Plugin Del.icio.us kanggo Firefox

Apa sing diarani Bookmark Sosial? Yen sampeyan ngerti jawabane ... bukak paragraf sabanjure. Yen ora, iku mung cara kanggo pangguna kanggo nyimpen lan nuduhake tautan sing ditandhani karo siji liyane. Del.icio.us minangka layanan sing apik sing ngidini sampeyan nuduhake lan 'menehi tag' tautan. Menehi tag ing tautan ngidini sampeyan nemokake link sing digoleki kanthi gampang nggunakake antarmuka Del.icio.us.

Aku dudu penggemar Del.icio.us situs web, nanging aku penggemar kabeh ekstra. Sampeyan bakal weruh widget WordPress kanggo Del.icio.us sing dimuat ing kaca utama (asale saka Automattic nganggo plugin widget sidebar). Uga sampeyan bakal bisa ndeleng integral ing feed sing digunakake Link Splicer Feeburner's.

Nanging, panggunaan Del.icio.us sing paling disenengi yaiku Plugin Firefox. Wara-wara ing gambar ing ngisor iki, aku wis nambah tombol "Tag" ing bilah alamatku. Yen sampeyan ngeklik tombol kasebut, bakal muncul formulir sing apik sing bisa diisi kanggo menehi tag lan nyimpen URL menyang perpustakaan Del.icio.us.

tipSiji fitur cilik sing ora sampeyan ngerteni: Yen sampeyan nyorot sawetara teks ing kaca banjur klik "Tag", kanthi otomatis bakal nempelake teks sing disorot ing kolom Cathetan! Fitur cilik sing apik lan kaping! Mangkene gambar ing ngisor iki:

Plugin Del.icio.us kanggo Firefox

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.