Ulasan Blog: Dave Woodson, Konsultan Media Sosial

blogging tamu

davewoodsonDave Woodson minangka konsultan media sosial lan teknolog sing mbantu bisnis kanthi online. Dave menehi review apik babagan buku blogging kita nulis lan nulis ing Barnes lan Noble. Kaya sing wis dijanjekake, kita lagi mriksa blog kanggo menehi saran sing konstruktif kanggo nyetel! Mangkene:

  • Ora langsung dingerteni apa tujuan blog sampeyan yaiku kanggo pengunjung anyar. Aku kudu lunga menyang About supaya bisa ngerti babagan apa sing sampeyan blogging. Aku nyaranake nyelehake byline utawa cathetan ing sidebar tengen sing nerangake tujuan blog sampeyan.
  • Amarga sampeyan ngrewangi bisnis karo media sosial lan teknologi, mula luwih becik aku saranake call-to-action (CTA) ing sisih tengen ndhuwur sidebar ing saben kaca supaya masarakat ngerti yen sampeyan kasedhiya kanggo nyewa. CTA kasebut kudu nerusake individu menyang kaca kebangkrutan sing duwe formulir kontak lan sawetara informasi tambahan babagan klien lan layanan sing diwenehake.
  • Sampeyan duwe header lan logo sing apik… njupuk logo banjur pasang ikon kanggo blog sampeyan. Iki kirim ing carane nggawe favicon.
  • panjenengan robots.txt file ana ing root domain sampeyan lan duwe dhaptar peta situs sitemap.xml - apik tenan! Aku bakal ngowahi file lan ora ngidini lalu lintas menyang direktori utawa file / wp- * - iki bakal mungkasi mesin telusuran ngindeks direktori administrasi sampeyan.
  • Path URL (permalink) sampeyan aneh - kayane ana nomer postingan sejajar. Aku ora mikir sing nglarani sampeyan, nanging rada aneh. Amarga sampeyan ora duwe peringkat dhuwur ing asil telusuran (aku nggunakake Semrush kanggo verifikasi), aku bisa uga narik metu, katon rada spammy. Sampeyan bisa nggunakake aturan htaccess kanggo ngganti permalink. Favoritku yaiku /% postname% /. Struktur URL ora duwe pengaruh kaya biyen, nanging sapa sing ngerti kapan bakal bali!
  • Tata letak blog sampeyan apik tenan - jelas banget lan gampang dideleng kabeh. Aku seneng bar Apture sampeyan ing sisih ndhuwur, nyuda kekacoan tambahan ing kaca kasebut.
  • Muga-muga ana sing hebat foto sampeyan ing header. Wong kudu ngerti sapa Dave - lan foto sing apik bakal menehi sentuhan pribadi sing bakal nggawe kapercayan lan sampeyan bakal dingerteni dening wong sing mlebu blog sampeyan. Aku duwe potret ing endi wae, uga ing kertu bisnis. Yen ana wong sing njupuk kertuku sawetara minggu mengko, dheweke bakal kelingan sapa sejatine aku. Aku ora nindakake mung amarga aku mikir aku ayu;).
  • Kiriman sampeyan wis ditulis kanthi jarak antarane paragraf lan panggunaan dhaptar sing efektif. Dhaptar efektif banget nalika nulis amarga masarakat bisa gampang mindhai. Aku ngajak sampeyan nambah ukuran font sethithik lan nggunakake tembung kandel lan miring ing tembung kunci sing pengin digawa mulih karo konten sampeyan.
  • "Social Media & Tech" minangka tembung kunci sing amba banget, wiyar lan kompetitif ing judhul blog sampeyan. Apa ana ceruk sing bisa target kanthi sempit lan buntut dawa? Kanthi nargetake tembung kunci buntut dawa, sampeyan bisa entuk lalu lintas sing relevan kanthi cepet saka telusuran. Salah sawijining istilah yaiku nggunakake media sosial kanggo bisnis. Mung entuk udakara 30 telusuran saben wulan, nanging 30 pengunjung anyar ing situs sampeyan saben wulan.
  • Sampeyan rada adoh nalika nuduhake tautan. Sejatine aku ora weruh karya iki kanggo bisnis, kajaba tombol retweet Twitter (sing wis sampeyan duwe) lan Tombol kaya Facebook.
  • Link menyang kaca kontak disarèkaké ing menu pandhu arah. Informasi kontak kayata nomer telpon, alamat, utawa kaca kontak sing gegandhengan karo formulir kudu gampang ditemokake ing saben blog. Wong ora njupuk wektu kanggo ngubengi situs kasebut ... yen ora bisa ditemokake, dheweke banjur lunga. Aku ngajak sawetara bisnis nyedhiyakake informasi kasebut ing saben header lan sikil.

Kesempatan paling gedhe sing dakdeleng kanggo sampeyan yaiku nggunakake blog kanthi topikal lan geografis kanggo narik bisnis anyar. Kanthi fokus ing wilayah sampeyan lan dadi konsultan media sosial ing kana, sampeyan bisa njupuk telusuran ing wilayah kasebut saka bisnis sing njaluk pitulung sampeyan. Nanging, sampeyan kudu priksa manawa sampeyan duwe panggilan-kanggo-tumindak lan kaca kebangkrutan sing efektif supaya bisa gampang nyambung karo sampeyan!

Matur suwun kanggo kesempatan kanggo maneh situs sampeyan! Lan matur nuwun sanget kanggo review buku kita!