Panyusunan Google Analytics

Google Analytics

Kanggo klien sing nandur modal mbayar Analytics platform, ana bathi investasi sing apik amarga padha nggunakake fitur lan integrasi sing ditawakake platform kasebut ing ndhuwur lan sateruse Google Analytics.

Ngandika, kita ora duwe wong sing uga ora nggunakake Google Analytics. Nopo nopo Amarga Google Analytics duwe kauntungan integrasi sing ora adil menyang data Google+, Webmaster lan Adwords. Mesthi wae, duwe bathi sing ora adil amarga ora duwe akses menyang data Facebook - situs interaksi sosial paling gedhe ing saindenging jagad.

Saka artikel Forum Terbuka American Express, Panyusunan Google Analytics: Yen Web sampeyan cukup cerdas kanggo ndhaptar situs bisnis karo Google Analytics, tampil ing sisih mburi sampeyan. Nanging sejatine sampeyan ngerti babagan data sing sampeyan tampa? Apa asil dandan sing bisa digawe adhedhasar saran kasebut? Mangkene introduksi metrik utama kanggo mbantu sampeyan entuk klik luwih akeh lan tuku pelanggan.

Panyusunan Google Analytics

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Artikel sing apik. Aku wis nggunakake Google analytics kanggo taun nanging taun kepungkur aku pindhah menyang Piwik. Dina iki aku nggunakake kanggo kabeh situs. Iki minangka alat sing sampurna kanggo statistik situs lan kanthi akeh cara luwih apik tinimbang analytics Google. Ing mratelakake panemume!
    Aku ora ana hubungane karo Piwik, mung minangka pangguna.

  4. 4

    Iki minangka infographic sing apik banget, nanging aku mikir yen kabeh iki minangka dhasar kanggo saben pemilik blog lan situs web. Saben uwong ing "internet sphere" kudu ngerti iki lan bisa nggawe sawetara kesimpulan saka wong-wong mau. Nanging, matur nuwun kanggo nuduhake karo kita, Douglas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.