Delivra Nambahake Personalisasi lan Segmentasi E-Niaga

delivra commerce

Departemen Perdagangan AS kacarita sales online nyumbang luwih saka sepertiga saka total penjualan sales ritel ing taun 2015. Panliten kasebut uga nuduhake manawa penjualan online ana 7.3 persen saka total penjualan ritel ing 2015, saka 6.4 persen ing 2014.

Kampanye pemasaran email tanggung jawab luwih saka pitung persen kabeh transaksi e-commerce, dadi alat pemasaran e-commerce paling efektif nomer loro ing mburi fungsi telusuran online, sing duwe tingkat konversi 15.8 persen. Sanajan efektifitas, ora kabeh pedagang online digawe padha karo anggaran pemasaran lan personel.

Kanggo Neil Berman, pendiri, lan CEO Delivra, ekonomi E-commerce saiki katon mbukak sudhut kanggo akeh panyedhiya piranti lunak supaya bisa sukses kanthi memenuhi kebutuhan para pengecer ing papan kasebut.

Ora rahasia manawa 100 pengecer ndhuwur ing donya bisa nggunakake piranti lunak pemasaran email sing paling canggih lan kuat amarga duwe tim e-commerce sing gedhe lan darmabakti kanggo sinau babagan fungsional sing efektif. Uga ana akeh pengecer online lokal lan regional tanpa tim pemasaran khusus ing pirang-pirang kasus. Penting banget kanggo pengecer kasebut supaya bisa nggunakake email sukses yaiku e-commerce, nanging dheweke butuh platform sing nyedhiyakake penting supaya gampang digunakake lan aplikasi langsung.

Ringkesan Dagang Delivra

Perdagangan Delivra minangka paket paling anyar saka panyedhiya piranti lunak pemasaran email lan khusus kanggo otomatisasi pemasaran e-commerce. Pusat karo integrasi karo Magento, Shopify, lan WooCommerce, platform iki cocog kanggo pengecer online ukuran cilik-utawa nganggo utawa tanpa ndhukung lokasi bata lan mortir — lan ngidini kampanye pemasaran email sawise tuku luwih maju. Email ninggali keranjang belanja pribadi uga minangka salah sawijining fitur sing paling misuwur wiwit saiki riset nuduhake yen 60 persen email keranjang sing ditinggalake ngasilake penghasilan, lan umume kedadeyan kasebut sajrone 24 jam pisanan email sing dikirim.

Integrasi keranjang belanja wektu nyata piranti lunak kasebut mbantu para pengecer online kanggo promosi penawaran produk, ningkatake pengalaman pelanggan, lan pemasaran ulang kanggo konsumen liwat email otomatis lan pribadi. Perdagangan Delivra ngidini pangguna nggawe bagean kanthi otomatis adhedhasar data tuku sing wis disinkronake saka Magento lan WooCommerce kategori, utawa Shopify jinis produk, kanggo cross-adol produk lan melu maneh pembeli sing kepungkur. Kajaba iku, pangguna bisa nglacak atribusi penghasilan saka email kanggo menehi strategi mailing ing mbesuk lan kanthi gampang ngirim pesen keranjang sing ditinggalake kanggo mbalekake bathi potensial lan nambah ROI pemasaran email.

Integrasi kranjang belanja pangguna ngemot segmen otomatis adhedhasar tuku saka kategori platform utawa jinis produk.

Segmen Perdagangan Delivra

Perdagangan Delivra pangguna uga bisa nggawe segmen dhewe kanggo digunakake kanggo tes biasa, pamisahan, lan pemicu sing dipicu. Tuladha perangan kalebu:

  • Panganggone data kranjang sing ditinggalake kanggo nggawe a kabar pemicu dipicu
  • Panganggone data pesenan menyang adol silang produk liyane
  • Pemanfaatan data pesenan sing dijaluk review produk

Pemicu Perdagangan Delivra

Fitur utama liyane yaiku kemampuan nggawe "acara sing ditandai" adhedhasar tuku saka surat, sing ngidini pangguna "nyetel lan lali" kampanye otomatis nalika ngontrol wektu lan pesen komunikasi sing gegandhengan karo commerce. Acara sing ditandhani ngidini pemasar ngevaluasi kritéria, lan cabang langkah kerja dadi rong jalur. Contone, pemasar bisa milih ngevaluasi manawa utawa ora panampa mbukak surat, diklik ing tautan tartamtu, sing dituku saka toko e-commerce, lsp. Acara sing ditandhani penting amarga ngidini para pemasar ngontrol apa sing bakal ditindakake kanggo sing nampa, adhedhasar tumindak utawa tumindak sadurunge panampa. Pemasar bisa milih ngirim email sing beda, nganyari kolom data utawa ngirim pesen SMS.

Perdagangan Delivra uga kalebu integrasi karo E-niaga Google Analytics. Nggunakake data saka Google Analytics, integrasi iki ngidini pangguna ngakses metrik kunci kayata penghasilan, tuku lan tarif konversi, lan cara nggawe saben mailing lan email umume. Saliyane integrasi Google Analytics, metrik mailing uga dilaporake ing format sing rinci babagan ikhtisar akun, ringkesan surat, statistik pelacakan, statistik pangiriman lan bandhingan surat.

Laporan Perdagangan Delivra

Miwiti fungsi Delivra Commerce sing kuat minangka proses cepet kanggo pangguna anyar lan sing wis ana. Apa nganyari utawa miwiti akun pelanggan, Delivra bisa nyinkronake platform karo data keranjang belanja pelanggan udakara sakjam.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.