Sapa sing Nemtokake Teknologi ing Perusahaan Sampeyan?

golek1

Definisi teknologi yaiku:

aplikasi praktis ilmu pengetahuan kanggo perdagangan utawa industri

Sawetara wektu kepungkur, aku takon, “Yen departemen TI sampeyan mateni inovasi“. Iki minangka pitakon sing njaluk wangsulan! Akeh departemen IT sing duwe kemampuan kanggo stifle utawa ngaktifake inovasi ... apa departemen IT malah bisa nyegah utawa ngaktifake produktivitas lan penjualan?

Dina iki, aku seneng ketemu karo Chris saka compendium. Minangka pacelathon semangat lan kita kudu udakara 45 menit kepungkur ing endi sing dikarepake.

Salah sawijining obrolan sing menarik yaiku mbahas sapa sing duwe keputusan kanggo tuku platform utawa layanan SEO. Kita sakloron nggresah nalika keputusan kasebut diwenehake karo wakil IT. Aku ora nyoba nyoba ngrusak para profesional TI - aku saben dina gumantung karo keahliane. Blogging kanggo SEO minangka strategi kanggo entuk petunjuk… a tanggung jawab marketing.

Nanging, narik kawigaten manawa departemen IT asring dikepengini platform utawa proses sing nemtokake asil bisnis. Kaping pirang-pirang kali, aku ndeleng asil bisnis (inovasi, laba investasi, gampang digunakake, lsp) njupuk kursi mburi ing keputusan tuku.

Nalika milih kita minangka platform blogging perusahaan, asring departemen TI sing yakin bisa ngleksanakake free solusi kanggo blogging. Blog iku blog, ta?

  • Ora lali yen konten ora dioptimalake
  • Ora lali manawa platform ora aman, stabil, bebas perawatan, keluwih-luwih, lsp.
  • Ora lali platform kasebut ora bisa diukur nganti pirang-pirang yuta kaca lan puluhan ewu pangguna.
  • Ora lali manawa perusahaan sing nggawe kasebut ngentekake atusan ewu dolar ing riset lan pangembangan kanggo mesthekake praktik paling apik lan kepatuhan mesin telusuran digabungake.
  • Ora lali antarmuka panganggo iku gampang digunakake kanggo sapa wae, tanpa prelu latihan intensif.
  • Ora lali sistem kasebut kanthi otomatis dadi ora butuh pengetahuan babagan menehi tag lan kategorisasi.
  • Ora lali manawa staf kita ngawasi kemajuan para klien supaya sukses.
  • Ora lali platform kasebut dilengkapi karo pelatihan sing terus-terusan kanggo mbantu para blogger ngembangake katrampilan lan nambah laba investasi suwe-suwe.

Kanthi SEO, asring padha bantahan. Aku malah wis ngelawan argumen SEO, ngandhani sampeyan sampeyan ora butuh ahli SEO. Jeremy ngelingake aku babagan kiriman iki… doh!

Intiku yaiku manawa akeh perusahaan sing TANPA ngoptimalake mesin telusuran lan ilang akeh lalu lintas sing relevan. Yen dheweke mung nindakake minimal, paling ora bisa nyedhiyakake situs sing apik sing dinggo $ 10k ing ngarep sawetara pengunjung. Kiriman iki ditulis kanggo mayoritas perusahaan sing ora duwe kompetisi lan ora ngoptimalake… minangka panjaluk supaya paling ora nggawe minimal.

Kanggo perusahaan ing industri kompetitif, 80% dioptimalake malah ora cedhak. 90% ora cukup. Kanggo entuk peringkat nomer 1 kanthi istilah sing kompetitif mbutuhake keahlian saka sawetara perusahaan ing saindenging jagad. Yen sampeyan ana ing kaca asil mesin telusuran sing cukup kompetitif, departemen IT ora bakal nggawa sampeyan menyang # 1. Sampeyan bakal begja yen entuk sampeyan kaca asil pisanan.

Sampeyan ora bakal milih departemen IT kanggo ngatasi tim penjualan sampeyan, nanging sampeyan bakal milih teknologi sing bisa ngalangi perusahaan sampeyan supaya ora bisa adol. Yen sampeyan bakal nggunakake teknologi kanthi praktis… priksa manawa sampeyan wis mriksa kabeh kesempatan lan kaluwihan sadurunge sampeyan mikir bisa nindakake dhewe!

5 Komentar

  1. 1

    Ana bedane jagad antarane blogging platform lan SEO strategi.

