Sapa sing Nemtokake Teknologi ing Perusahaan Sampeyan?

golek1

Definisi teknologi yaiku:

aplikasi praktis ilmu pengetahuan kanggo perdagangan utawa industri

Sawetara wektu kepungkur, aku takon, “Yen departemen TI sampeyan mateni inovasi“. Iki minangka pitakon sing njaluk wangsulan! Akeh departemen IT sing duwe kemampuan kanggo stifle utawa ngaktifake inovasi ... apa departemen IT malah bisa nyegah utawa ngaktifake produktivitas lan penjualan?

Dina iki, aku seneng ketemu karo Chris saka compendium. Minangka pacelathon semangat lan kita kudu udakara 45 menit kepungkur ing endi sing dikarepake.

One of the interesting pieces of the conversation was discussing who owned the decision to purchase a platform or SEO services. We both sighed when that decision fell into the hands of an IT representative. I'm in no way trying to disparage IT professionals – I rely on their expertise on a daily basis. Blogging kanggo SEO minangka strategi kanggo entuk petunjuk… a tanggung jawab marketing.

However, it's intriguing that an IT department is often put in charge of a platform or process that determines business results. Too many times, I see business results (innovation, return on investment, ease of use, etc.) taking a backseat in the purchasing decision.

In selecting us as their corporate blogging platform, it's often the IT department that believes that they can implement a free solusi kanggo blogging. Blog iku blog, ta?

  • Ora lali that the content isn't optimized
  • Ora lali that the platform isn't secure, stable, maintenance-free, redundant, etc.
  • Ora lali that the platform isn't scalable to millions of pageviews and tens of thousands of users.
  • Ora lali manawa perusahaan sing nggawe kasebut ngentekake atusan ewu dolar ing riset lan pangembangan kanggo mesthekake praktik paling apik lan kepatuhan mesin telusuran digabungake.
  • Ora lali antarmuka panganggo iku gampang digunakake kanggo sapa wae, tanpa prelu latihan intensif.
  • Ora lali sistem kasebut kanthi otomatis dadi ora butuh pengetahuan babagan menehi tag lan kategorisasi.
  • Ora lali that our staff monitors our clients' progress to ensure their success.
  • Ora lali platform kasebut dilengkapi karo pelatihan sing terus-terusan kanggo mbantu para blogger ngembangake katrampilan lan nambah laba investasi suwe-suwe.

With SEO, it's often the same argument. I've even been on the opposite side of the SEO argument, telling you that you don't need an SEO expert. Jeremy ngelingake aku babagan kiriman iki… doh!

Intiku yaiku manawa akeh perusahaan sing TANPA ngoptimalake mesin telusuran lan ilang akeh lalu lintas sing relevan. Yen dheweke mung nindakake minimal, paling ora bisa nyedhiyakake situs sing apik sing dinggo $ 10k ing ngarep sawetara pengunjung. Kiriman iki ditulis kanggo mayoritas perusahaan sing ora duwe kompetisi lan ora ngoptimalake… minangka panjaluk supaya paling ora nggawe minimal.

For companies in competitive industries, though, 80% optimized isn't even close. 90% isn't enough. To get a #1 ranking on a highly competitive term requires the expertise of one of a handful of companies in the world. If you're in an even moderately competitive search engine results page, your IT department isn't going to get you to #1. You'll be lucky if they even get you on the first page of results.

You wouldn't put your IT department in charge of your sales team, yet you'll put them in charge of a technology that could prevent your company from getting sales. If you're going to apply technology practically… make sure you fully investigate the opportunities and advantages before you think you can do it alone!

5 Komentar

  1. 1

    Ana bedane antarane blogging platform lan SEO strategi.

    Platform blogging mung kombinasi piranti lunak lan perangkat keras, lan departemen TI cukup cocog kanggo nggabungake. Uga ana akeh vendor sing nindakake karya iki, amarga duwe piranti lunak proprietari, utawa amarga wis duwe utawa nyewa perangkat keras, utawa amarga duwe akeh keahlian kanggo njaga tumpukan IT khusus iki. Pitakon babagan carane nggawe manajemen platform blogging sampeyan antarane wong-wong ing omah lan wong sing duwe outsourcing yaiku masalah IT "tuku / mbangun / nyilih" kanonis.

