Apa Pakaryan Sampeyan Nggawe Sampeyan? Pira Karyawan?

Sawetara wulan kepungkur, sampeyan ora bakal nyekel aku ing mejaku nganti jam 9 esuk utawa mengko. Dudu yen aku kerjo telat… mung tugasku kerja luwih akeh tinimbang nggarap. Bisa uga, iku tugas paling apik sing bisa ditemokake ing kene ing sisih kulon mangulon. Ing industri perangkat lunak, aku bakal nantang masarakat supaya luwih apik. Aku dadi Manajer Produk karo salah sawijining perusahaan sing paling cepet - ora mung ing wilayah kasebut - nanging uga ing negara kasebut. Wutah sing cepet ndadekake akeh tantangan.

Aku asale saka latar mburi Produksi, mula kesan saka karya modern isih bisa dadi inti rekayasa. Produk dirancang, dibangun, didol lan didhukung. Cukup gampang… nganti sampeyan tuwuh kanthi cepet. Aja miwiti baris perakitan anyar, sampeyan tetep nambah wong. Bayangake, segawon sled narik giring. Tambahake asu maneh lan sawetara pengendara maneh lan saiki sampeyan butuh pimpinan lan asu sing apik. Nanging nambah akeh banget, lan segawon ora ngerti arah sing arep dipindhah lan kanthong ilang ing endi wae.

Rapat - Ora ana siji-sijine wong sing bisu kaya kita kabeh. Ngarep-arep.com
Sing ironis, mesthine yaiku tuwuh gedhe minangka salah sawijining ciri utama sukses bisnis. Aku ora nate ngalahake bisnis gedhe - mung ngalahake apa ing bisnis gedhe. Kanthi transisi pungkasan, aku pindhah saka perusahaan luwih saka 200 menyang perusahaan 5.

Ing padamelan anyar, bisa uga kerja loro nganti telu luwih akeh tinimbang karo wong liya. Bedane, ora ana sing ngenteni wong liya, sanajan… kita kabeh cepet-cepet cepet bisa ngilangi karya kasebut. Ora ana wong sing nesu, ora ana sing bengok-bengok… kabeh padha ngrewangi mindhah produk lan klien. Sawetara klien pancen gedhe banget, nanging bisa ngapura angger kita komunikasi karo dheweke lan ngerti kemajuane.

Last akhir minggu Aku nginstal sistem telpon PBX, jaringan, jaringan nirkabel, ngrancang buletin pertama, ngirim kampanye kaping pisanan, nulis persyaratan kanggo sawetara perangkat tambahan kanggo rong tim pangembang, makarya supaya ora bisa diblokir karo Postmaster, AOL. kantor saka lokasi lawas menyang lokasi anyar, mbantu ngetrapake sawetara klien anyar, lan nalika ditangani perusahaan telpon masalah.

Iki bisa uga luwih saka sing dakkirim ing taun kepungkur ing perusahaan sing luwih gedhe! Intine ing kene dudu kanggo ngalahake perusahaan sing dakgawe - isih dadi pelanggan lan nyaranake minangka sing paling apik ing industri, ora ana bar. Intine aku mung kanggo nggatekake kasunyatan manawa tim cilik lan otonom bisa obah kanthi cepet. Yen sampeyan pengin ndeleng kemajuan, coba copot birokrasi lan wenehake karyawan supaya sukses.

Siji conto sing dakwaca pirang-pirang taun kepungkur yaiku WL Gore, perusahaan sing nggawe Gore-tex.

Gore diarani salah sawijining "100 Perusahaan Paling Apik sing Bisa Digunakake ing Amerika," dening majalah FORTUNE, lan budaya kita minangka model kanggo organisasi kontemporer sing ngupayakake tuwuh kanthi nggawe kreativitas lan kerja sama tim.

Pemimpin ing Gore nemokake akeh lokasi sing ngluwihi sawetara karyawan minimalake kreativitas lan nyuda produktivitas umume. Ora nambah perusahaan, Gore mung bakal miwiti perusahaan 'anyar', nggambarake lini produk lan struktur organisasi ing saben lokasi. Saiki dheweke duwe luwih saka 8,000 karyawan ing 45 lokasi. Yen sampeyan ngerteni matématika, udakara 177 karyawan saben lokasi - jumlah karyawan sing bisa diatur banget.

Piranti lunak saiki nyedhiyakake struktur iki. Ora prelu duwe tim pangembangan gedhe kanggo nggawe aplikasi gedhe tenan kanthi kewan omo lan lapisan lan lapisan kompleksitas sing didhelikake. Nanging, SOA nuwuhake tim otonom cilik. Saben tim bisa nggawe solusi sing rumit… sing umum yaiku bagean-bagean aplikasi kanggo ngobrol.

Urip iku apik banget tumrap bocah cilik perusahaan. Saiki kita nganakake dana investasi (aja nganti hubungi kula yen sampeyan dadi investor serius) lan industri iki mbukak. Sawetara bisa uga ora setuju, nanging aku ora ngandel yen kita duwe pesaing tunggal sing mampu. Kita selaras lan terintegrasi karo solusi paling apik ing industri… nggunakake email, SMS, Voicehot, Fax, Web lan POS teknologi kanggo nggedhekake keterlibatan lan untung kanggo industri restoran.

Untunge, awake ringkih, tegese, lan cepet banget. Kita wis nggawe hubungan karo perusahaan sing paling dihormati ing industri Restoran, Web, Telusuran lan Pemasaran. Industri kasebut dadi tugas kita lan kita duwe strategi lan kepemimpinan kanggo ngrampungake. Lan kita ora bakal rencanakake nyewa mengko wae.

Dina iki, aku nyambut gawe - ora ngeculake. Aku ing kantor jam 8 esuk lan kerja luwih saka 10 nganti 20 jam saben minggu tinimbang taun kepungkur. Amarga aku entuk akeh gaweyan sing eksponensial, aku seneng lan produktif. Muga-muga wae ora enggal tekan 177 karyawan ... kajaba kita mutusake metu saka lokasi anyar!

2 Komentar

  1. 1

    Artikel sing apik. Aku kerep mikir babagan iki amarga aku kerja ing perusahaan gedhe, nanging ing wektu luang mbukak wiwitan web cilik lan sawetara blog. Governance Data minangka sing dakkarepake saben dinane, nanging aku seneng banget karo startup amarga sampeyan bisa ngrasakake saben bagean bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.