Delivra Ndhaptar Cazoomi AppSync® kanggo CRM

delivra

delivra integrasi crm emailKita marketing email sponsor, Delivra, ngumumake integrasi karo kalorone Netsuite lan Microsoft Dynamics CRM platform nggunakake Cazoomi.

Yen sampeyan durung nate krungu babagan Cazoomi SyncApps®, aplikasi cloud sing apik banget sing nyinkronake data kontak ing finansial, e-commerce, panyedhiya layanan email lan / utawa sistem manajemen hubungan pelanggan. Kanggo pelanggan perusahaan, aplikasi Cazoomi luwih larang tinimbang pangembangan sing dibutuhake. Lan sampeyan ora usah kuwatir babagan perusahaan sing nganyari integrasi… Cazoomi kudu!

Kajaba video sing apik tenan :), Cazoomi katon minangka platform sing wis kuat lan kuat. Lan penting yen data pelanggan sampeyan tetep nganyari ing platform. Ngirim pesen menyang CRM nalika pelanggan wis milih ... utawa kosok baline bisa nggawe pelanggan dadi pelanggan utawa malah nglanggar peraturan CAN-SPAM. Lan penting banget supaya dhaptar pemasaran sampeyan tetep nganyari karo database kontak.

2 Komentar

  1. 1

    Douglas, aku seneng banget karo komentar kasebut, "Kejaba video sing nggegirisi, Cazoomi katon minangka platform sing kuat lan wis kabukten", nanging video iki sejatine minangka driver nomer 1 kanggo SyncApps ing Q1 sing nyumbang kanggo tuwuh 100% platform qtr / qtr rating

    Seneng nulis lan matur sejuta saka kita kabeh @cazoomi: tim twitter.

    ~ Clint
    @cazoomi: disqus

    ps: video sing luwih apik ana ing situs dokumen :) http://www.edocr.com/user/cazoomi

    • 2

      Clint,

      Coba pikirake pirang-pirang dhaptar sing bisa dipikolehi kanthi video HEBAT ?! 🙂 Mung lucu - Aku pancen kesengsem karo platform sampeyan lan apa sing sampeyan lakoni.

      Cheers,
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.