    Strategi SEO, Nanging meh kabeh independen saka platform blogging sampeyan. Sampeyan bisa duwe SEO sing hebat utawa elek sanajan preduli saka platform kasebut. Nanging nggunakake perusahaan SEO yaiku ora kaya nggunakake perusahaan IT pihak katelu. Luwih kaya nyewa panulis copywriter sing bisa nerjemahake ide sampeyan menyang basa Google.

    Mesthi, sampeyan bisa nggunakake piranti lunak blog open source gratis. Lan ayo padha adil, Doug — WordPress mlaku kanthi prasarana sing aman, stabil, lan akeh banget. Pangguna WordPress kalebu Dow Jones, The New York Times, People Magazine, Fox News lan CNN - kabeh mau lolos tes "jutaan tampilan halaman, puluhan ewu pangguna". Automattic (wong sing nggawe WordPress) duwe puluhan yuta pendanaan usaha, sing dakkira minangka anggaran riset lan rekayasa sing cukup jembar. WordPress dudu dolanan.

    Nanging, WordPress mung minangka platform blogging. Sejatine, mung Setengah platform blogging - piranti lunak WordPress open-source (sanajan ana layanan hosting WordPress sing ora kaetung, kalebu WordPress.com.) Yen sampeyan kasengsem karo tingkat linuwih utawa skalabilitas, sampeyan kudu investasi piranti keras lan keahlian sing relevan.

    Dadi, departemen IT bener manawa blog iku mung blog lan dheweke bisa nggunakake alat gratis kanggo nggayuh blog. Nanging umume karya lan umume nilai potensial ora ana ing piranti lunak. Meh kabeh titik duwe blog bisa digawe liwat strategi SEO lengkap lan terus-terusan. Lan yen sampeyan wis ngerti apa sing sampeyan butuhake, sampeyan kudu gelem mbayar.

    Tantangan supaya departemen IT ngerti manawa SEO sing apik dudu trik konyol, sing angel, terus ganti, lan nggawe prabédan ing jagad iki.

    @komangtrisanthy

    • 2

      Hai Robby!

      Aku ora yakin manawa sampeyan setuju utawa ora setuju karo aku. Sampeyan lan aku ngerti manawa Dow Jones, The New York Times, People Magazine, Fox News lan CNN ora nganggo WordPress 'kaya saiki'. Dheweke mbukak tanpa biaya infrastruktur tambahan, biaya pangembangan tema, biaya pangoptimal mesin telusuran, lsp.? Apa sampeyan ora ngira yen nggunakake dhuwit kanggo ndhidhik para staf babagan nggunakake platform kasebut? Utawa pangembangan kanggo ngirim konten menyang platform kasebut? Mesthi wae! Saben bisnis kasebut nandur modal cukup akeh dhuwit supaya platform 'gratis' bisa digunakake.

      Blog iku mung blog, nanging platform blogging Dudu mung platform blogging. Meter kekuatan tembung kunci, otomatis tagging, kategorisasi lan panggolekan konten ing Compendium minangka pembeda sing gedhe banget. Sampeyan mbutuhake pangguna nggunakake luwih sithik wektu kuwatir 'cara' blog, 'cara' ngoptimalake konten, lan luwih akeh wektu kuatir babagan 'apa' sing kudu blog. Blogger bisnis kudu fokus ing pesen - ora ana platforme.

      Aku njamin yen ana wong sing bisa mbukak Compendium lan ngirim kanthi intuisi lan postingan kasebut bakal dioptimalake. Iki ora kaya WordPress. Umume wong sing wis dakwulangake kanthi cara blog kanthi efektif karo WordPress ora ngerti yen dheweke wis ilang ing saben kiriman.

      Maneh, fokus departemen IT ora asring dadi fokus bisnis. Aku mesthi ngurmati kanca-kanca TI sing 'mriksa' tuku piranti lunak kanggo mesthekake yen aku ora nggawe perusahaan dadi resiko; Nanging, dheweke ora bakal bisa ngenali mupangate platform utawa strategi lan pengaruhe ing bisnis. Iki dudu sing sinau, pengalaman sing ana, utawa apa sing kudu dimanfaatake.

      Ayo wong bisnis njupuk keputusan bisnis! Ayo dadi penasihat sing dipercaya.

      • 3

        Aku ora setuju utawa ora setuju karo maksud umume, aku mung njlentrehake komentar sampeyan.

