Transaksi: Tambah Pengalaman Checkout Ekspres Kanggo Nambah Tarif Konversi lan Ngedongkrak Penjualan

Ngalami Pengalaman Checkout Ekspres kanggo E-niaga

Kabeh wong sing ngoptimalake situs e-commerce ngerti manawa luwih cepet pangowahane wong, luwih akeh tingkat konversi lan luwih akeh penjualan sing bakal ditampa situs sampeyan. Amarga konsumen wis pindhah saka desktop menyang seluler, iki dadi luwih penting kanggo strategi e-commerce sing sukses… sing cepet, gampang, lan gampang digunakake pengalaman checkout wis kabukten kanggo nambah tarif konversi.

 Situs web tingkat konversi paling apik nawakake pengalaman checkout sing luwih tanpa gesekan. Klik liwat PDF kanggo analisis lengkap.

Pyments.com

Deal nawakake bisnis kanthi platform gabungan lan suite integral saka produk kanggo checkout ekspres:

  • Widget Checkout Ekspres - lebokake DealWidget checkout ekspres kanthi baris kode lan wiwit ngirim pelanggan menyang kaca checkout. Widget iki malah bisa disebar lan dipasang ing situs pihak katelu kanggo mitra lan pengaruh.

Widget Checkout Ekspres Ekspres

  • Link Priksa Cepet - Kirim pelanggan langsung menyang checkout. Deal ora mbutuhake sandhi utawa mlebu. Checkout online rata-rata duwe 12.8 lapangan formulir lan butuh 2:25 menit. Transaksi bisa nyuda kanthi siji klik.

Deal Link Checkout Instan

  • QR Code Checkout - Ora usah ndownload app, DealPembayaran kode QR mbisakake pangguna seluler supaya bisa njupuk gambar lan langsung menyang checkout.

  • Aplikasi Mobile - Deal nyedhiyakake kabeh pelanggan nganggo aplikasi iOS lan Android kanggo nambah pengalaman pelanggan. Sawise nganyari, kita nerbitake aplikasi label putih sing disesuaikan kanggo perusahaan sampeyan. Kita uga ngurus penerbitan app store kanggo sampeyan.

Ora dibutuhake integrasi utawa kertu kredit. Deal kang solusi checkout nyata bisa digunakake ing platform e-commerce, platform media sosial, situs statis, blog lan uga ing toko sampeyan.

Yen sampeyan wis entuk Shopify, BigCommerce, WooCommerce, PrestaShop, Magento, Unbounce, Six, Squarespace, Opencart, Umso, Ideasoft utawa liya-liyane… sampeyan bisa nambah solusi checkout ekspres saiki!

Mulai Saiki Gratis kanthi Deal

Pengungkapan: Aku afiliasi Deal lan aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.