Dhumateng AT&T U-Ayat

ATTDear AT&T,

Aku wis dadi pelanggan sampeyan. Aku duwe telpon lan DSL liwat omah (sadurunge SBC). Aku seneng layanan kasebut, nanging pengin nganyari DSL uga nggunakake layanan TV sing apik. Ngerti, apartemenku mung nawakake paket dhasar lan aku pengin nganyari.

Suwene rong taun kepungkur, sampeyan wis ngirim sawetara mail langsung sing luar biasa njaluk aku nganyari. Aku njaluk wong-wong mau udakara sepisan wulan sing ditujokake kanthi bener ing apartemenku. Sewulan sampeyan malah ngirim buku warna lengkap sing njlentrehake kabeh paket kanggo DSL lan Televisi. Sampeyan entuk aku ... Aku didol! Aku kudu nganyari U-Verse kanggo ndeleng Colts menang ing dina Minggu kanthi kamulyan sing luar biasa.

Iki sing sampeyan tampilake ... lan aku wis siyap!Tangkapan layar 2010 02 05 jam 4.57.52 PM

Dadi, aku dolan AT & T.com banjur klik tombol Upgrade Saiki. Doh! Pisanan aku kudu mriksa kasedhiyan. Aku ngerti wis kasedhiya, amarga tanggaku ing # 1324 duwe layanan luwih saka setaun (dheweke pindhah). Yaiku crita kaping telu ... Aku dadi crita nomer loro. Dadi, aku ngirim alamat lan nomer telpon…

Layanan ora kasedhiya.

Pitakonku sing pertama, Dear AT&T, kenapa sampeyan ngirim pariwara menyang alamatku suwene taun kepungkur lan njaluk aku nganyari layanan sampeyan yen ora kasedhiya (sing dakkarepake ora bener). Sampeyan wis ngentekake cukup dhuwit ing surat langsung iki. …

Ya… aku arep njupuk rute liyane. Aku ngeklik Chat Online saiki layanan ing kaca sampeyan. Aku antrian karo 15 pelanggan sing ngenteni. Aku sampeyan bisa nyelehake saiki. Aku ngeklik cedhak ing jendela lan mutusake arep nelpon. Aku klik Hubungi Kita… bok manawa sampeyan kasedhiya nomer telpon.

Telpon mangsuli nganggo swara otomatis lan njaluk aku ngetik nomer telpon akunku. Aku iya. Banjur takon apa sing pengin aku lakoni, aku kanthi tliti ngomong "Golek Ayat-U" mikir "U-Ayat" minangka swara sing cukup apik. Ora lunga… “Nuwun sewu, aku ora ngerti panjalukmu.” Saiki aku rada frustasi. "Upgrade menyang U-Ayat"… sing bisa digunakake.

Sistem kasebut ngandhani yen aku ora bisa nganyarke, aku duwe saldo bali. Dadi, aku mbayar liwat telpon nganggo kertu kredit kanthi ngetik kabeh nomerku. Penasaran kenapa sampeyan ora ngandhani iki ing kaca web sing aku mlebu lan njaluk layanan kasebut.

Oalah, aku sambung karo wakil, Shannah, lan dheweke pancen hebat. Kita duwe sawetara diskusi babagan Colts sing ngalahake Wong-Wong Mursid akhir minggu iki. Dheweke ngandhani yen bojone penggemar Bears. Aku takon, "Apa isih ana ing NFL?". Dheweke entuk ngguyu. Dheweke ngandhani yen sisteme ujar manawa ora kasedhiya. Aku ngandhani yen tanggaku duwe lan dheweke takon alamate. Aku kudu mlayu metu saka apartemen, munggah undhak-undhakan, lan entuk nomer kasebut. Aku mlayu mudhun lan ngandhani # 1324.

Dheweke terus mikir yen dheweke wis maju. Aku seneng banget. Banjur telpone dijarak.

Ora ana wong sing nelpon maneh ... Aku kira sistem kasebut ora nglacak nomerku lan aku ora duwe sarana kanggo nyekel Shannah saiki kanggo terus ngupayakake. Aku nyoba telpon kaping pindho menyang operator, nanging saiki ana ngenteni maneh.

Dadi… Aku ngunjungi situs web maneh lan mutusake nulis email. Aku klik Hubungi Kita ing sisih ngisor kaca lan ngetik "Upgrade menyang U-Ayat" ing kolom sing kasedhiya. Aku klik kirim lan kaca muat maneh karo sawetara opsi email ing ngisor iki. Aku ngeklik opsi e-mail pertama ... lan ora dadi alamat email utawa formulir, aku diwenehi link bali menyang situs web U-Verse. Yaiku situs sing wis dakgayuh.

Dadi penasaran yen sampeyan wis nate nyoba pangguna karo situs sampeyan dhewe kanggo nemokake sepira gampang utawa angel kanggo para pelanggan nggunakake layanan online. Aku kepengin weruh kepira atusan utawa ewu pelanggan liyane sing gelem mbayar luwih akeh lan dadi pelanggan sing luwih terkenal kanggo organisasi sampeyan - nanging ora bisa.

Ana ing kana, AT&T. Aku minangka pelanggan (sadurunge) sing pengin nganyari akun. Aku wis mbayar tagihan, aku duwe dhuwit, lan sampeyan wis pemasaran karo aku kanggo nindakake sawetara taun. Sampeyan pancen pengin aku nganyari, iya? Yen sampeyan nindakake, situs web sampeyan ora dioptimalake, obrolan online ora tetep, sistem sampeyan ora akurat, lan sistem telpon (ironis) bisa uga nyelehake telpon.

Aku siyap nalika sampeyan lagi.

Temenan, dudu saiki.
Thanks!
Douglas Karr

2 Komentar

  1. 1

    Aku duwe pengalaman sing padha karo u-ayat. Apik tenan. Aku pengin banget ala. Aku nampa email lan malah telpon telemarketing babagan iki. Layanan ora kasedhiya ing wilayah kita. Umumé, aku durung nate ndeleng perusahaan sing ala banget ngladeni pelanggan.

  2. 2

    Mesthi wae kaya repot. Apa sampeyan pungkasane entuk upgrade sing digoleki? Secara pribadi, aku luwih seneng karo layanan DISH Network. Aku wis suwe dadi langganan lan bubar uga dadi karyawan. DISH isih duwe saluran HD luwih akeh tinimbang wong liya ing industri kasebut kanthi tawaran kaya HD gratis sajrone urip. Ditambah uga ana perkara liya sing kudu dipikirake, kayata linuwih. Nalika sampeyan entuk kabeh layanan hiburan / komunikasi saka siji sumber, yen ora ana gangguan, kabeh bakal entuk. Paling ora yen salah sawijine layanan saya ngalami gangguan, aku isih bisa seneng liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.