    Platform blogging mung kombinasi piranti lunak lan hardware, lan departemen IT cukup apik kanggo nggabungake. Ana uga akeh vendor sing nindakake pakaryan iki, amarga duwe piranti lunak kepemilikan, utawa amarga wis duwe utawa nyewa hardware, utawa amarga duwe keahlian kanggo njaga tumpukan IT tartamtu iki. Pitakonan babagan carane sampeyan misahake manajemen platform blog sampeyan ing antarane wong-wong sing ana ing omah lan wong sing outsourcing yaiku masalah IT "tuku / mbangun / nyilih" kanonik.

    Nanging, strategi SEO meh ora gumantung saka platform blog sampeyan. Sampeyan bisa duwe SEO gedhe utawa elek preduli saka platform. Nanging nggunakake perusahaan SEO iku ora kaya nggunakake perusahaan IT pihak katelu. Iku luwih kaya nyewa copywriter sing bisa nerjemahake gagasan sampeyan menyang basa Google.

    Mesthi, sampeyan bisa nggunakake piranti lunak blogging open source gratis. Lan supaya adil, Doug—WordPress mlaku ing infrastruktur sing aman, stabil, lan akeh banget. Pangguna WordPress kalebu Dow Jones, The New York Times, People Magazine, Fox News lan CNN-kabeh sing lulus tes "yuta kaca tampilan, puluhan ewu pangguna" tes. Automattic (wong sing nggawe WordPress) duwe puluhan yuta pendanaan usaha, sing dakanggep minangka anggaran riset lan teknik sing cukup ekstensif. WordPress dudu dolanan.

    Nanging, WordPress mung minangka platform blogging. Bener, mung Setengah platform blogging - piranti lunak WordPress open-source (sanajan ana layanan hosting WordPress sing ora kaetung, kalebu WordPress.com.) Yen sampeyan kepengin weruh tingkat linuwih utawa skalabilitas, sampeyan kudu nandur modal ing hardware lan keahlian sing cocog.

    Dadi, departemen IT bener yen blog mung blog lan bisa nggunakake alat gratis kanggo nggawe bagian blog. Nanging paling saka karya lan paling saka nilai potensial ora ana ing piranti lunak. Meh kabeh titik duwe blog bisa ditindakake liwat strategi SEO sing komprehensif lan terus-terusan. Lan yen sampeyan ngerti apa sing sampeyan butuhake, sampeyan kudu mbayar.

    Tantangan kasebut yaiku supaya departemen IT nyadari yen SEO sing apik dudu sawetara trik konyol, sing angel, sing tansah ganti, lan sing ndadekake kabeh prabédan ing donya.

    @robbyslaughter

    • 2

      Hi Robby!

      Aku ora yakin sampeyan setuju utawa ora setuju karo aku. Sampeyan lan aku ngerti yen Dow Jones, The New York Times, People Magazine, Fox News lan CNN ora mbukak WordPress 'kaya'. Padha mlaku tanpa biaya infrastruktur tambahan, biaya pangembangan tema, biaya optimasi mesin telusur, lan liya-liyane? Apa sampeyan ora mikir yen dheweke mbuwang dhuwit kanggo sinau staf babagan nggunakake platform kasebut? Utawa pangembangan kanggo ngirim konten menyang platform kasebut? Mesthi wae! Saben bisnis kasebut wis nandur modal dhuwit kanggo nggawe platform 'gratis' kanggo dheweke.

      Blog mung blog, nanging platform blog ora mung platform blogging. Meter kekuatan tembung kunci, otomatisasi tagging, kategorisasi lan penempatan konten ing Compendium minangka pembeda sing gedhe. Sampeyan mbutuhake pangguna kurang wektu kuwatir babagan 'carane' ngeblog, 'carane' ngoptimalake konten, lan luwih akeh wektu kuwatir babagan 'apa' kanggo blog. Blogger bisnis kudu konsentrasi ing pesen - ora ana platform.

      Aku njamin yen sapa wae bisa mbukak Compendium lan kirim kanthi intuisi lan kiriman kasebut bakal dioptimalake. Iki ora kaya WordPress. Mayoritas wong sing dakwulangake kanthi pribadi babagan cara nggawe blog kanthi efektif karo WordPress ora ngerti sepira kekurangane saben kiriman.

      Maneh, fokus departemen IT ora asring dadi fokus bisnis. Aku tansah ngormati kanca-kanca IT 'nyemak' tuku piranti lunak kanggo mesthekake yen aku ora nggawe risiko perusahaan; nanging, dheweke ora bakal bisa ngerteni keuntungan saka platform utawa strategi lan pengaruhe ing bisnis kasebut. Iku dudu apa sing dididik, apa pengalamane, utawa apa sing kudu dimanfaatake.

      Ayo wong bisnis nggawe keputusan bisnis! Ayo IT dadi penasehat sing dipercaya.

      • 3

        Aku ora setuju utawa ora setuju karo titik umum sampeyan, aku mung njlentrehake komentar sampeyan.

