3.24% Pangguna Facebook Mati

Depositphotos 3628666 s

Ing sensus pangguna media sosial anyar, diidentifikasi yen 3.24% kabeh Facebook pangguna sejatine mati. Mati Myspace pangguna nggunakake Facebook kanthi 7.46%. Iki minangka statistik sing apik banget amarga nuwuhake pitakon kepiye jaringan sosial ngisi pengiklan lan cara ngukur pertumbuhan.

Jaringan sosial pancen ora nglaporake nomer melu pangguna uga ora ngukur jumlah mati sing siji Pengiklan mbayar pariwara adhedhasar jumlah pangguna ing media sosial, mula pariwara sing mati bisa ngilangi jutaan dhuwit saka anggaran pemasaran sampeyan.

Ditakoni komentar babagan pangguna Facebook sing wis mati, Mark Zuckerberg mung ujar, "ora ana komentar" lan mung ngrujuk Ketentuan Panggunaan Pengiklan:

Status Panganggo Facebook

Catetan: Iki kiriman satir. Jumlah kasebut wis digawe lan aku ora nate ngobrol karo Mark Zuckerberg. Aku nggunakake Firebug kanggo nyunting Katentuan Pangginaan supados Facebook lan njupuk tangkapan layar.

Intiku yaiku supaya aku ora percaya karo jumlah pengiklan ing jaringan kasebut sing ora ngerti sejatine nomer pangguna sing wis melu. Keterlibatan minangka nomer sing jaringan sosial gedhe keweden.

Dheweke ngukur pangguna pangguna… manawa isih urip, mati, ora aktif, duplikat, utawa durung log in. Kita ora ngerti sepira dhuwit sing dibuwang.