit nggunakake. Déné umume perusahaan wis sukses nggunakake pendekatan iki, lan liyane durung bisa ngerteni mupangat nggunakake transformasi teknologi informasi. Saka survey sing ditindakake, jelas manawa umume bisnis wis bisa ngerti IT Transformaton lan arep diowahi.

Luminaries Episode 01: Siap, Setel, Transformasi… IT Sampeyan

Tingkat transformasi TI sing wis dipikolehi perusahaan duweni pengaruh langsung lan nyata tumrap pertumbuhan bisnis, diferensiasi kompetitif lan kemampuan kanggo nggawe inovasi. Pinten Analis industri IT terkemuka nindakake riset lan duwe wangsulan sing kaget. Durasi: 34:11

Bisnis sing paling sukses saiki duwe telung kualitas unik. Pertama lan paling penting, dheweke bisa nyengkuyung panggunaan teknologi ing kabeh operasine. Kapindho, dheweke duwe sistem unik sing bisa nggunakake teknologi informasi kanthi efektif banget. Amarga transformasi IT dimaksudake kanggo ningkatake produktivitas bisnis, perusahaan sing nggunakake konsep iki duwe

Wiwit transformasi IT dimaksudake kanggo ningkatake produktivitas bisnis, perusahaan sing nggunakake konsep iki wis sinau nyelarasake karo cloud internet kanggo nambah produktivitas. Pungkasane, perusahaan sing sukses bisa nggawe sistem teknologi informasi sing gampang dioperasikake lan bisa nampung kabeh buruh ing institusi kasebut. Bisnis sing wis owah kanthi lengkap nyengkuyung komunikasi sing apik sing bisa ngilangi level pamrentahan ing perusahaan kasebut.

Apa Kacepetan Minangka Aspek Kunci ing Transformasi Digital?

Nggih Umume bisnis saiki nggunakake transformasi teknologi informasi supaya bisa luwih apik ngembangake produk lan layanan anyar sadurunge para pesaing. Perusahaan sing paling sukses saiki wis bisa nggawe aplikasi sing kuat sajrone sawetara dina, aplikasi sing stabil banget nganti arang ngalami masalah perawatan.

Transformasi IT wis mbantu ningkatake produktivitas institusi sing paling akeh. Kanggo tujuan iki, bisnis sing nggunakake teknologi bisa nglakokake proyek kanthi efisiensi banget lan ngirim output sadurunge jadwal. Mula, transformasi IT minangka berkah sing nyamar kanggo akeh perusahaan.

Wiwit wiwitan, cukup kabukten yen transformasi IT dibutuhake kanggo sukses bisnis sampeyan. Nanging, sadurunge sampeyan milih nggunakake inovasi kasebut, luwih dhisik kudu nggoleki jiwa kanthi serius supaya bisa nemokake alasan asli kenapa sampeyan yakin manawa transformasi teknologi informasi bakal entuk bathi karo perusahaan sampeyan.

Investasi kanthi akeh inovasi supaya sampeyan bisa nggawe perusahaan sing kuat, sing bisa saingan karo bisnis liyane. Sampeyan bisa uga wiwit cilik, nanging yen sampeyan ana ing dalan sing bener, mesthine bakal dadi perusahaan sing kudu dipertimbangkan.

Apa sing Bisa Sinau Pemasar saka Transformasi IT?

Pemasar kudu langsung nandur modal ing teknologi pemasaran sing nyuda wektu lan dhuwit, nalika nambah rega karya sing wis ditindakake. Iki bakal nyedhiyakake bathi ing bathi sing bakal nambah pengaruh pemasaran nalika nyuda wektu kanggo nglakokake. Penghematan kasebut bisa dadi dhasar investasi pemasaran sing bakal ngowahi bisnis sampeyan.

Langganan Luminaries ing iTunes, Spotify, utawa liwat Panganan Podcast.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.