DataRobot: Platform Pembelajaran Mesin Otomatis Perusahaan

Sinau Mesin DataRobot

Pirang-pirang taun kepungkur, aku kudu nganalisa finansial sing gedhe kanggo perusahaanku kanggo prédhiksi apa kenaikan gaji bisa nyuda karyawan, biaya latihan, produktivitas, lan moral pegawe umume. Aku kelingan mbukak lan nyoba pirang-pirang model nganti pirang-pirang minggu, kabeh kesimpulan yen bakal ana tabungan. Direkturku minangka wong sing luar biasa lan njaluk aku bali lan priksa maneh sadurunge kita mutusake mbuwang gaji kanggo sawetara atus karyawan. Aku bali lan mbukak nomer maneh… kanthi asile padha.

Aku mlaku karo Direktur liwat model. Dheweke ndeleng lan takon, "Apa sampeyan bakal milih tugas iki?"… Dheweke serius. "Ya." Sabanjure, kita tambah gaji minimum kanggo karyawan lan tabungan biaya tikel kaping loro sajrone taun. Modelku prédhiksi wangsulan sing bener, nanging bisa pengaruh banget. Ing wektu iku, iku sing paling apik sing dakwenehake nalika Microsoft Access lan Excel.

Yen aku duwe kekuwatan komputasi lan kapabilitas sinau mesin saiki, aku bakal duwe wangsulan sawetara detik, lan prediksi akurat saka penghematan biaya kanthi kesalahan minimal. DataRobot mesthi ora ana mukjijat.

DataRobot ngotomatisasi kabeh siklus siklus pemodelan, supaya pangguna bisa kanthi cepet lan gampang nggawe model prediksi sing akurat banget. Siji-sijine bahan sing dibutuhake yaiku penasaran lan data - katrampilan coding lan pembelajaran mesin pancen opsional!

DataRobot minangka platform kanggo Magang Ilmu Data, Analis Bisnis, Ilmuwan Data, Eksekutif, Insinyur Piranti Lunak, lan Profesional TI kanggo nggawe, nyoba, lan ngapikake model data kanthi cepet lan gampang. Mangkene ringkesan video:

Proses nggunakake DataRobot iku gampang:

  1. Milih data sampeyan
  2. Pilih variabel target
  3. Gawe atusan model ing siji klik
  4. Jelajahi model paling dhuwur lan entuk wawasan
  5. Nyebarke model paling apik lan ramalan

Miturut DataRobot, Kaluwihan kasebut kalebu:

  • akurasi - Nalika otomatisasi lan kacepetan biasane ngasilake biaya, DataRobot kanthi unik nyedhiyakake kabeh aspek kasebut. DataRobot kanthi otomatis nggoleki jutaan kombinasi algoritma, langkah-langkah preprocessing data, transformasi, fitur, lan parameter tuning kanggo model pembelajaran mesin sing paling apik kanggo data sampeyan. Saben model unik - apik kanggo target data lan target prediksi tartamtu.
  • kacepetan - DataRobot nduweni mesin pemodelan paralel sing bisa ukuran nganti atusan utawa malah ewonan server sing kuat kanggo njelajah, mbangun lan nyetel model pembelajaran mesin. Datasets gedhe? Dataset wiyar? Ora masalah. Kacepetan lan skalabilitas pemodelan mung diwatesi dening sumber daya komputasional sing digunakake DataRobot. Kanthi kekuwatan iki, gaweyan sing mbuwang pirang-pirang wulan saiki wis rampung sawetara jam.
  • Gampang-of-Gunakake - Antarmuka adhedhasar web sing intuisi ngidini sapa wae bisa sesambungan karo platform sing kuat, preduli saka level keterampilan lan pengalaman sinau mesin. Pangguna bisa nyeret-lan-gulung banjur supaya DataRobot nindakake kabeh pakaryan utawa bisa nulis model dhewe kanggo evaluasi dening platform. Visualisasi internal, kayata Model X-Ray lan Impact Feature, nawakake wawasan sing paling jero lan pemahaman anyar babagan bisnis sampeyan.
  • Ekosistem - Nganti terus karo ekosistem algoritma pembelajaran mesin sing saya gampang, durung gampang iki. DataRobot terus-terusan ngembangake macem-macem algoritma sing paling apik ing kelas saka R, Python, H20, Spark, lan sumber liyane, menehi pangguna alat analytics paling apik kanggo tantangan prediksi. Kanthi klik prasaja saka tombol Start, pangguna bisa masang teknik sing durung nate digunakake sadurunge utawa uga ora nate dingerteni.
  • Penyebaran Cepet - Model prediksi sing paling apik ora ana regane organisasi kajaba nggunakake kanthi cepet ing bisnis. Kanthi DataRobot, masang model kanggo prediksi bisa ditindakake kanthi sawetara klik mouse. Ora mung iku, saben model sing digawe DataRobot nerbitake endpoint REST API, lan dadi gampang kanggo nggabungake ing aplikasi perusahaan modern. Organisasi saiki bisa entuk nilai bisnis saka pembelajaran mesin ing menit, tinimbang ngenteni pirang-pirang wulan kanggo nulis kode skor lan menehi hasil karo infrastruktur sing ndasari.
  • Kelas Perusahaan - Saiki pembelajaran mesin nyebabake proses pangolahan sing saya akeh, ora opsional kanggo dianggep minangka alat pangembang kanthi keamanan minimal, privasi lan njaga kesinambungan bisnis. Nyatane, penting banget yen platform kanggo nggawe lan masang model dikencengi, bisa dipercaya lan integrasi kanthi apik karo ekosistem teknologi ing sawijining organisasi.

Jadwalake Tur DataRobot Langsung

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.