Wis Mutusake: Tangkap lan Umpan Balik Pangkat

wis keputusane

Kita seneng alat sing njupuk informasi saka pelanggan, nanging ora ana solusi sing cocog. Kadhangkala sampeyan butuh opsi pitakon sing beda-beda, kadang takon lan wangsulan sing dinamis, ing wektu liya sampeyan butuh personalisasi. Aku dijaluk dadi Hakim ing Indianapolis ' Anugrah TechPoint Mira kanggo 2014 lan Joshua Hall nggunakake alat kasebut kanggo hakim kanggo njupuk informasi lan milih kanggo saben nominasi. Alat sing apik yaiku output inovatif inkubator ing SproutBox.

Cara keputusane wis bisa digunakake

Wis mutusake rada beda karo liyane ... alat cepet (lan saiki gratis) sing ngidini sampeyan nyebarake pitakonan kanggo milih utawa pangkat lan entuk tanggepan kanthi cepet lan gampang.

Layar Dijupuk 2014-02-11 ing 1.40.01 PM

Mangkene 5 Alesan kanggo Ndhaptar Saka Wis:

  1. Gratis! Nggunakake Mutusake Wis nggawe keputusan gratis. Cara keputusane sing Sederhana lan Peringkat kita bakal gratis. Malah cara keputusane Maju, sing nampilake Mesin Keputusan Wis Kaputusan gratis kanggo wektu winates.
  2. Pungkasi Email 'Balesan-Kabeh' Ngganggu - Yen sampeyan takon karo klompok wong babagan pendapat liwat email, sampeyan asring nuwuhake balesan. Umume para peserta sampeyan luwih seneng menehi wangsulan tinimbang ngrungokake wong liya.
  3. Nggawe Keputusan luwih Cepet - Sawetara keputusan kudu digawe kanthi cepet. Temtokake Wis njaluk saran cepet lan ngitung asil nalika sampeyan mlaku. Sampeyan duwe pilihan kanggo matesi wektu kanggo nanggepi. Mesin Keputusan Wis Wis Bisa uga ngitung asil sampeyan kanthi otomatis lan ngirim keputusan final menyang para peserta.
  4. Mbangun Kapercayan. Mbangun Kesepakatan - Nalika nggawe keputusan nggunakake Decide Sudah, kabeh peserta bakal ngerti yen swarane keprungu. Dheweke uga bakal ngerti manawa masukane dianggep adil, lan keputusan digawe kanthi profesional.
  5. Mesin Keputusan - Kuat lan nyenengake! Mesin Keputusan sing Wis Entuk mbantu sampeyan nggawe keputusan sing paling rumit kanthi gampang. Peserta sampeyan bisa menehi rating saben wangsulan adhedhasar sawetara kritéria. Nalika milih, sampeyan bisa nyetel pentinge saben kritéria. Keputusan Machineprediksi efek saka tumindak sampeyan ing keputusan pungkasan kanthi cepet!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.