Panyusunan Google Analytics

Google Analytics

Kanggo klien sing nandur modal mbayar Analytics platform, ana bathi investasi sing apik amarga padha nggunakake fitur lan integrasi sing ditawakake platform kasebut ing ndhuwur lan sateruse Google Analytics.

Ngandika, kita ora duwe wong sing uga ora nggunakake Google Analytics. Ngopo Amarga Google Analytics duwe kauntungan integrasi sing ora adil menyang data Google+, Webmaster lan Adwords. Mesthi wae, duwe bathi sing ora adil amarga ora duwe akses menyang data Facebook - situs interaksi sosial paling gedhe ing saindenging jagad.

Saka artikel Forum Terbuka American Express, Panyusunan Google Analytics: Yen Web sampeyan cukup cerdas kanggo ndhaptar situs bisnis karo Google Analytics, tampil ing sisih mburi sampeyan. Nanging sejatine sampeyan ngerti babagan data sing sampeyan tampa? Apa asil dandan sing bisa digawe adhedhasar saran kasebut? Mangkene introduksi metrik utama kanggo mbantu sampeyan entuk klik luwih akeh lan tuku pelanggan.

Panyusunan Google Analytics

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Artikel apik Wis pirang-pirang taun nggunakake analitik Google, nanging taun kepungkur aku pindhah menyang Piwik. Dina iki digunakake kanggo kabeh situs. Iki minangka alat sing sampurna kanggo statistik situs lan kanthi analitik Google luwih apik. Miturut pendapatku!
    Aku ora ana gandhengane karo Piwik putih, mung minangka pangguna.

  4. 4

    Iki minangka infographic sing apik banget, nanging aku mikir kabeh iki minangka dhasar kanggo saben pamilik blog lan situs web. Kabeh wong ing "bidang internet" kudu ngerti babagan iki lan bisa nggawe kesimpulan saka dheweke. Nanging, matur nuwun wis nuduhake sampeyan, Douglas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.