Ulasan Blog: Dave Woodson, Konsultan Media Sosial

blogging tamu

davewoodsonDave Woodson minangka konsultan media sosial lan teknolog sing mbantu bisnis kanthi online. Dave menehi review apik babagan buku blogging kita nulis lan nulis ing Barnes lan Noble. Kaya sing wis dijanjekake, kita lagi mriksa blog kanggo menehi saran sing migunani kanggo nyetel! Mangkene:

  • Ora langsung dingerteni apa tujuan blog sampeyan yaiku kanggo pengunjung anyar. Aku kudu lunga menyang About supaya bisa ngerti babagan apa sing sampeyan blogging. Aku nyaranake nyelehake byline utawa cathetan ing sidebar tengen sing nerangake tujuan blog sampeyan.
  • Amarga sampeyan ngrewangi bisnis karo media sosial lan teknologi, mula luwih becik aku saranake call-to-action (CTA) ing sisih tengen ndhuwur sidebar ing saben kaca supaya masarakat ngerti yen sampeyan kasedhiya kanggo nyewa. CTA kasebut kudu nerusake individu menyang kaca kebangkrutan sing duwe formulir kontak lan sawetara informasi tambahan babagan klien lan layanan sing diwenehake.
  • Sampeyan duwe header lan logo sing apik… njupuk logo banjur pasang ikon kanggo blog sampeyan. Iki kirim ing carane nggawe favicon.
  • panjenengan robots.txt file ana ing root domain sampeyan lan duwe dhaptar peta situs sitemap.xml - apik tenan! Aku bakal ngowahi file lan ora ngidini lalu lintas menyang direktori utawa file / wp- * - iki bakal mungkasi mesin telusuran ngindeks direktori administrasi sampeyan.
  • Path URL (permalink) sampeyan aneh - kayane ana nomer postingan sejajar. Aku ora mikir sing nglarani sampeyan, nanging rada aneh. Amarga sampeyan ora duwe peringkat dhuwur ing asil telusuran (aku nggunakake Semrush kanggo verifikasi), aku bisa uga narik metu, katon rada spammy. Sampeyan bisa nggunakake aturan htaccess kanggo ngganti permalink. Favoritku yaiku /% postname% /. Struktur URL ora duwe pengaruh kaya biyen, nanging sapa ngerti kapan bakal bali!
  • Tata letak blog sampeyan apik tenan - jelas banget lan gampang dideleng kabeh. Aku seneng bar Apture sampeyan ing sisih ndhuwur, nyuda kekacoan tambahan ing kaca kasebut.
  • Muga-muga ana sing hebat foto sampeyan ing header. Wong kudu ngerti sapa Dave - lan foto sing apik bakal menehi sentuhan pribadi sing bakal nggawe kapercayan lan sampeyan bakal dingerteni dening wong sing mlebu blog sampeyan. Aku duwe potret ing endi wae, uga ing kertu bisnis. Yen ana wong sing njupuk kertuku sawetara minggu mengko, dheweke bakal kelingan sapa sejatine aku. Aku ora nindakake mung amarga aku mikir aku ayu;).
  • Kiriman sampeyan wis ditulis kanthi jarak antarane paragraf lan panggunaan dhaptar sing efektif. Dhaptar efektif banget nalika nulis amarga masarakat bisa gampang mindhai. Aku ngajak sampeyan nambah ukuran font kanthi sethithik lan nggunakake tembung kandel lan miring ing tembung kunci sing pengin sampeyan mulih nganggo konten sampeyan.
  • "Media Sosial & Teknologi" minangka tembung kunci sing amba banget, wiyar lan kompetitif ing judhul blog sampeyan. Apa ana ceruk sing bisa target kanthi sempit lan buntut dawa? Kanthi nargetake tembung kunci buntut dawa, sampeyan bisa entuk lalu lintas sing relevan kanthi cepet saka telusuran. Salah sawijining istilah yaiku nggunakake media sosial kanggo bisnis. Mung entuk udakara 30 telusuran saben wulan, nanging 30 pengunjung anyar ing situs sampeyan saben wulan.
  • Sampeyan rada adoh nalika nuduhake tautan. Sejatine aku ora weruh karya kasebut kanggo bisnis, kajaba tombol retweet Twitter (sing wis sampeyan duwe) lan Tombol kaya Facebook.
  • Link menyang kaca kontak disarèkaké ing menu pandhu arah. Informasi kontak kayata nomer telpon, alamat, utawa kaca kontak sing gegandhengan karo formulir kudu gampang ditemokake ing saben blog. Wong ora njupuk wektu kanggo ngubengi situs kasebut ... yen ora bisa ditemokake, dheweke banjur lunga. Aku ngajak sawetara bisnis nyedhiyakake informasi kasebut ing saben header lan sikil.

