Cara Mbusak Kabeh Komentar WordPress

komentar

Nalika obrolan babagan artikel wis pindhah menyang platform media sosial, sistem komentar ing sistem manajemen konten kaya WordPress wis diwenehake menyang repositori spam. Pancen apes banget, aku seneng banget melu karo para pamaca ing situsku lan menehi respons marang dheweke.

Liwat taun, blackhat ngubungake dadi nyebar nalika konsultan SEO nyoba game mesin telusuran. Mesthine, Google entuk lan nambah algoritma kanthi cukup. Dheweke nindakake tugas sing luar biasa, manawa backlink sing ora apik ora mung mbantu situs sampeyan, nanging bakal dikubur ing asil telusuran.

Nanging, ora bisa mandhegani black black. Salah sawijining strategi sing ngganggu sing ditindakake pirang-pirang taun kepungkur yaiku komentar spam. Ing sistem manajemen konten kaya WordPress, komentar bakal mbukak kanthi standar. Wong-wong iki nggawe mesin sing nyusup domain, nemokake formulir komentar, lan ngirim komentar kanthi link bali menyang situs kasebut kanggo ngupayakake mesin telusuran. 

Nduwe frustasi dadi pemilik situs. WordPress duwe alat sing apik, Akismet, sing mbantu nggunakake jaringan spammer sing dilaporake lan nglamar laporan kasebut menyang komentar sampeyan. Nanging, yen sampeyan ora nyiyapake lan situs sampeyan ditemokake karo bot-bot kasebut, sampeyan bakal nemokake ewonan komentar spam ... kadang sewengi. Nalika mriksa situs lawas bengi iki lan nganyari, saiki aku nemokake. Salah sijine duwe luwih saka 9,000 komentar spam!

Nyoba mbusak ewu komentar spam saben kaca ing panel Administrasi WordPress dadi frustasi, mula - matur nuwun - ana sing nggawe WordPress plugin sing nggawe trik.

Cara Mbusak Kabeh Komentar utawa Kabeh Komentar sing Ditundha

Telusuri lan instal Mbusak Kabeh Komentar Kanthi Gampang plugin Sawise sampeyan ngaktifake plugin, pilihan menu bakal ditambahake ing menu Tools.

Alat> Mbusak Kabeh Komentar Kanthi Gampang

Aku mesthi menehi saran supaya sampeyan nggawe cadangan database WordPress sadurunge nglakokake alat kaya iki ... ora ana cara kanggo njaluk komentar kasebut yen sampeyan ora sengaja ngilangi kabeh!

Mangkene pilihan kanggo plugin:

  • Mbusak kabeh Komentar sing Ditundha - cara sing apik kanggo njaga komentar asli nalika mbusak liyane.
  • Mbusak kabeh Komentar - iki ngilangi saben komentar ing sistem sampeyan.

gambar 1

Aku nyaranake nggunakake plugin iki kanggo nyoba ngganggu database sampeyan kanthi langsung! Lan, yen wis rampung, aku nyaranake mateni plugin supaya klien utawa administrator liyane ora sengaja nggunakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.