Kepiye Pemasaran Teknologi Deepfake?

Teknologi lan Pemasaran Deepfake

Yen sampeyan durung nyoba, bisa uga aplikasi seluler sing paling disenengi taun iki Reface. Aplikasi seluler ngidini sampeyan njupuk pasuryan lan ngganti pasuryan sapa wae ing foto utawa video liyane ing basis data.

Napa Disebut Deepfake?

Deepfake yaiku gabungan saka istilah kasebut Learning Deep lan palsu. Deepfakes nggunakake pembelajaran mesin lan intelijen buatan kanggo ngapusi utawa ngasilake konten visual lan audio kanthi potensial kanggo ngapusi.

App Reface

The Reface aplikasi seluler gampang digunakake lan asile bisa uga lucu. Aku bakal nuduhake sawetara asil ing kene. Cathetan sisih ... dheweke ora ngapusi, mung ngisin-isini, nggegirisi, lan lucu.

Download Reface App

Apa Deepfakes Luwih Nggumunake Ora Lucu?

Sayange, kita urip ing jagad sing disinformasi nyebar. Akibate, teknologi deepfake minangka teknologi sing ora bisa digunakake kanthi ora resik kaya nggawe aku nari utawa main film… bisa uga digunakake kanggo nyebar informasi.

Bayangake, kayata, gambar, audio, utawa rekaman video sing nggunakake teknologi deepfake kanggo nyiyapake politisi. Sanajan wis diidentifikasi minangka deepfake, asile bisa mlaku kanthi cepet media sosial kanggo ngapusi pendapat pemilih. Lan sayangé, persentasi pinilih sing signifikan - sanajan minimal - bisa dipercaya.

Mangkene video apik saka CNBC babagan topik:

Kaya sing sampeyan ngerteni, regulator lan teknologi deteksi dadi cukup populer kanggo nyoba nglawan teknologi deepfake. Ora diraguhi bakal dadi menarik…

Kepiye Cara Deepfakes Digunakake kanggo Pemasaran?

The teknologi kanggo ngasilake media deepfake mbukak sumber lan kasedhiya ing saindenging web. Nalika ndeleng film modern (cuplikan Carrie Fisher wiwit taun 1970-an digunakake ing deepfake ing Rogue One), kita durung bisa ndeleng babagan pemasaran… nanging bakal.

Kepercayaan penting banget ing hubungan antarane konsumen lan merek. Kejaba ramalan legal, bisnis sing pengin nggunakake teknologi deepfake ing upaya adol lan pemasaran bakal kudu entheng ... nanging aku ndeleng kesempatan:

  • Media khusus - merek bisa ngasilake media kanthi tujuan supaya para pelanggan masang dhewe. Contone, bayangake perancang busana, supaya wong bisa masang pasuryan lan awake menyang video landasan pacu. Dheweke bisa ndeleng kepiye tampilan busana kanthi visual (kanthi gerakan) tanpa kudu nyoba nganggo klambi kasebut.
  • Media sing dipisahake - ngrekam lan nyunting video bisa uga larang banget lan merek luwih nggatekake representasi demografi lan budaya sing digambarake. Ing wektu cedhak, merek bisa ngrekam siji video - nanging nggunakake teknologi deepfake kanggo menehi bagean pesen kanggo makili macem-macem demografi lan budaya ing njero.
  • Gabung Video - merek bisa duwe wakil sales utawa pimpinan dadi bintang video sing ana ing jero, nanging khusus kanggo komunikasi langsung karo prospek utawa klien. Jinis teknologi iki wis kasedhiya kanthi platform Synthesia. Sanajan aku yakin manawa merek kudu ngumumake deepfake, iki minangka cara sing apik kanggo langsung ngomong karo saben wong.
  • Media terjemahan - merek bisa nggunakake pengaruh ing basa. Mangkene conto David Beckham sing apik - ing endi rupane bakal narik kawigaten, nanging pesen kasebut dijarwakake kanthi bener. Ing kasus iki, dheweke nggunakake teknologi swara lan deepfake liyane kanggo gerakan tutuk… nanging bisa uga nggunakake deepfake kanggo ngganti audio kasebut.

Ing kabeh conto kasebut, deepfake ora ana kanggo ngapusi nanging kanggo nambah komunikasi. Iki garis sing tipis ... lan bisnis kudu ngati-ati!

Ayo mungkasi iki kanthi cathetan apik…

Download Reface App

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo Aplikasi Reface. Aku nyaranake versi mbayar sing nyedhiyakake ton media tambahan kanggo main-main.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.