Kesempatan paling gedhe sing dakdeleng kanggo sampeyan yaiku nggunakake blog kanthi topikal lan geografis kanggo narik bisnis anyar. Kanthi fokus ing wilayah sampeyan lan dadi konsultan media sosial ing kana, sampeyan bisa njupuk telusuran ing wilayah kasebut saka bisnis sing njaluk pitulung sampeyan. Nanging, sampeyan kudu priksa manawa sampeyan duwe panggilan-kanggo-tumindak lan kaca kebangkrutan sing efektif supaya bisa gampang nyambung karo sampeyan!

Matur suwun kanggo kesempatan kanggo maneh situs sampeyan! Lan matur nuwun sanget kanggo review buku kita!

10 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Matur suwun Doug, sampeyan wis menehi dhaptar umbah-umbah sing apik kanggo digunakake. Iki minangka blog pertamaku sing durung rampung lan ora ana alesan, nanging iki minangka landhesan pangujianku.

    matur nuwun kanggo pendapat sing jujur

  3. 3

    Apik banget kanggo njaluk saran fungsional kaya ngono. Cara supaya sampeyan bisa metu ing njaba supaya luwih apik. Muga-muga bisa urip saya hip lan apik tenan ing sawijining dina.

  4. 4

    Sampeyan pancen apik tenan yen nindakake iki kanggo Doug, amarga aku ngerti dheweke pancen ngapresiasi. Aku setuju kabeh karo akeh sing sampeyan gunakake lan mung duwe sawetara "nitpick".

    Saiki iki pancen ora ditrapake kanggo situs Dave amarga gambar biasane dudu duweke nanging kanggo sawetara. Kanggo sing sampeyan ora pengin ngandhani mesin telusuran supaya ora nglirwakake folder konten wp sampeyan kanthi unggahan gambar standar mlebu / wp-content / upload / lan kanggo situs kaya bojoku (dheweke seniman, lan ora duwe ' Aku wis tetep njaga, dadi aku ora bakal nuduhake amarga dheweke sengit yen aku entuk lalu lintas saka telusuran gambar. Cathetan sisih, ora yakin apa iki owah ing kabeh WP3 utawa mung kanthi multisite aktif, nanging kayane ora nggunakake konten wp maneh (siji-sijine setelan WP3 yaiku multi, dadi ora 100%, sanajan upgrade uga bakal beda. mula yen padha nggawe standar sing beda ing sing anyar, mula kudu diverifikasi dhewe) nanging yen diganti, mula kudu ora nggatekake kabeh wp-

    Sabanjure, um, apa sampeyan wis ndeleng Dave? Serius, sampeyan pengin fotone ing judhul? Lan sampeyan mikir bisa njupuk sing apik? Dave? Hehe, aku bocah Daver. 😉

    Aku sengit karo bar sing terus muncul ing situs web, nanging saka minoritas. Siji bab iku aku luwih seneng garis ing blog iki tinimbang sing ana ing Dave. Ing sisih ngisor ora ana gayane lan mesthi ditampilake. Kapan wae aku duwe pop munggah saka ndhuwur sing nutupi konten, aku rumangsa pancen salah. Mungkin yen bar kasebut mesthi ana sing luwih apik amarga sampeyan bakal nyetel gulung kanthi alami, nanging ing sisih ngisor kaca iki ora duwe kemungkinan paling angel. Yen aku gulung mudhun kanggo maca artikel, aku ora pengin sampeyan njedhul garis sing mblokir garis tinju artikel kasebut saka aku, utawa ana prekara sing ngliputi kabeh konten. Sanajan atleast dheweke ora nutupi kabeh lan njaluk aku ndhaptar kothak milis, iku sing paling ala. 🙂

  5. 5

    Watesan 3000 sampeyan mateni aku 😉

    Oke 2 poin liyane sing dakrembug karo Dave liwat IM, nanging bisa uga bakal dakcritakake ing kene.

    Kaping pisanan yaiku sing dakkerteni wong-wong mau terus maju. Aku luwih seneng ora duwe artikel lengkap ing kaca ngarep. Kaping pisanan sampeyan entuk Tampilan Kaca sing luwih akeh yen sampeyan penting, nanging uga menehi ngerti apa sing ditemokake wong sing cukup narik kawigaten kanthi klik. Yen kabeh artikel ing kono, dheweke bisa maca 1 lan 4 saka 5 tanpa sampeyan ngerteni. Kajaba iku, luwih gampang wong golek artikel sing disenengi tanpa kudu nggulung kaca kanggo njaluk artikel sabanjure (kiriman Dave ora dawa, nanging yen bisa nyebabake gangguan lan wong sing ora gelem golek artikel sing dikarepake). ) Nanging aku ngerti wong liya rumangsa kosok baline lan iki sejatine kalebu pref 50/50 pribadi.

