Databox: Lacak Kinerja lan Temokake Wawasan ing Real-Time

Databox

Databox minangka solusi dashboard sing sampeyan bisa milih saka puluhan integrasi sing wis digawe utawa nggunakake API lan SDK supaya gampang nggabungake data saka kabeh sumber data. Desainer Databox ora mbutuhake kode, kanthi seret lan selehake, kustomisasi, lan sambungan sumber data sing sederhana.

Desainer Databox

Fitur Databox Kalebu:

  • Tandha - Setel tandha kanggo kemajuan ing metrik kunci liwat push, email, utawa Slack.
  • Cithakan - Databox wis duwe atusan cithakan siyap lunga saka sumber data apa wae.
  • Datawall - Mbangun Datawall kantor ing menit tanpa mbutuhake kode. Databox ngidini sampeyan njaga data kanthi milih pangguna utawa alamat IP sing bisa ngakses saben Datawall.
  • App Mobile - Ing Aplikasi seluler Databox minangka lapisan paling dhuwur ing platform Databox lan alat sing paling berorientasi pangguna ing suite kasebut. Nyedhiyakake wawasan bisnis cepet liwat pengalaman intuisi sing dirancang kanggo smartphone, tablet lan pakaian sing bisa dipakai.
  • Integrasi Apple Watch - Ayo metrik kunci dikirim menyang jam tangan lan aja nganti lali. Deleng metrik sing paling penting, entuk tandha lan deleng kertu skor kabeh ing bangkekan tangan.

Databox ing Mobile utawa Apple Warch

Integrasi kalebu:

Pemasaran HubSpot, HubSpot CRM, ActiveCampaign, Google AdWords, Ads Facebook, Bing Ads, LinkedIn Ads, Zapier, LinkedIn, Facebook, QuickBooks, Shopify, Eventbrite, Mixpanel, iTunes Connect, Twitter, MailChimp, Google Play, Instagram, Wistia, PostgreSQL, MySQL, AmazonRedshift, AzureSQL, MSSQL , Google Search Console, Semrush, Moz, Ahrefs, AccuRanker, Youtube, Seventh Sense, Drift, Pipedrive CRM, Adobe Analytics, Proyek Kerja Tim, CallRail, Magento, GitHub, BigQuery, ElasticSearch, Vimeo, HelpScout, Stripe, Google AdSense, AdMob, Snowflake, Monitor Kampanye, Xero, Localytic, Salesforce CRM, Jira, Intrix CRM, Marketo, ProsperWorks, Intercom, Zendesk, VOIQ, PayPal, Kirim Grid, Bitbucket, Mediatoolkit, Chartbeat, Bisnis Instagram, lan ConstantContact.

Ndaftar Gratis kanggo Databox

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.