Nganalisis Aliran Sosial nganggo DataSift

stream datasift

DataSift minangka platform penyaringan data media sosial wektu nyata sing kuat lan minangka salah siji saka mung rong perusahaan ing donya sing duwe lisensi Twitter data sing kasedhiya kanthi komersial kanggo tujuan non-tampilan, saéngga pangguna bisa nelusuri kiriman nggunakake metadata sing ana ing tweet. Lan bisa ditindakake kanthi antarmuka sing apik banget uga console pangembang lan kuat API (perpustakaan klien kasedhiya) kanthi basa pitakon dhewe.

interaksi.si isi APA “HTC, Nokia, RIM, Apple, Samsung, Sony”

DataSift didegake dening Nick Halstead kanggo mbantu organisasi ningkatake pangerten lan panggunaan Media Sosial. DataSift fokus ing produksi teknologi penyaringan data seni lan inovasi inovasi ing Big Data. DataSift miwiti urip minangka cabang saka TweetMeme, layanan feed warta Twitter sing misuwur banget. Sawise nyekseni sepira cepet pengaruh Media Sosial ing organisasi, Nick Halstead miwiti nggawe platform kanggo mbantu perusahaan ngatur Media Sosial lan nggunakake pemahaman sing bisa ditemokake ing data kasebut.

DataSift ora matesi telusuran adhedhasar tembung kunci lan ngidini perusahaan kanthi ukuran apa wae kanggo nemtokake saringan sing rumit banget, kalebu lokasi, jenis kelamin, sentimen, basa, lan uga pengaruh adhedhasar skor Klout, kanggo menehi wawasan lan analisis sing cepet lan spesifik. Teknologi DataSift uga bisa ngetrapake proses penyaringan data menyang konten apa wae sing diwakili minangka link ing kiriman kasebut, nyedhiyakake perusahaan kanthi gambaran sing akurat lan holistik.

datasift

Media sosial wis nambah bisnis saiki kanthi cepet. Perusahaan ora duwe kemewahan kanggo nyaring atusan yuta aliran data saben dina, mung kanggo mbedakake tumindak sing cocog. Sing dibutuhake yaiku akses definitif menyang intelijen real-time sing pengaruhe ing bisnise - saengga bisa gampang ndeteksi lan nanggapi acara tren, prilaku sosial, preferensi pelanggan - lan pungkasane, nyegah krisis sing bakal teka. Kita kaget banget karo panjaluk platform ing AS lan mbukak kantor kanggo memenuhi permintaan kasebut. Pendhiri, Nick Halstead.

Aplikasi potensial kanggo DataSift meh tanpa wates, kalebu ing pemasaran, pariwara lan layanan pelanggan, lan liya-liyane. DataSift nduweni model rega adhedhasar cloud kanthi pilihan mbayar utawa langganan, cocog kanggo perusahaan utawa individu kanthi ukuran apa wae.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.