    Kapindho yaiku nggawe sawetara teks sing cocog karo apa sing dicritakake ing video kasebut. Nganti Google maca audio saka video (lan sampeyan kudu dipercaya, wah terjemahan Google swara saya HORRIBLE) lan menehi asil telusuran, sampeyan kudu duwe poin-poin sing bener-bener ditulis ing teks kasebut. Nalika transkrip lengkap bakal kepenak, aku ngerti yen lara nanging mung entuk dhaptar poin poin utama sing bisa mbantu. Teks sing ana ing kono mbantu nanging aku mikir luwih akeh apa sing sejatine ana ing vid uga bisa mbantu.

    Nuwun sewu amarga nambah rambute dawa ing 🙂 lan maneh sampeyan wis nindakake iki kanggo dheweke.

  6. 6

    Siji-sijine sing bakal dakbalesake yaiku nggawe wong ngeklik artikel kasebut, Richard. Cara iki pancen kanggo situs CPM (biaya saben ewu), ing ngendi para pengiklan mbayar mbayar tampilan kaca. Iki minangka cara gawean kanggo nambah tampilan halaman mula bisa ngasilake dhuwit luwih akeh… kanthi biaya saka sing maca.

    Aku durung ndeleng bukti nganti saiki yen postingan sebagean nyebabake luwih akeh lalu lintas menyang situs utawa nyurung konversi. Nganti aku, aku ora bakal nulungi. 😎

  7. 7

    Iki blog sing apik, Dave! Aja ndeleng dhaptar iki minangka kritis, ora mesthi kaya ngono. Kabeh umpan balik sing bisa mbantu blog sampeyan tuwuh lan entuk bisnis!

  8. 8

    Aku kudu setuju karo sampeyan yen ora duwe tampilan postingan lengkap ing kaca utama. Pikiranku yaiku:

    1.) Sampeyan kudu duwe kiriman sing paling populer ing kaca ngarep ing bagean fitur. Iki minangka kiriman dhuwit sing ngasilake penghasilan utawa obrolan sing paling gedhe. Ana sebab kenapa sampeyan paling populer, bisa uga amarga ditulis kanthi apik lan ana gandhengane karo para pangguna. Dadi, kenapa ora mbujuk dheweke ing kaca ngarep sanajan umure wis ana wulan utawa rong wulan. Sampeyan ora pengin dheweke dikubur ing feed sampeyan yen menehi sampeyan bali paling apik.

    2.) Sisane kudu potongan sing paling anyar saka feed. Wong, IMO menyang kaca ngarep kanggo golek ide umum babagan situs kasebut. Sampeyan duwe 30 detik utawa bisa uga kurang kanggo nggatekake. Dadi, yen nduwe jempol lan cuplikan feed, muga-muga bisa narik kawigatene para pamaca babagan apa wae. Yen sampeyan duwe postingan lengkap, aku dhewe yen ora seneng karo topik postingan pertama sampeyan, mula aku ora bisa liwat situs kasebut. Nanging yen aku bisa ndeleng topik lan kiriman pungkasan ing cuplikan, aku bisa ndeleng luwih akeh babagan situs iki lan luwih cenderung saya jero.

    Iki minangka salah sawijining topik jinis debat sing apik. Aku ngerti manawa umume wong sing ngarani "ahli" utawa blogger "pro" luwih seneng ndeleng postingan ing kaca ngarep.

    Nanging kanggo mangsuli doug: Aku durung ndeleng bukti nganti saiki yen kiriman lengkap ndadekake luwih akeh lalu lintas menyang situs utawa nyurung konversi. Nganti aku, aku ora bakal nindakake. 😎

  9. 9

    Aku setuju manawa kanggo sawetara wong kalebu jinis masalah CPM. Kanggo aku, aku mikir bisa ngerteni crita apa sing sejatine diwaca pengunjung tinimbang ora ngerti yen cukup peduli utawa ora diwaca. Aku ora duwe apa-apa kanggo ngonversi pribadi lan luwih-luwih mung pengin ngerti manawa wong kasebut sejatine wis peduli karo dheweke supaya bisa maju utawa pancen ora kepengin golek sing luwih akeh.

    Sejatine mesthine kudu nggawe persiyapan JS "ngembangake" supaya bisa entuk kaca kasebut, mung bisa ndeleng manawa pengin luwih akeh, nanging isih bakal entuk artikel lengkap lan aku bakal entuk data sing dakkarepake. Iki bisa dadi combo paling gampang / paling apik kanggo sing dakkarepake.

  10. 10

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.