Nemtokake Produk, Layanan utawa Fitur anyar

tunedinMinggu iki aku nampa Ditata ing saka Pemasaran Pragmatik.

Aku udakara sapratelon dalan liwat buku saiki lan seneng. Ana akeh conto kepiye carane hubris bisnis nyebabake dheweke nggawe keputusan sing ora apik amarga ora 'Disetujoni' kanggo prospek. Kanthi ora ngerteni apa sing dibutuhake prospek, perusahaan kasebut ngluncurake produk, layanan utawa fitur sing bau.

Kanthi ana media sosial lan web, aku ngira ana keseimbangan nalika sampeyan milih produk, layanan, utawa fitur anyar, sing ngluwihi prospek. Saiki pelanggan minangka media pemasaran sing kuat, sampeyan uga kudu menehi perhatian. Buku kasebut menehi inspirasi marang kiriman iki.

Mangkene pendekatan sing dakkarepake kanggo mutusake prioritas kanggo produk, layanan utawa fitur anyar sing digunakake:

  • Apa Lengket? Kanthi tembung liya, apa sing lagi dikembangake kanggo nambah penylametan pelanggan? Yen sampeyan vendor SaaS, kayata, apa sampeyan duwe API? API iku apik banget amarga mbutuhake kurang kode, kurang dhukungan, lan investasi internal kudu ditindakake dening pelanggan kanggo nggabungake karo produk sampeyan.
  • Apa sing Sensasional? Sawetara produk, layanan, utawa fitur sing regane bobot amarga pengaruh sing bakal dialami ing industri. Salah sawijining conto gedhe yaiku Pesenan seluler kanggo restoran. Nalika toko pizza utama isih entuk 10% dodol kanthi online, saiki dheweke wis nandur modhal ing ponsel.

    Investasi umume bakal dadi bisnis sing ilang amarga pangguna pengalaman liwat telpon nyedhot. Nanging, dheweke kudu balapan menyang pasar kanthi solusine supaya bisa kesasar. Ing hype paling anyar yaiku widget.

    Sidenote: Aku percaya pesenan lan widget seluler bakal ana dina - nanging bakal dikembangake kanthi suwe sawayah-wayah teknologi saya apik. Bisnis kasebut nandur modhal saiki amarga akeh lan ora langsung bisnis - dudu asil bisnis langsung.

  • apa WANITA-manah? Pelanggan sampeyan lagi ngatur lan offline. Karyawan cenderung tetep ing industri nanging pindhah menyang macem-macem perusahaan. Iki tegese pemasaran Word Of Mouth penting lan bisnis sampeyan kudu nganggep kesempatan kasebut. Yen sampeyan nggawe produk, layanan utawa fitur sing digawe pisang liwat pelanggan, luwih becik sampeyan ngandhani wong liya ing industri babagan iki!
  • Apa sing Bisa Dijual? Iki minangka ide utama babagan apa sing wis dakwaca nganti saiki Ditata ing. Iki minangka faktor paling gedhe kanggo nambah bisnis - produk, layanan utawa fitur sampeyan kudu ngisi bisnis kudu. Kanthi tembung liyane, kanthi tuku produk sampeyan - mupangat kanggo bisnis saya luwih gedhe tinimbang regane. Yen ora ana kebutuhan, sampeyan ora bakal sukses. Adol es menyang Eskimos mung mitos.

Faktor kasebut bisa uga nggayuh liyane. Kadhangkala, kita wis ngembangake fitur-fitur anyar kanthi dikarepake prospek sing gedhe banget. Minangka gamble, nanging kita ngerti manawa investasi kasebut bakal lunas sanajan kita ora ngganggu klien tartamtu kasebut. Aku yakin manawa peta dalan sing apik kudu ana papat prakarsa kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.