        Ora ana sing ujar manawa pangguna gedhe WordPress mbukak piranti lunak kasebut tanpa biaya kustomisasi lan infrastruktur tambahan. Sampeyan ngandika "Ora mikir yen platform kasebut ora bisa diukur kanggo mayuta-yuta pageview lan puluhan ewu pangguna", nanging iku mung ora bener. Cetha bisa nggedhekake WordPress (utawa Blogger, utawa Drupal utawa DotNetNuke utawa Compendium lan liya-liyane) nganti level iki, nanging sampeyan kudu nandur modal ing hardware, piranti lunak sing ndhukung lan keahlian teknis. Pitakonan ora apa iku bisa, iku apa sampeyan pengin nindakake dhewe utawa yen sampeyan pengin wong liya kanggo nindakake kanggo sampeyan.

        Ya, platform blogging mung platform blogging. Iku kombinasi piranti lunak lan hardware sing ngasilake blog. Mesthi, sawetara duwe fitur sing beda-beda, lan fitur kasebut bisa uga duwe rega luwih akeh lan luwih akeh dhuwit. Apa sampeyan duwe IndyCar, BMW fitur lengkap utawa truk dipercaya, sampeyan duwe kendaraan otomotif sing bisa mimpin saka titik A kanggo titik B. Apa bener sawetara kendaraan sing luwih cocog kanggo tugas tartamtu? Pancen. Pitakonan yaiku: tugas apa sing sampeyan coba entuk?

        Aku yakin yen sampeyan sijine pangguna bebarengan karo Compendium lan platform blogging sumber terbuka, kiriman ing blog Compendium bakal luwih akeh lalu lintas--sanajan kiriman kasebut padha karo tembung-tembung. Iki minangka nilai sing apik kanggo perusahaan sampeyan! Yen kasus panggunaan iki minangka wakil, mula dadi titik jual sing apik kanggo CB.

        Nanging ayo ditliti kok kiriman siji bakal entuk lalu lintas luwih akeh. Alesane biasane amarga Compendium perusahaan duwe operasi strategi sing terus-terusan. Sampeyan lagi nganyari basis kode kabeh wektu. Sampeyan nyambungake menyang kiriman klien kanggo mbantu mbangun reputasi. Sampeyan ketemu karo klien lan menehi latihan lan sumber daya tambahan. Sampeyan njaga infrastruktur sing dipercaya banget. Akeh, yen ora umume kauntungan saka Compendium liwat alat gratis yaiku layanan lan dhukungan sing terus-terusan sing diwenehake kanggo piranti lunak, klien, lan konten sampeyan.

        Lan maneh, iku mupangat sing apik lan akeh pelanggan sing seneng banget. Nanging dudu bagean dhasar saka piranti lunak lan piranti keras "platform blogging." Sampeyan bisa entuk asil sing padha kanthi nggunakake piranti lunak sing beda-beda (nanging bakal luwih bisa digunakake!) Iki minangka efek sing disenengi perusahaan DK New Media nindakake saben dina. Sapa wae sing melu nggawe keputusan kanggo blogging perusahaan kudu ngerti nuansa kasebut.

        Masalah dhasar ing kene yaiku tanggung jawab siji departemen rampung lan tanggung jawab wong liya diwiwiti. Ora ana jawaban sing gampang kanggo pitakonan kasebut. Luwih elek, yen ana bagean saka garis kasebut nyabrang ing njaba perusahaan menyang vendor pihak katelu, mula ana spasi burem ing antarane entitas lan dadi luwih angel kanggo netepake risiko lan keuntungan. Kepiye carane nglindhungi perimeter sampeyan yen wong njaba duwe akses? Utawa, saka sisih marketing: kepiye sampeyan yakin manawa panyedhiya platform outsourcing ora bakal ngrusak lan ngrusak merek sampeyan? Resiko kasebut bisa uga cilik utawa gedhe, nanging ora nol.

        Aku yakin manawa akeh keputusan babagan teknologi sing ditindakake dening IT tanpa cukup babagan implikasi bisnis. Nanging masalahe dadi loro-lorone - wong bisnis kudu luwih ngerti babagan IT lan kosok balene. Makarya bebarengan tinimbang nglawan saben liyane bakal entuk manfaat kanggo kabeh wong.

        • 4

          Matur nuwun kanggo klarifikasi kasebut, Robby! Aku bakal ngadeg karo komentar pungkasan. Aku percaya sumber daya IT dadi penasihat supaya aku ora tumindak bodho. Nanging, aku ora bakal menehi keputusan pungkasan babagan platform lan strategi sing paling apik kanggo maju bisnis. Saben kita duwe kekuwatan dhewe lan kudu dimanfaatake kanthi tepat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.