Sugeng rawuh Email Marketing Blog Sponsor Delivra!

delivra

delivraIki minangka wulan sing tantangan lan wulan sing luar biasa kanggo Martech! Kita nutup wulan September kanthi tuwuh 233% ing wulan September pungkasan ing blog lan terus entuk ekspos industri. Bebarengan karo sponsor teknologi Zoomerang (bukak kanggo tips survey online!), kita seneng ngumumake Delivra minangka sponsor Email Marketing kita!

5000 warna ditumpuk w640Delivra minangka salah sawijining sing pertama perusahaan pemasaran email lan bubar dijenengi Inc. 5000! Penghargaan kasebut ngakoni kemampuan Delivra ngasilake penghasilan sing kuat nalika ngatur bisnis sing berkembang lan ngembangake strategi bisnis sing sukses.

Iki minangka kesempatan sing luar biasa kanggo Delivra lan Martech Zone. Didirikan ing taun 1999, Delivra duwe jeneng misuwur ing industri amarga dadi perusahaan sing peduli karo klien lan mesthi tumindak sing bener. Delivra yaiku bebas utang, duweke pribadi lan bisnis sing dioperasikake dununge ing tengah Midwest - lan nilai-nilai sing ora ana ing omah kejujuran, kasetyan, lan kerja keras nembus organisasi. Dheweke ora duwe wong dodolan sing agresif, meksa ... mung staf sing prihatin manawa kabutuhan sampeyan diurus lan kabutuhan pemasaran email sampeyan bisa dipenuhi lan luwih.

Ing sawetara minggu sabanjure, kita bakal mindhah buletin mingguan (langganan ndhuwur) menyang Delivra lan bisa uga nggawe integrasi sing apik sing bakal diluncurake menyang jagad! Uga, kita bakal duwe sawetara blogger Delivra sing bakal nggawa akeh tips pemasaran email praktis lan praktik paling apik!


Yen sampeyan minangka perusahaan teknologi pemasaran lan kepengin dadi sponsor, kita isih duwe sawetara saluran: Analytics, CRM, ecommerce, Mobile Marketing, Media sosial, Content Marketing, Lan WordPress sponsor mbukak!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Klompok gedhe ing kana ing Delivra! Seneng ndeleng sampeyan lagi nggarap Doug. Ngarep-arep bisa ndeleng asil pungkasan…

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.