        Ora ana sing ujar manawa pangguna gedhe WordPress nggunakake piranti lunak kasebut tanpa biaya pangaturan dhewe lan biaya infrastruktur. Sampeyan ngandika "aja lali yen platform kasebut ora bisa diukur nganti pirang-pirang yuta kaca lan puluhan ewu pangguna", nanging iku ora bener. Sampeyan bisa nggawe skala WordPress (utawa Blogger, utawa Drupal utawa DotNetNuke utawa Compendium lan liya-liyane) kanthi level iki, nanging sampeyan kudu investasi ing perangkat keras, ndhukung piranti lunak lan keahlian teknis. Pitakonane dudu bisa, sampeyan pengin nggawe sampeyan dhewe utawa yen sampeyan pengin wong liya nindakake kanggo sampeyan.

        Ya, platform blogging mung platform blogging. Kombinasi piranti lunak lan perangkat keras sing ngasilake blog. Mesthi, sawetara duwe macem-macem fitur, lan fitur kasebut bisa uga regane luwih regane lan regane luwih akeh. Apa sampeyan duwe IndyCar, BMW kanthi fitur lengkap utawa truk sing andal, sampeyan duwe kendaraan otomotif sing bisa didorong saka titik menyang A menyang titik B. Apa bener sawetara kendaraan kasebut luwih cocog karo tugas tartamtu? Pancen. Pitakonane yaiku: tugas apa sing pengin ditindakake?

        Aku yakin yen sampeyan sijine pangguna kanthi sisih karo Compendium lan platform blogging open-source, kiriman ing blog Compendium bakal ndadekake luwih akeh lalu lintas —- sanajan kiriman kasebut padha-padha karo tembung. Iki regane apik kanggo perusahaan sampeyan! Yen kasus panggunaan iki minangka wakil, mula bakal dadi titik jual sing apik kanggo CB.

        Nanging ayo mriksa kok kiriman siji kasebut bakal entuk lalu lintas luwih akeh. Alasane biasane amarga Compendium perusahaan nduwe operasi strategi sing lagi ditindakake. Sampeyan nganyari codebase kabeh wektu. Sampeyan ngubungake menyang kiriman klien kanggo mbantu nggawe reputasi. Sampeyan ketemu karo klien lan nyedhiyakake latihan lan sumber daya tambahan. Sampeyan njaga infrastruktur sing bisa dipercaya. Akeh, yen ora entuk bathi saka Compendium tinimbang alat gratis yaiku layanan lan dhukungan sing kasedhiya kanggo piranti lunak, klien, lan konten.

        Maneh, iku mupangate mupangat lan akeh pelanggan seneng banget. Nanging dudu bagean dhasar saka piranti lunak lan perangkat keras "platform blogging". Sampeyan bisa entuk asil sing padha kanthi nggunakake piranti lunak sing beda-beda (nanging bisa uga luwih bisa digunakake!) Iki kaya apa sing disenengi perusahaan DK New Media apa saben dina. Sapa wae sing melu nggawe keputusan kanggo blogging perusahaan kudu ngerti nuansa kasebut.

        Masalah utama ing kene yaiku endi tanggung jawab siji departemen diwiwiti lan tugas wong liya diwiwiti. Ora ana jawaban sing gampang kanggo pitakonan kasebut. Malah luwih elek, yen ana bagean baris kasebut nyebrang njaba perusahaan menyang vendor pihak katelu, mula bakal ana ruang sing kabur ing antarane entitas lan dadi luwih angel kanggo nganilai risiko lan mupangate. Kepiye sampeyan nglindhungi keliling sampeyan yen wong njaba duwe akses? Utawa, saka sisi pemasaran: kepiye manawa sampeyan manawa panyedhiya platform sing dileksanakake ora bakal ngaco lan ngrusak merek sampeyan? Risiko kasebut bisa uga sithik utawa gedhe, nanging ora nol.

        Aku yakin manawa akeh keputusan babagan teknologi sing digawe dening IT tanpa ngormati implikasi bisnis. Nanging masalah kasebut dadi loro cara - wong bisnis kudu luwih ngerti babagan IT lan uga kosok balene. Makarya bebarengan lan ora nglawan siji liyane bakal entuk manfaat kanggo kabeh wong.

        • 4

          Matur suwun klarifikasi kasebut, Robby! Aku bakal menehi komentar pungkasan. Aku dipercaya sumber daya IT dadi penasehat dadi aku ora tumindak ala. Nanging, aku ora bakal menehi keputusan pungkasan babagan platform lan strategi sing paling apik kanggo maju bisnis. Kita saben duwe kekuwatan dhewe lan kudu dimanfaatake kanthi tepat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.